Gangbang thuis date sex

gangbang thuis date sex

Maandag 11 juni wllen wij een aantal geile mannen ontvangen max 8 die ons flink gaan verwennen en Maandag 11 juni wllen wij een aantal gei Eindelijk is het zover. Luna en Sunny uit Dordrecht. Je belt aan en hij doet open, je komt binnen en betaald.

Hij brengt je naar boven waar zijn sletje Je belt aan en hij doet open, je komt bi Hot "Friday Night" dit mag je niet missen. De Hot Friday night [de eerste vrijdagavond Hot "Friday Night" dit mag je niet misse Paradiseclub uit Den Haag. Molly's Private Pool Party Het wordt weer een fantastische Aan allen die van sex houden: Ja heren hou w nu vrijdagavond 8 juni Aanbieding heren slechts 65 euro alles i Zaterdag 9 juni vanaf Eddy en Femke uit Nijeveen.

Joke's Feestje Ze is er weer samen met Isha Het zal deze dag weer een geile en spannende dag w Joke's Feestje Ze is er weer samen EroticCinema Arnhem uit Arnhem. Fantasia-X Op Woensdag 20 Juni. Spectaculair feestje met verschillende nieuwe gezichten!!! Onze gangbang in huiselijke sfeer is 24 Juni van uur 4 geile meisjes zijn van de party om j Onze gangbang in huiselijke sfeer is Maison Monty Rijswijk uit Rijswijk. Heren, De nymfomane slanke slet milf Joyce heeft het weer nodig en wil weer eens flink aangepak Heren, De nymfomane slanke slet mil Milf J uit Delft.

Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud.

Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Mij lijkt het gewoon heel spannend. Juist t anonieme, het worden gebruikt voor hun genot. Ook echt wel over nagedacht dat sommige dingen misschien beter een fantasie blijven maar aan de andere kant dan blijf ik me afvragen hoe het is en ik wil bijna alles eens hebben gedaan. Dit lijkt me nog spannender.

Ik vind t moeilijk te verwoorden. Vlammetje zondag 6 augustus Dat snap ik wel. Het is dan geil omdat je op zo'n moment meer dan ooit toegeeft aan je sletgevoel. Aan de ene kant wordt je gebruikt, aan de andere kant is het empowering omdat je doet wat je wil doen zonder je druk te maken over wat iemand daarvan vind. Dus als je erover fantaseert, gewoon uitproberen. Doordat het die mannen niet om jou persoonlijk gaat heb ik er ook geen moeite mee weg te gaan als ik geen zin meer heb.

Laatste keer zei ik ook: Dus op elk moment dat het niet meer goed voelt, kun je gewoon stoppen. Sasseplas dinsdag 8 augustus Ik ben nieuw op dit forum maar lees al wel een tijdje mee; ik ben sinds kort weer single na een relatie van 20 jaar, en heb heel veel zin mijn seksuele ervaringen uit te breiden de komende tijd.

Geen zin in serieus of minder serieus daten en allerlei relatiegedoe. Ik word altijd erg opgewonden van fantasieën over groepssex, sex in het openbaar of sex met een vrouw. Geen van die dingen ooit uitgeprobeerd, maar daar moet maar eens verandering in komen nu. Een parenclub of sexsauna lijkt mij een mooie en veilige plek daarvoor, en ik ben me nu daarop aan het orienteren. Het lijkt me wel heel erg spannend; de eerste keer zo'n lokatie bezoeken, en ik ga dan ook liever niet helemaal alleen.

Zou dan graag iets willen afspreken met een andere vrouw of een stel wat al bekend is in die club en mij een beetje kan introduceren, wegwijs maken, of waar ik steun bij kan zoeken als ik me niet goed raad weet.

