Geil schatje geile kutjes kijken

geil schatje geile kutjes kijken

...

Gay sex advertenties meiden kutjes

Ik zat nu naast haar. Het was nog niet druk , een paar in het water en verderop een paar op het strand. Wat ben ik een pestkop he schat. Ik maakte je een beetje geil he? Kijk dat is een goed teken jongen. Ik merk het aan je. Toc lekker dat je steeds een stijve pik krijgt van me. Of wil je dat niet. Vind je mij echt lekker. Zal je wel meer willen doen bij mij? Ja Leny wat moet ik doen? Zit daar maar niet over in , ik zal je daar wel bij helpen. Ik zal jouw wel kennis laten maken met seks.

Dacht je nu echt dat het mij niks doet als ik je pik ziet groeien schat, ik drijf in mijn bikini. Ze keek achterom of ze hun aan zag komen. Kom eens hier met je hand en ze pakte mijn hand en ze stopte hem tegen haar kruisje aan. Daar zit iets wat naar jouw verlangt , heet en drijf nat schat en ze begon meer te fluisteren. Ik kriebelde met mijn vingers over de stof van haar slipje.

Ze hield de omtrek in de gaten. Voel je lieverd hoe ze naar jou verlangt. Ze wilde denk ik net haar slip opzij doen toen mijn moeder net aan kwam. We gingen snel goed zitten. Zo ik zie dat jullie je wel vermaken. Ja ,lekker hier weer he, ik geniet altijd zo. Dit moest je meerdere keren kunnen doen zei mijn moeder.

Ik bleef zo zitten om mijn stijve te verbergen. Leny keek af en toe schuiin naar me. Me moeder strekte haar uit en lag languit op haar buik. Blijf lekker zo liggen , wij gaan even het water in. We liepen het water in en ze nam me mee tot we aan onze borst in het water stond.

Ze frummelde aan mijn pik en hij groeide gelijk weer.. Ze trok me tegen haar aan en nu zoende ze me vol op de mond en ik voelde haar tong naar binnen gaan. O schat ,ik vind je zo lief ,ik sta op springen. We konden niet te lang zo staan zoenen want de mannen kwamen er ook aan. Kom we gaan maar even naar ze toe. Ik kom zo Leny. Oh ja hij moet even afzakken he.

Ik knikte en streelde mijn pik onder water. Wat zal ze met mij vaan plan zijn. Ik weet zeker dat ze met mij wil neuken. Hoe zal het gaan voor de eerste keer.

Ik ben wel niet dom en weet het wel. Maar van een film of in het echt is wel een wereld van verschil. Ik zag ze zitten en mijn pik zakte maar niet. Ik zag mijn vader en hen opstaan en haalde geld uit de knip en dan wist ik het al. Die gaan langs het strand en onderweg steken ze altijd even op. Mijn moeder lag nog heerlijk op haar buik. IK zag dat Leny mijn moeder insmeerde. Ik sloop uit het water en ging snel naast ze liggen.

Zonder op te kijken vroeg mijn moeder hoe het water was, nou het zelfde als anders he , lekker warm Eeen meter of tien verderop lagen een paar vrouwen , die smeerde ook maar. Je zag een walm van olie op het water drijven.

Leny was klaar en lachte naar me , moet ik jou ook even doen , ik heb nu toch vette handen. Ik zei eerst nee, maar Leny zei komop, Ze draaide mij een beetje van mijn moeder af enbegon mij in te smeren. Ze zat op haar knieen vor me en pakte mijn rug het eerst. Ze pakte een handdoek en ik moest mij omkeren en ze gooide even snel die doek over mijn halve stijve pik. Mijn moeder was in dromenland en Leny wreef de olie over mijn borstkas. Heel langzaam wreef ze het uit en omdat ze op haar knieen zat kon ik zo lekker naar haar kruis kijken.

Ondertussen met insmeren stote ze steeds tegen mijn pik aan die je onder de doek zag stijf worden. Ze genoot ervan , maar ik was nu echt botergeil hoor. Ik lag onrustig en wist me geen draai te geven. Ze had het door en ging steeds dieper naar mijn pik toe. Ze hield mijn moeder in de gaten en schoof stiekem even mijn zwembroek in.

Ze stote tegen mijn eikel en ze sloot haar ogen en ik hoorde haarhijgen. Oh god , dat moet ze niet mee doe want ik sta op spuiten. Ik schudde met mijn hoofd en ze begreep het.

