Sex in ruil voor spullen strak kontje neuken

sex in ruil voor spullen strak kontje neuken

Brenda besloot de kleding in de keuken aan te trekken zodat ze het gelijk aan Mark kon laten zien. Eigenlijk begon ze haar zwager wel erg leuk te vinden. Ze had over het gebeuren nagedacht en vond dat het inderdaad tijd werd voor een uiterlijke verandering. Brenda trok een leuk jurkje aan en stapte de huiskamer binnen.

De adem stokte Mark in zijn keel. Jezus, wat is ze mooi, dacht hij. Nu hij haar zo zag viel hem op dat Brenda een jeugdige uitgave van Anne was. Ze was alleen blond in plaats van een brunette. Brenda had een paar mooie stevige borsten een c cup een lekker strak kontje en een heerlijke smalle taille. Nu ze deze kleding aanhad viel het Mark op dat ze mooie lange benen had.

Mark kleurde een beetje. Zittend in de studeerkamer keek hij naar buiten. Brenda stond aan de rand van het zwembad en dook sierlijk in het verfrissende water. Na wat baantjes getrokken te hebben kwam Brenda uit het water. Brenda liep naar de tuinstoel en ging in haar nieuwe niets onthullende bikini in de zon liggen. De bikini was licht doorschijnend nu hij nat was geworden.

Mark bewonderde het jeugdige lichaam op een afstand. Hij kon zijn ogen er haast niet van af houden. Hij besloot ook om in de zon te gaan leggen.

De concentratie die hij voor zijn werk nodig had was op dit moment toch ver te zoeken. Mark ging naar boven en trok zijn zwembroek aan en liep in naar het zwembad. Hij ging naast Brenda op de vrije ligstoel liggen. Brenda stond op en liep heupwiegend richting huis nagekeken door Mark.

Brenda kwam uit het huis terug met de zonnebrand crème in haar hand. Mark nam de fles over en draaide de dop open en kneep boven de rug van Brenda in de fles. De dop van de fles sprong eraf en een grote hoeveelheid zonnebrand spoot op haar rug. De zonnebrand liep van haar rug langs haar zij op de ligstoel. Mark probeerde geschrokken de grote hoeveelheid terug te vegen naar het midden van haar rug. Mark probeerde al smerend de zonnebrand over haar rug te verdelen. Om de grote hoeveelheid weg te smeren streek hij met zijn handen over haar zij.

Telkens als hij zijn handen aan weerszijde van haarlichaam naar boven bewoog raakte hij haar op de ligstoel platgedrukte borsten aan. Mark wreef vanaf haar zij weer terug naar haar rug. Hij probeerde de zonnebrand onder het broeksrandje vandaan te vegen en wreef daarbij over de boven kant van de billen van het meisje.

Zijn lul begon nu toch te groeien van deze smeerbeurt. Brenda keek Mark van opzij aan. Mark wist dat ze de bobbel in zijn zwembroek gezien moest hebben. Was dit het grijze muisje van vanochtend? Mark kon het haast niet geloven. Brenda keerde zich om en Mark veegde de zonnebrand naar haar platte buik. Hij smeerde het goedje uit tot aan de onderrand van haar bikini topje. Toen er op haar buik niets meer viel weg te smeren verplaatste Mark zijn handen naar de dijen van het meisje en begon de bovenkant van haar dijen in te smeren.

Met zijn hand smeerde hij de zonnebrand uit aan de binnenkant van haar dijen. Zijn heen en weer gaande hand raakte steeds als hij naar boven bewoog licht het kutje van het meisje aan. Brenda begon zwaarder te ademen en kreunde zacht onder de aanraking van Mark. Mark die hierdoor werd aangemoedigd ging nu brutaler te werk. Hij streelde met zijn wijsvinger over het bikinibroekje waar de gleuf van Brenda moest zitten. Mark schoof het broekje nu opzij en zag een heerlijk kutje versiert met wat blonde haartjes.

Mark streelde weer over Brenda haar kutje. Ze begon zacht te kreunen. Mark boog zijn hoofd naar voren en likte met zijn tong langs haar lipjes. Mark likte nu met zijn tong over het klitje van Brenda. Dit was genoeg voor Brenda om voor het eerst een orgasme te beleven. Het genot was zo overweldigend dat ze slap op de stoel terug viel. Mark schrok hier toch wel van Brenda was bijna bewusteloos van de emoties.

Mark tilde haar van de stoel en droeg haar het huis binnen. Hij bracht het meisje naar boven en legde haar op bed. Langzaam kwam het meisje weer bij haar positieven. Glimlachend keek ze Mark aan. De hand van Brenda wreef over de zwembroek van Mark heen. Ze streelde hierbij over de lul van Mark die schokkend omhoog kwam. Door de stof heen trok ze langzaam aan zijn lul.