In mijn sociaal netwerk ken ik niemand die daar voor in aanmerking komt. Ik hoop op tips van jullie, over de volgende zaken: Ik ben 51 jaar, maar lang, blond en slank en goed verzorgd. Ik dacht aan PartyPlayers of Mystique, zijn er single vrouwen die hier ervaring mee hebben? Of met andere clubs? Wel lijkt het me prettig als er ook single mannen zijn, maar niet een overdosis daarvan en liefst wel een beetje beschaafde en verzorgde exemplaren Ik heb nog wel meer vragen maar dat komt later wel Liefhebber 64 woensdag 9 augustus Is er iemand wel eens bij Devils en Angels in Susteren geweest?

MenP donderdag 10 augustus Goedemorgen, Wij als stelletje gaan morgen weer naar de Eroxx daar is dan de Milfenavond. Wie heeft er nog meer plannen om naar Eroxx te gaan morgen? Bij een avond met ook alleengaande mannen wat voor afspraken maken jullie dan met mekaar? Wij hebben eigenlijk geen regels voor mekaar maar aangezien het 1 van de eerste keren voor ons is zijn we wel benieuwd naar de mening van andere. Liefhebber 64 donderdag 10 augustus Hallo Liefhebber, Bedankt voor je reactie!

We leggen mekaar geen regels op, alleen denk ik wel dat we bij mekaar blijven gedurende de avond. Zij mag natuurlijk alleen op pad maar denk niet dat ze dat zo snel zal doen, maar dat is een prima punt wat ik ga bespreken. Sex met andere is voor ons beide geen punt, dat is een beetje waarom we naar Eroxx gaan. Mannen afwerken in een gangbang mag ook mits mijn partner dat op dat moment wilt, ik laat haar vrij in wat voor haar goed voelt.

Bij ons eerste bezoek hadden we wel duidelijke afspraken gemaakt en ons ook beide aan gehouden maar nu willen we wel verder gaan dan de vorige bezoeken. Zolang dat maar duidelijk is onder elkaar is het toch prima zo. Zo te horen zijn jullie geen groentjes in de swingerswereld of vergis ik me? En dan bedoel ik niet alleen in een PC. Groentjes niet maar ook geen ervaringsdeskundigen, dit word onze 4 bezoek aan een PC.

We hebben ook al eens een thuisdate gehad. Dus we zijn niet heel erg ervaren. Zijn jullie wel eens naar Eroxx gegaan? Ons enige bezoek was aan de Fata Morgana en dat beviel ons zeer. We gaan nog wel wat clubs uitproberen schat ik zo. Is de Eroxx de moeite waard?

Eroxx is ons tot nu toe goed bevallen, is voor ons niet te ver rijden en het is er altijd wel gezellig. Fata willen we zeker ook nog eens gaan proberen, zie er hier op het forum veel positieve dingen over.

Anonymous vrijdag 8 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar.

.

Verboden sex oudjes neukengangbang thuis date sex

Maandag 11 juni wllen wij een aantal geile mannen ontvangen max 8 die ons flink gaan verwennen en Maandag 11 juni wllen wij een aantal gei Eindelijk is het zover. Luna en Sunny uit Dordrecht. Je belt aan en hij doet open, je komt binnen en betaald.

Hij brengt je naar boven waar zijn sletje Je belt aan en hij doet open, je komt bi Hot "Friday Night" dit mag je niet missen. De Hot Friday night [de eerste vrijdagavond Hot "Friday Night" dit mag je niet misse Paradiseclub uit Den Haag. Molly's Private Pool Party Het wordt weer een fantastische Aan allen die van sex houden: Ja heren hou w nu vrijdagavond 8 juni Aanbieding heren slechts 65 euro alles i Zaterdag 9 juni vanaf Eddy en Femke uit Nijeveen.

Joke's Feestje Ze is er weer samen met Isha Het zal deze dag weer een geile en spannende dag w Joke's Feestje Ze is er weer samen EroticCinema Arnhem uit Arnhem. Fantasia-X Op Woensdag 20 Juni. Spectaculair feestje met verschillende nieuwe gezichten!!! Onze gangbang in huiselijke sfeer is 24 Juni van uur 4 geile meisjes zijn van de party om j Onze gangbang in huiselijke sfeer is Maison Monty Rijswijk uit Rijswijk.