Ze liet mijn pik los en stopte ermee. Zo jij bent ook klaar ,maar nu ik nog. KOm jongen , smeer mij maar lekker in. Ja wat moest ik. Ik pakte de fles en smeerde haar in. Moeder bleef op haar buik liggen en ik dacht dat ze ingedut.

Eers haar rug ,maar ze draaide haar al snel om. Ze lag nu zo dat mijn moeder niet tussen haar benen kon kijken. Ik begon boven aan en ontweek haar tieten , dat durfde ik niet. Maar al snel gebood ze dat ik die ook moest doen. Zachtjes wreef ik haar tieten in en zag haar tepels al stijf staan. Dus ze was ook al de hele tijd opgewonden. Ik wreef en ze hield mijn hand even stil op haar borsten en glmlachte , ze vond het heerlijk. Na een tijdje zakte ik verder en ik kon mijn ogen niet van dat kleine stukje stof afhouden die daar wat verstopte.

Ik ging haar buik en navel en ik zakte ook iets verder tot op haar venusheuvel. Ik streek er met vlakke hand over. Ik zag haar ja knikken een teken dat ik verder moest gaan. Maar ik moest mijn moeder en de omtrek in de gaten houden. Ik zal met een stijve voor haar. Ik smeerde en ik ging naar ondere toe , ik voelde haar dikke lippen die er bijna uit kwamen. Ze keek even rond en ze bracht mijn hand naar haar kutje toe. Ze trok even haar slipj opzij en ik zaqg nu voor het eerst een echte kut , dikke bobbel en mooi kaal.

Ze liet mijn hand er even snel langs gaan en ze bedekte haar kutje weer even snel. Ik was totaal in de war. Een stijve lul, en een nat kutje gevoeld ik wist het niet meer. Ze liet mij stoppen en gaf me nog gauw een kusje. We gingen weer het water in en ik zei nog , je bent net ingesmeerd. Nou dat geef niet joh. Westonden in het water en mijn moeder kwam rechtop. Ze zwaaide naar ons. Leny ze dat we iets moeten verzinnen om eentijdje met ons tween te zijn. We stonden zo lekker in het water en onder water zat ze aan mijn pik.

Niemand die het kon zien. Ze haalde mijn pik door mijn pijp heen. Is hij wel groot genoeg Leny? Joh je hebt een mooie pik hoor. Kom eens hier staan , goed rechtop. Ze liet mijn pik even los en ze deed haar bikini opzij enik mocht er nu even aan voelen. Ik voelde een gladde kut , het slijm zat er al voorin. Ze kroop naar me toe en ik voelde hoe ze mijn pik tegen haar kut zette.

Druk eens naar voren toe, Ik drukte en mijn pik gleed er zo in. Ohhhh joh duw hem dieper. Mijn kut staat op springen. Net dat ik een paar stoten gaf kwam mijn moeder het water in.

Ik hoorde Leny een vloek geven. Ze zwom bij mij vandaan en ging eeneindje verderop staan. Jullie vermaken je wel. Meid ik heb nog nooit zo,n goede vacantie gehad en we moeten nog ruim drie weken. Ben blij dat Pim het nu ook naar zijn zin heeft.

Ja hij is ook altijd maar alleen met vier van die bejaarde op stap. Ja daarom betrek ik hem er steeds maar bij. Het is een tijdd zonder zijn vrienden. MOet maar eens kijken voor volgend jaar of hij een vriend mee kan nemen. Nou ik denk niet dat hij dat wil hoor. Ik vermaak hem wel hoor , hij wil morgen een stukje de natuur in maar wil niet alleen.

Hij vroeg of ik er zin in had om mee te gaan. Een dagje zonder strand is ook weleens lekker. Zal hij leuk vinden met zijn tante. Vraag het maar Pim ,tante wil haar niet opdringen ,maar zij wil wel met je mee morgen. Oja tante, dat zal ik leuk vinden , echt waar met mij zo,n jonge knul? Nou ik doe het voor jouw ,maar ik wil hier ook wel wat meer zien. De hele nacht kon ik niet slapen.

