Massage erotik sex de kut van de buurvrouw

massage erotik sex de kut van de buurvrouw

...

Oud stel neukt rotterdam sexdate


massage erotik sex de kut van de buurvrouw

...









Erotische massage gorinchem gratis s homo


En toen gleed zijn pik in haar kutje tijdens een massage ×. Login om een reactie te plaatsen » Reacties 0 Er zijn momenteel geen reacties. Je kunt de eerste zijn. Gerelateerde sex films Bekijk alle » ». Cougar pikt twee jonge toyboys op tijdens avondje stappen. Een creampie voor de vriendin van zijn dochter.

Erotische massage en een harde piemel voor schattige Livia. Sjors en Sjimmie verwennen ordinair blondje. Suikeroom verwent zijn nieuwe, blonde verovering. Vind je het prettig als ik je ook hier even masseer? Top 15 klaarkomen op oma's! Handyman grijpt zijn kans. Broer en zus zijn alleen thuis. Petite ebony Bella laat zich flink neuken. Jong knaapje neukt mature sletje.

Na enige tijd steeds over haar t-shirt gemasseerd te hebben vroeg ik haar of ze even haar shirt wilde uitdoen zodat ik beter kon masseren. Ik merkte dat Janina een beetje preuts erin was maar uiteindelijk ging wel haar shirt uit.

Daar zat ze dan, mijn heerlijke overbuurvrouw met een ontbloot bovenlijf bij mij op de bank. Heel rustig en bedacht masseerde ik haar verder. Op een gegeven moment deed ik haar bh bandjes over haar schouders om niet de massage te verstoren. Even één moment, zei ik tegen haar, ik kom zo terug. Ik moet even massageolie pakken zodat het wat makkelijker over je huid glijdt. Ik stond op en pakte boven mijn massageolie en ging weer naar beneden.

Na mijn handen lekker ingesmeerd te hebben begon ik Janina weer te masseren. Heel rustig en langzaam maar toch zo dat haar spieren beter gingen doorbloeden. Na verloop van tijd bleef ik niet alleen bij haar schouders en nek maar ging ik ook over haar armen en rug heen. Lekker Janina, vroeg ik haar.

Heerlijk Ron, zei ze, wat kan je dat goed. Ach gewoon kwestie van kennis van het lichaam en je inleven in wat je aan het doen bent, antwoordde ik haar. Op een gegeven moment vroeg ik haar om even lekker op de bank te gaan liggen zodat ik haar beter kon masseren. Janina draaide zich op haar buik op de bank en ik ging naast haar staan om haar verder te masseren. Ik vroeg haar of ik haar bh bandje even mocht losmaken omdat deze in de weg zat.

Ehhhh nou als je er last van hebt dan moet het maar, zei ze. Met een snelle beweging maakte ik haar bh bandje los en kon zo lekker door masseren. Ook haar flanken vergat ik niet waarbij ik ter hoogte van haar borsten af en toe, per ongeluk, iets dieper ging. Ik hoorde Janina een lichte kreun geven als ik in die buurt kwam. Vervolgens ging ik richting haar onderrug en ging af en toe met mijn vingertoppen onder haar broeksriem over de bovenzijde van haar billen.

Ook dit vond ze lekker. Na een 20 minuten haar een massage gegeven te hebben vroeg ik haar of de andere kant ook gemasseerd moest worden. Nou, zegt ze, je doet het goed en ik vind het heerlijk dus doe maar. Janina draaide zich om en liet de bh los op haar borsten liggen. Wederom begon ik haar nek te masseren en ook haar bovenarmen. Janina lag te genieten met haar ogen dicht en na verloop van tijd dacht ik, we merken wel wat er gebeurd als ik haar borsten ook masseer. Heel langzaam gleden mijn vingertoppen steeds onder haar bh maar de aandacht ging vooral uit naar de plek tussen haar borsten.

Wederom hoorde ik zachte kreuntjes van Janina. Ja heerlijk, antwoordde ze. Ik dacht; dit is mijn kans en terwijl ik met één hand de bovenzijde van haar borsten masseerde haalde ik met mijn andere hand de bh weg. Gelukkig zei Janina niets en kon ik onverstoord doorgaan met masseren.

Heel rustig smeerde ik haar borsten in met massageolie en ik zag dat haar tepels recht naar voren stonden. Ik vergat niet om ook haar tepels te behandelen en er zelfs af en toe in te knijpen. Janina maakte zachte geluiden als ik dat deed. Ik gleed richting haar buik en masseerde deze ook.

Mijn vingers gleden onder haar broekrand door en ook dat gaf ik aandacht door er een beetje druk op te leggen. Janina genoot zichtbaar en ik ging met mijn handen weer omhoog om die borsten b80 weer onderhanden te nemen.

Janina beet zowat op haar lip, zo lekker vond ze het, en ik besloot om één tepel met mijn vingers te pakken en de andere met mijn tong. Wat doe je nu?? Nee het is heerlijk, zei ze terug.

Ik zoog aan haar tepels en ik merkte dat ze geiler werd.