Heren, De nymfomane slanke slet milf Joyce heeft het weer nodig en wil weer eens flink aangepak Heren, De nymfomane slanke slet mil Milf J uit Delft. Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage. Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact.

Mij lijkt het gewoon heel spannend. Juist t anonieme, het worden gebruikt voor hun genot. Ook echt wel over nagedacht dat sommige dingen misschien beter een fantasie blijven maar aan de andere kant dan blijf ik me afvragen hoe het is en ik wil bijna alles eens hebben gedaan.

Dit lijkt me nog spannender. Ik vind t moeilijk te verwoorden. Vlammetje zondag 6 augustus Dat snap ik wel. Het is dan geil omdat je op zo'n moment meer dan ooit toegeeft aan je sletgevoel. Aan de ene kant wordt je gebruikt, aan de andere kant is het empowering omdat je doet wat je wil doen zonder je druk te maken over wat iemand daarvan vind. Dus als je erover fantaseert, gewoon uitproberen.

Doordat het die mannen niet om jou persoonlijk gaat heb ik er ook geen moeite mee weg te gaan als ik geen zin meer heb. Laatste keer zei ik ook: Dus op elk moment dat het niet meer goed voelt, kun je gewoon stoppen. Sasseplas dinsdag 8 augustus Ik ben nieuw op dit forum maar lees al wel een tijdje mee; ik ben sinds kort weer single na een relatie van 20 jaar, en heb heel veel zin mijn seksuele ervaringen uit te breiden de komende tijd.

Geen zin in serieus of minder serieus daten en allerlei relatiegedoe. Ik word altijd erg opgewonden van fantasieën over groepssex, sex in het openbaar of sex met een vrouw.

Geen van die dingen ooit uitgeprobeerd, maar daar moet maar eens verandering in komen nu. Een parenclub of sexsauna lijkt mij een mooie en veilige plek daarvoor, en ik ben me nu daarop aan het orienteren.

Het lijkt me wel heel erg spannend; de eerste keer zo'n lokatie bezoeken, en ik ga dan ook liever niet helemaal alleen. Zou dan graag iets willen afspreken met een andere vrouw of een stel wat al bekend is in die club en mij een beetje kan introduceren, wegwijs maken, of waar ik steun bij kan zoeken als ik me niet goed raad weet.

In mijn sociaal netwerk ken ik niemand die daar voor in aanmerking komt. Ik hoop op tips van jullie, over de volgende zaken: Ik ben 51 jaar, maar lang, blond en slank en goed verzorgd. Ik dacht aan PartyPlayers of Mystique, zijn er single vrouwen die hier ervaring mee hebben?

Of met andere clubs? Wel lijkt het me prettig als er ook single mannen zijn, maar niet een overdosis daarvan en liefst wel een beetje beschaafde en verzorgde exemplaren Ik heb nog wel meer vragen maar dat komt later wel Liefhebber 64 woensdag 9 augustus Is er iemand wel eens bij Devils en Angels in Susteren geweest?

MenP donderdag 10 augustus Goedemorgen, Wij als stelletje gaan morgen weer naar de Eroxx daar is dan de Milfenavond. Wie heeft er nog meer plannen om naar Eroxx te gaan morgen? Bij een avond met ook alleengaande mannen wat voor afspraken maken jullie dan met mekaar? Wij hebben eigenlijk geen regels voor mekaar maar aangezien het 1 van de eerste keren voor ons is zijn we wel benieuwd naar de mening van andere.

Liefhebber 64 donderdag 10 augustus Hallo Liefhebber, Bedankt voor je reactie! We leggen mekaar geen regels op, alleen denk ik wel dat we bij mekaar blijven gedurende de avond. Zij mag natuurlijk alleen op pad maar denk niet dat ze dat zo snel zal doen, maar dat is een prima punt wat ik ga bespreken.