Ik zat er maar aan te denken dat ze mijn pik in haar kut stopte. Volgens mij was zij al klaar gekomen. Eindelijk was het zover. WE namen de broodjes mee en we gingen op pad. Tante had overal al voor gezorgd. Ervaren vroue weet wat ze nodig heeft. We liepen door de sinaasappel plantage naar het gebergte. Het was een dooie boel door de hitte.

We zochten een plek ver van de weg af. Leny trok me maar mee , als ze zo tegen de helling oploopt kijk ik zo onder haar rokje. Ik zie haar lekkere kont. Mijn pik is alweer stijf. Verderop onder een paar bomen die daar nog stonden gingen we zitten.

Heerlijk in de schaduw en van god verlaten. Het was er doodstil. Ik zat nog niet of Leny trok me op de grond. Ze kroop op mij en ze begon mij wild te zoen. Als je het niet wil zeg je het gewoon hoor. Ik loop nu snel van stapel maar ik sta onder spanning. De hele nacht heb ik aan je gedacht dat moment dat je pikk in mijn kutje zat. Ik was op het strand al klaar gekomen met insmeren en toen kon ik het niet meer ophouden en wilde je pik erin. Jammer dat moe eraan kwam Ze zocht al snel naar mijn pik en ze had geen tijd om even mijn broek uit te doen.

ZE kreunde en hijgde van geiligheid. Ik zocht haar kutje en dat stringetje zat zo opzij. Haar kutje was al drijfnat. KOm kleed je uit en ze zei het en mijn broek had ze al uit. Mijn pik sprong omhoog. Ze pakte hem beet en ik zat met mijn ene vinger in haar kutje.

Het was een vreemd gevoel maar toch lekker. Ze lag spiernaakt naast me en ik bekeek haar hele lichaam. Mooie grote borsten en een kaal kutje. Ik was nu ook bloot maar ze zag wel dat ik een beetje bang was voor mensen. Nee die komen hier echt niet hoor. Ik ging naast haar liggen en in een beweging stopte zie mijn pik er in.

Blijf even zo liggen. IK wil hem even lekker zo voelen, wat een zalige pik. Toe begon ze zachtjes te bewegen. Mijn lul stond op ploffen. Tante wat moet ik doen als ik klaar kom.

Man ik heb je al willen pakken dat je veertien was. Ik zag je wel eens rukken ,nou dan ben je er klaar voor als je dat doet. Ik was dertien dat ik mijn eerst beurt kreeg. Op school hete ik geile Leny. Ze draaide mij op mijn rug en ze gleed over mij heen. Ze drukte hem tot mijn buik erin.

Sabrina Nichole Is Home Alone 02m: Schitterend naakt meisje maakt seks 06m: Naakt meisje met zeer grote tieten 08m: Orale seks met een grote lul 02m: Vriendin geneukt door een zwarte vriend 6m: Blonde vriendin maakt anale porno en slikt daarna sperma in 19m: Sex in de badkamer met een sexy blonde 7m: Sex in de drie thuis een vriend maakt liefde met een vriendin 6m: Een verborgen camera in de winkel met een sexy vrouw in strakke shorts 2m: Anale seks met vriendin in prive-show op webcam 11m: Orale seks en hele sperma op haar gezicht 10m: Dick tussen haar tieten en grote ejaculatie van sperma in het gezicht 0m: Amerikaanse vriendin orale seks en handjob doet 20m: Mondelinge gezicht op het strand met vriendin 0m: Vrouw doet orale seks met sperma slikken 5m: Italiaanse vrouw slikt een grote lul en slikt sperma in 11m: Vrouw met blote kont maakt seks van achter 7m: Haar mond is vol met zwarte lul 1m: Een zwarte penis in haar mond 9m: Aziatisch meisje maakt orale seks en krijgt ejaculatie op het gezicht 1m: Een mooie rijpe blonde vrouw maakt een goede blowjob 1m: Orale seks met een man en een ejaculatie op haar gezicht en tieten 8m: Vrouw met grote tieten doet orale seks man 14m: Zwarte mannen met een meisje in gangbang sex 8m: Naakt meisje in openbare plaatsen 10m: Naakt meisje spelen met dildo voor de camera 13m: Pijpen met deepthroat en sperma op gezicht 3m: Een grote ejaculatie in de mond van vrouw 1m: Naakte vrouw met dildo in haar kut 12m: Topless vrouwen op het strand 13m: Mooie naakte kut op het strand 7m: Een naakte vrouw op het strand op verborgen camera 6m: Ejaculatie in haar oog 1m: Ruwe seks met perfecte vrouw 12m:


geil schatje geile kutjes kijken

...

Ik voelde haar hand over mijn kruis gaan. Nou ik was zo uitgekleed. Mijn harde pik stond recht vooruit. Gré keek ernaar en ik zag de spanning bij haar ook toenemen. Ik kon nu goed in haar kutje kijken en ze zei dat ik er met mijn vingers in moest gaan. Mijn twee vingers gleden in twee dikke lippen en een half open kutje. Ik vingerde en ik zag haar kronkelen. Met mijn duim had ik haar klit beet, ik rolde die zacht tussen mijn vingers door.

Ik zag haar kutje van binnen samenknijpen. We lagen nu in standje 69 en ik voelde dat ze al snel mijn pik in haar mond nam. Als je wilt mag je mij ook likken hoor. Maar de geur was lekker en ik likte toch af en toe aan mijn vingers om te proeven. De smaak was goed en ik ging met mijn tong erheen.

Op filmpjes had ik zo vaak gezien dat je het klitje moest likken. Het knopje glom tegen mij op en zachtjes bracht ik mijn tong erheen. Gré slaakte een zucht en drukte gelijk mijn mond er vol op.

Ik begon het geil te vinden en met de lange halen van mijn tong door haar gleuf en over haar klit kwam Gré al snel klaar. Ik voelde hoe ze mij afsabbelde, mijn eikel kon niet meer paarser worden. Gré lag wijdbeens, mijn tong flitste door haar kut. Ze kreeg het ene orgasme na het andere. Ik had zelf geen moment meer aan mijn pik gedacht waardoor de spanning afnam.

Ze hield hem vast en af en toe liet ze haar vingers er langs gaan. Ik befte door en ze drukte steeds meer haar kut tegen mijn mond aan.

Ik zoog haar lippen mijn mond in en zachtjes beet ik in haar lippen. Nou dat wilde ik wel. Ik slurpte haar lippen steeds mijn mond in en liet ze dan losschieten. Gré liet mijn pik los en draaide zich om. Ze was knalrood en erg nerveus. Ze sloeg een been over mij heen en keek mij verward aan. Zachtjes zette ze mijn pik tegen haar open kut aan. Eerst een paar streken met mijn pik door haar kut en toen voelde ik iets fijns.

Warm en drijfnat gleed mijn pik erin. Ik zag hoe ze mij aankeek en zelf haar ogen sloot. Ze kreunde en diepe zuchten ontsnapten aan haar keel. Dieper en dieper duwde ze hem in haar kut.

Tot mijn buik zat hij er in. Toen stopte ze even. Ze draaide iets en langzaam ging ze omhoog en naar onder. Alles plakte op mijn buik en bij elke beweging voelde ik het geil uit haar kut lopen. Ik ben de laatste twintig jaar niet zo klaar gekomen. Ze neukte weer even en stopte toen tot mijn spijt. Ze ging op haar knieën en ik moest het op zijn hondjes doen. Als ik kom moet ik hem er dan uit halen? Als je nu komt zeg je het even. Een groot gat en ik zag nu ook haar pisgaatje.

Wat een mooi gezicht zeg. Ik zette mijn pik er tegen en het leek wel of ze hem er zo inzoog. Onder het erin duwen zag ik het geil naar buiten komen. We schoven allebei relaxed onderuit met onze nek in de rand van de rugleuning..

Linda liet het toe dat ik haar benen iets uit elkaar deed, toen voelde ik hoe verschrikkelijk nat haar kutje was,…jeetje schatje je bent echt kletsnat fluisterde ik in haar oor.. Linda durfde niet gelijk te kijken, maar zag dat ze even later wel nieuwsgierig een beetje onopvallend die kant opkijken…terwijl ik met haar kletsnatte kutje speel zie ik dat Linda haar nieuwsgierigheid niet kon bedwingen en keek met regelmaat, ietwat stiekem, naar de man ….

Ik merkte dat die vent het ook door had, dat mijn Linda nieuwsgierig was en haar ogen niet van zijn pik af kon houden. Linda keek me geschrokken aan, met een bonkend hart in mijn keel, knikte instemmend….. Linda liet haar hand lijden naar de dikke pik van de wildvreemde man,…. Haar kutje glinsterde van het vocht in het licht van de film. Wat hier gebeurde was krankzinnig…!! En al helemáál dat mijn verlegen Linda dit liet gebeuren..!!!!