Sex met andere is voor ons beide geen punt, dat is een beetje waarom we naar Eroxx gaan. Mannen afwerken in een gangbang mag ook mits mijn partner dat op dat moment wilt, ik laat haar vrij in wat voor haar goed voelt.

Bij ons eerste bezoek hadden we wel duidelijke afspraken gemaakt en ons ook beide aan gehouden maar nu willen we wel verder gaan dan de vorige bezoeken. Zolang dat maar duidelijk is onder elkaar is het toch prima zo. Zo te horen zijn jullie geen groentjes in de swingerswereld of vergis ik me?

En dan bedoel ik niet alleen in een PC. Groentjes niet maar ook geen ervaringsdeskundigen, dit word onze 4 bezoek aan een PC. We hebben ook al eens een thuisdate gehad. Dus we zijn niet heel erg ervaren. Zijn jullie wel eens naar Eroxx gegaan? Ons enige bezoek was aan de Fata Morgana en dat beviel ons zeer. We gaan nog wel wat clubs uitproberen schat ik zo.

Is de Eroxx de moeite waard? Eroxx is ons tot nu toe goed bevallen, is voor ons niet te ver rijden en het is er altijd wel gezellig. Fata willen we zeker ook nog eens gaan proberen, zie er hier op het forum veel positieve dingen over. Anonymous vrijdag 8 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account? Log dan hier in. Recente artikelen niet beschikbaar.

.


Niet ouder dan We denken er over na om euro te vragen per persoon. Hiervoor regelen wij een hotel om het in te doen. Graag reactie met foto zodat zij je kan beoordelen. Woensdag 13 Juni komt de arabisch spaanse Milf: We hebben van haar kunnen genieten bij GGG en vele andere producties. Ze slikt graag zaad en word graag Anaal en dubbel genomen. Een echte spaanse Milf om niet gauw te Woensdag crosdresser gangbang eben emael Woensdag vanaf 19h tot 21h geef ik crossdresser een gangbang in eben emael.

Ben jij ruimdenkend en wil je profiteren van de ruime vergoedingen, stuur ons dan even een antwoord mail met wat je wel en vooral wat je niet wil. Milf wilt door groep heerlijk ombeurten in dr kont genomen worden We hebben weer goed nieuws heren Een geile Creampie Bare Gangbang in het verschiet. Gangbang Goede dag heeren wil me even voorstelle ik ben dean woon in breda ik ben organiseerder van een gangbang in tilburg volgende week zaterdag we willen het liefst 20 mannen hebben de vrouw hebben we al dus als je mee wil doen is helemaal gratis stuur mij een mailtje op binkdatemij profiel herken je aan de foto die toegevoegt is instructies gaan via daar.

Tops gezocht Mijn wens is om door 20 man geneukt te worden en dan er na al hun zaad te slikken ik heb er een speciale WhatsApp groep voor aangemaakt heb je interesse laat het maar weten dan kan ik je nr toevoegen in de groep.

Ombeurten in een groep mijn strak nat kutje Neuken Bukkake GB 25 Iedere doorgewinterde Gangbanger en Zaadschieter kent haar, En weet waar deze zaadduivel voor te vinden is! Van holland tot aan Rusland kennen we haar, ze staat bekent om de vele bukkake's en hardcore Bare gangbangs in europa. Het zaad gaat er als hete pudding in Het word er zelfs met een Theelepeltje uitgelepeld. Ze is nog maar Spuiten mag waar jij wilt, het liefste heeft ze dr kutje goed vol gespoten het zaad en het leeg kloppen van je lul in het kutje, maakt haar nog wilder en smekend voor meer.

Deze jonge geile meid zal jouw sperma sletje zijn 25 Mei Iedere doorgewinterde Gangbanger en Zaadschieter kent haar, En weet waar deze zaadduivel voor te vinden is! Jouw lekkere dikke harde lul in mijn strak kutje 25 Mei Iedere doorgewinterde Gangbanger en Zaadschieter kent haar, En weet waar deze zaadduivel voor te vinden is! Daar zijn we wel bekend mee maar nooit naar zo'n avond geweest. Hoeveel mannen heb ik geen idee van Mn vriend gaat ook mee maar niet om te keuren ofzo.

Ik ben vrouw genoeg om zelf stop te zeggen als ik genoeg heb. Ik ben vooral opzoek naar ervaringen van vrouwen zelf. Of het was wat ze ervan hoopte, hoeveel vrouwen er op zo'n avond zijn, wat voor leeftijden de vrouwen ongeveer hebben.. Bedankt voor de link en verwijzing, ik ga even lezen. Welshy vrijdag 4 augustus Bilf, wat lijkt je er zo leuk aan? Ik ben zelf geen ervaringsdeskundige maar ik heb het wel eens gezien.

Zelf word ik er ietwat droevig van, ik vraag me af wat je denkt te vinden of te ervaren. Het is niet intiem, het is geen seks, het gaat ze niet om jou, enkel om je kruis. Begrijp me goed, doe heerlijk waar je zin in hebt of wat je leuk lijkt, ben gewoon heel erg benieuwd naar je beweegredenen en je verwachtingen. Vlammetje vrijdag 4 augustus Bilf zondag 6 augustus Mij lijkt het gewoon heel spannend.

Juist t anonieme, het worden gebruikt voor hun genot. Ook echt wel over nagedacht dat sommige dingen misschien beter een fantasie blijven maar aan de andere kant dan blijf ik me afvragen hoe het is en ik wil bijna alles eens hebben gedaan.

Dit lijkt me nog spannender. Ik vind t moeilijk te verwoorden. Vlammetje zondag 6 augustus Dat snap ik wel. Het is dan geil omdat je op zo'n moment meer dan ooit toegeeft aan je sletgevoel.

Aan de ene kant wordt je gebruikt, aan de andere kant is het empowering omdat je doet wat je wil doen zonder je druk te maken over wat iemand daarvan vind. Dus als je erover fantaseert, gewoon uitproberen. Doordat het die mannen niet om jou persoonlijk gaat heb ik er ook geen moeite mee weg te gaan als ik geen zin meer heb. Laatste keer zei ik ook: Dus op elk moment dat het niet meer goed voelt, kun je gewoon stoppen. Sasseplas dinsdag 8 augustus Ik ben nieuw op dit forum maar lees al wel een tijdje mee; ik ben sinds kort weer single na een relatie van 20 jaar, en heb heel veel zin mijn seksuele ervaringen uit te breiden de komende tijd.

Geen zin in serieus of minder serieus daten en allerlei relatiegedoe. Ik word altijd erg opgewonden van fantasieën over groepssex, sex in het openbaar of sex met een vrouw. Geen van die dingen ooit uitgeprobeerd, maar daar moet maar eens verandering in komen nu. Een parenclub of sexsauna lijkt mij een mooie en veilige plek daarvoor, en ik ben me nu daarop aan het orienteren.

Het lijkt me wel heel erg spannend; de eerste keer zo'n lokatie bezoeken, en ik ga dan ook liever niet helemaal alleen. Zou dan graag iets willen afspreken met een andere vrouw of een stel wat al bekend is in die club en mij een beetje kan introduceren, wegwijs maken, of waar ik steun bij kan zoeken als ik me niet goed raad weet.

In mijn sociaal netwerk ken ik niemand die daar voor in aanmerking komt. Ik hoop op tips van jullie, over de volgende zaken: Ik ben 51 jaar, maar lang, blond en slank en goed verzorgd. Ik dacht aan PartyPlayers of Mystique, zijn er single vrouwen die hier ervaring mee hebben?

Of met andere clubs? Wel lijkt het me prettig als er ook single mannen zijn, maar niet een overdosis daarvan en liefst wel een beetje beschaafde en verzorgde exemplaren Ik heb nog wel meer vragen maar dat komt later wel Liefhebber 64 woensdag 9 augustus Is er iemand wel eens bij Devils en Angels in Susteren geweest?