De man was behoorlijk bedreven bezig met het heerlijke kutje van mijn vriendin……… Linda genoot duidelijk van zijn aanraking, terwijl ze steeds harder aan de dikke pik van de man trok…Ik kende Linda door en door en merkte aan haar dat ze dicht tegen een orgasme aan zat……..

Ik heb geen flauw idee waar het ineens vandaan kwam,maar het klonk voor mij als een open solicitatie om haar elk gewenst commando uit te laten voeren. Het idee dat Linda geneukt zou worden door die grote pik,…. Linda begon mij heerlijk te pijpen….. Linda zat wel op haar knieën maar niet met haar kontje omhoog. Kom schatje,…fluisterde ik tegen Linda,…laat je kontje is zien, hij heeft je net zo lekker klaar gemaakt,…dat heeft ie toch wel verdient…. Haar jurkje bedekte haar heerlijke kontje…ik trok halverwege aan de stof en trok haar jurkje zo hoog op zodat haar kontje uitdagend zichtbaar werd voor de man……de man keek mij weer aan en ik glimlachte en knikte instemmend,….

Linda reageerde er eerst wat geschrokken op…en ging door met mij heerlijk te pijpen….. Linda kneep haar ogen met een pijnlijke blik dicht en kreunde bij ieder stukje dat hij dieper haar kutje binnendrong en kneep keihard in mijn pik…..

De man die op de eerste rij zat, was het allemaal niet onopgemerkt gebleven en kwam heel sneaky dichterbij en stond al snel achter de rij stoelen achter ons. Het was ook een oudere man ,hij had zijn broek omlaag en stond ongegeneerd aan zijn korte maar dikke pik te trekken. Linda ging zo op in de situatie dat ze het in eerste instantie niet eens door had dat deze man zich vlak bij haar stond af te trekken. Toen ze de andere man door had keek ze me met een bevestigende geile zwoele blik aan.

Het maakte haar niks meer uit, Linda was zo geil als boter. De man begon nu ook brutaal Linda te betasten. Ik had het nog nooit voor elkaar gekregen, zonder haar clitje te bewerken Linda klaar te laten komen, maar Linda begon nu te schreeuwen…. De andere man die zich stond af te trekken zag zijn kans schoon om over de stoelen te klauteren mij vragend aankijken of het nu zijn beurt was om mijn Linda te neuken…..

Linda was dan misschien bevredigd, maar mijn pik stond ook nog op knappen en zat nog steeds met een bonkend hart van opwinding in the flow van deze onwerkelijke geile situatie. Terwijl Linda nog met haar bovenlichaam op mijn bovenbenen lag bij te komen, installeerde de andere wildvreemde man zich achter het uitdagende kontje van Linda. De man ramde onstuimig zijn korte dikke pik in één keer bij Linda naar binnen waarop Linda een luide kreun liet horen.

De man had een buikje waardoor ik geen zicht had op hoe zijn dikke pik bij Linda naar binnen ging. De man neukte met snelle krachtige stoten en hoorde de kletsende geluiden van Linda haar trillende billen. Linda kreunde en kronkelde van genot. De man begon al snel als een beer te grommen,pakte met zijn handen Linda bij haar schouders en stootte met een finale stoot zijn dikke pik diep in Linda.

Grommend en schokkend leegde deze wildvreemde oudere man zijn zak in mijn Linda. Linda had mijn pik in al het neukgeweld even links laten liggen, maar ik gaf er twee rukken aan een spoot mijn lading in haar nek en gezicht…….. De andere man bood ons aan om ergens wat te gaan drinken, maar Linda en ik besloten om het hier maar bij te laten…..

What the fuck is hier gebeurt zeg!!!! We konden er beiden niet over uit. Wat hier gebeurt was, was totaal onverwacht,…. Mijn eerste vraag was natuurlijk heel nieuwsgierig.. Ze liet de binnenkant van haar dijbeen zien,…er liep zaad van de wildvreemde man uit haar kutje langs haar dijbeen…..

We schoten allebei in de lach…..

Indische kutjes melkborsten

  • 752
  • We liepen er weer uit en gingen heerlijk op onze handdoeken liggen en genoot van de zon.
  • Sex in sexclub twee lullen in een kut
  • 742