MenP donderdag 10 augustus Goedemorgen, Wij als stelletje gaan morgen weer naar de Eroxx daar is dan de Milfenavond. Wie heeft er nog meer plannen om naar Eroxx te gaan morgen? Bij een avond met ook alleengaande mannen wat voor afspraken maken jullie dan met mekaar?

Wij hebben eigenlijk geen regels voor mekaar maar aangezien het 1 van de eerste keren voor ons is zijn we wel benieuwd naar de mening van andere. Liefhebber 64 donderdag 10 augustus Hallo Liefhebber, Bedankt voor je reactie! We leggen mekaar geen regels op, alleen denk ik wel dat we bij mekaar blijven gedurende de avond. Zij mag natuurlijk alleen op pad maar denk niet dat ze dat zo snel zal doen, maar dat is een prima punt wat ik ga bespreken.

Sex met andere is voor ons beide geen punt, dat is een beetje waarom we naar Eroxx gaan. Mannen afwerken in een gangbang mag ook mits mijn partner dat op dat moment wilt, ik laat haar vrij in wat voor haar goed voelt. Bij ons eerste bezoek hadden we wel duidelijke afspraken gemaakt en ons ook beide aan gehouden maar nu willen we wel verder gaan dan de vorige bezoeken. Zolang dat maar duidelijk is onder elkaar is het toch prima zo.Vandaag sexdate lekkere

  • 897
  • Zaterdag 9 juni vanaf
  • Dinsdag 12 Juni 2 sessies Joke en Isaura Suck and fuck mini gangbang
  • Sexopstrand geile harige kutjes

Tantra massage alkmaar geile blote billen


Thuisontvangst almere sm sex


We hebben van haar kunnen genieten bij GGG en vele andere producties. Ze slikt graag zaad en word graag Anaal en dubbel genomen. Een echte spaanse Milf om niet gauw te Woensdag crosdresser gangbang eben emael Woensdag vanaf 19h tot 21h geef ik crossdresser een gangbang in eben emael.

Ben jij ruimdenkend en wil je profiteren van de ruime vergoedingen, stuur ons dan even een antwoord mail met wat je wel en vooral wat je niet wil. Milf wilt door groep heerlijk ombeurten in dr kont genomen worden We hebben weer goed nieuws heren Een geile Creampie Bare Gangbang in het verschiet. Gangbang Goede dag heeren wil me even voorstelle ik ben dean woon in breda ik ben organiseerder van een gangbang in tilburg volgende week zaterdag we willen het liefst 20 mannen hebben de vrouw hebben we al dus als je mee wil doen is helemaal gratis stuur mij een mailtje op binkdatemij profiel herken je aan de foto die toegevoegt is instructies gaan via daar.

Tops gezocht Mijn wens is om door 20 man geneukt te worden en dan er na al hun zaad te slikken ik heb er een speciale WhatsApp groep voor aangemaakt heb je interesse laat het maar weten dan kan ik je nr toevoegen in de groep. Ombeurten in een groep mijn strak nat kutje Neuken Bukkake GB 25 Iedere doorgewinterde Gangbanger en Zaadschieter kent haar, En weet waar deze zaadduivel voor te vinden is!

Van holland tot aan Rusland kennen we haar, ze staat bekent om de vele bukkake's en hardcore Bare gangbangs in europa. Het zaad gaat er als hete pudding in Het word er zelfs met een Theelepeltje uitgelepeld. Ze is nog maar Spuiten mag waar jij wilt, het liefste heeft ze dr kutje goed vol gespoten het zaad en het leeg kloppen van je lul in het kutje, maakt haar nog wilder en smekend voor meer.

Dinsdag 12 Juni 2 sessies Joke en Isaura Elke vrijdag van Maison prive the Asians uit Den Haag. Maandag 11 juni wllen wij een aantal geile mannen ontvangen max 8 die ons flink gaan verwennen en Maandag 11 juni wllen wij een aantal gei Eindelijk is het zover. Luna en Sunny uit Dordrecht. Je belt aan en hij doet open, je komt binnen en betaald. Hij brengt je naar boven waar zijn sletje Je belt aan en hij doet open, je komt bi Hot "Friday Night" dit mag je niet missen.

De Hot Friday night [de eerste vrijdagavond Hot "Friday Night" dit mag je niet misse Paradiseclub uit Den Haag. Molly's Private Pool Party Het wordt weer een fantastische Aan allen die van sex houden: Ja heren hou w nu vrijdagavond 8 juni Aanbieding heren slechts 65 euro alles i Zaterdag 9 juni vanaf Eddy en Femke uit Nijeveen.

Joke's Feestje Ze is er weer samen met Isha Het zal deze dag weer een geile en spannende dag w Wat heb je in gedachten hoeveel mannen, club of privé en wat wil je weten? Wil je een gang bang met random mannen? Dan kun je prima bij enkele parenclubs terecht. Ik weet dat Inn4Love wagenborgen, Groningen wekelijks een gangbangavond organiseert, maar meer clubs zullen dit aanbieden. Enige tijd geleden was er een forumbezoekster met dezelfde wens en zij heeft de mannen zelf uitgezocht, samen met haar partner, en ik geloof een vakantiehuisje ergens gehuurd.

Veel werk, maar dan kun je ook kieskeurig zijn vwb de mannen. Ik geloof dat ze poste onder 'vlaardingsroem' of zoiets. Waarschijnlijk wel terug te vinden op het forum. Succes en veel plezier!

Ha Fitch, ik moest ook direct aan vlaardings roem denken. Bilf, heb je niets aan deze topics: Bilf woensdag 2 augustus Ik wil naar een club. Daar zijn we wel bekend mee maar nooit naar zo'n avond geweest. Hoeveel mannen heb ik geen idee van Mn vriend gaat ook mee maar niet om te keuren ofzo.

Ik ben vrouw genoeg om zelf stop te zeggen als ik genoeg heb. Ik ben vooral opzoek naar ervaringen van vrouwen zelf. Of het was wat ze ervan hoopte, hoeveel vrouwen er op zo'n avond zijn, wat voor leeftijden de vrouwen ongeveer hebben.. Bedankt voor de link en verwijzing, ik ga even lezen. Welshy vrijdag 4 augustus Bilf, wat lijkt je er zo leuk aan?

Ik ben zelf geen ervaringsdeskundige maar ik heb het wel eens gezien. Zelf word ik er ietwat droevig van, ik vraag me af wat je denkt te vinden of te ervaren.

Het is niet intiem, het is geen seks, het gaat ze niet om jou, enkel om je kruis. Begrijp me goed, doe heerlijk waar je zin in hebt of wat je leuk lijkt, ben gewoon heel erg benieuwd naar je beweegredenen en je verwachtingen.

Vlammetje vrijdag 4 augustus Bilf zondag 6 augustus Mij lijkt het gewoon heel spannend. Juist t anonieme, het worden gebruikt voor hun genot. Ook echt wel over nagedacht dat sommige dingen misschien beter een fantasie blijven maar aan de andere kant dan blijf ik me afvragen hoe het is en ik wil bijna alles eens hebben gedaan.

Dit lijkt me nog spannender. Ik vind t moeilijk te verwoorden. Vlammetje zondag 6 augustus Dat snap ik wel. Het is dan geil omdat je op zo'n moment meer dan ooit toegeeft aan je sletgevoel. Aan de ene kant wordt je gebruikt, aan de andere kant is het empowering omdat je doet wat je wil doen zonder je druk te maken over wat iemand daarvan vind.

Dus als je erover fantaseert, gewoon uitproberen. Doordat het die mannen niet om jou persoonlijk gaat heb ik er ook geen moeite mee weg te gaan als ik geen zin meer heb.