Brenda knikte bevestigend en zoende Mark vol op zijn mond. Mark maakte de bandjes van het topje van de bikini los en bewonderde de volle borsten van het meisje. Zacht streelde Mark de borsten van Brenda en nam een tepel in zijn mond. Een zacht gekreun was zijn beloning. Brenda haalde nu voorzichtig de kloppende lul van Mark uit zijn zwembroek. Als antwoord boog Brenda zich naar voren en nam de eikel in haar mond en begon onwennig op de lul te zuigen. Mark was super geil geworden van het idee dat hij Brenda mocht ontmaagden.

Mark had niet veel nodig om klaar te komen en trok net voor het zo ver was zijn lul uit Brenda haar mondje. Mark ging tussen haar benen in zitten en stroopte Brenda haar slipje van haar billen. Zacht streelde hij met zijn ene hand haar kutje en mijn zijn andere hand kneedde hij zacht haar kontje.

Mark ging nu boven op haar leggen. Hij zorgde ervoor dat zijn gewicht niet vol op haar kwam te liggen. Hij duwde zijn lul zacht tegen het kutje van Brenda aan. Mark bleef zo even stil liggen, genietend van de natte warmte van haar kut. Mark pakte zijn lul vast en bewoog zijn lul op en neer over de volle lengte van Brenda haar gleuf heen. Steeds als hij de ingang van haar grotje voelde drukte hij er even tegenaan.

Brenda die onder hem lag werd gek van genot. Mark drukte nu zachtjes zijn eikel bij Brenda naar binnen. Mark duwde langzaam zijn lul verder bij haar naar binnen tot hij weerstand voelde. Nu haalde hij zijn lul weer terug en herhaalde het spel keer op keer.

Steeds tot tegen haar maagdvlies en weer terug. Brenda bewoog haar heupen op en neer om de lul van Mark maximaal te voelen. Ze werd voor het eerst van haar leven geneukt en dan nog wel door haar zwager.

Ze begon hard te kreunen en sloeg haar nagels in Mark zijn rug. Op het moment dat Mark voelde dat Brenda begon klaar te komen drukte Mark door. Brenda kreunde even van de pijn. Mark bleef stil op haar liggen en streelde haar haar. Hij wilde Brenda de kans geven om aan zijn lul te wennen. Even later voelde Mark Brenda onder hem zacht omhoog stoten. Dit was voor Mark het teken waar hij op gewacht had. Mark haalde zijn lul zo ver mogelijk terug en schoof hem vervolgens langzaam weer bij het meisje naar binnen.

Keer op keer herhaalde Mark deze beweging heel rustig en zachtjes. Hij wilde niets overhaasten en Brenda volledig van het spel laten genieten. Hij voelde aan de reactie van Brenda dat het niet lang meer zou duren eer ze klaar zou komen. Mark voelde dat hij ook niet veel meer van strakke kutje kon hebben. Hij bewoog zich nu sneller en sneller op en neer. Brenda onder hem begon te schokken.

Mark voelde alle spieren van haar buik en kutje zich aanspannen toen ze voor de eerste keer van haar leven op een lul klaarkwam. Mark hield het niet langer en spoot zijn sperma straal na straal in het kutje van Brenda. Brenda wist niet wat haar overkwam en orgasme na orgasme volgde elkaar op het meisje bleef schokken en stoten tot ze uitgeput neer viel.

Mark trok voorzichtig zijn lul uit haar. Voldaan rolde Mark van zijn schoonzusje af. Toen Brenda uit de douche kwam lag Mark op zijn rug nog bij te komen van de ervaring van daarnet. Brenda ging met haar gezicht naar Mark toe op haar knieën tussen zijn benen zitten. Mark had een schitterend uitzicht op de mooie borsten van het meisje nu ze zo tussen zijn benen zat. Brenda boog zich voor over en pakte de slappe lul beet en zoog hem zachtjes naar binnen.

Terwijl ze op de lul van Mark zat te zuigen keek ze ondeugend naar Mark. Mark vertelde haar dat het voor een man lekker was als ze haar tong om de eikel heen liet glijden. Als ze hem vervolgens in haar mond heen en weer schoof dat moest ze met haar tong over de stam heen kronkelen. Met de hand waarmee ze de lul vasthield moest ze hem zachtjes aftrekken.

Brenda begon gretig aan haar werk. Ze was wat je noemde een natuurtalent. Brenda zoog dat het een lieve lust was en speelde met een hand met de zak van Mark die het zaad al snel weer voelde opborrelen. Toen ze ook nog zacht aan de lul begon te trekken was het niet meer te houden. Brenda trok zich er niets van aan en ging driftig door met het manipuleren van Mark zijn lul. Brenda schrok van de eerste straal sperma die achter in haar keel spoot. Straal na straal spoot Mark in Brenda haar mond.

Als we in de kleedkamer zijn zie ik dat Mark nog steeds een stijve heeft. We drogen ons af en kleden ons niet aan. We lopen naar het buitenmeer. Mark heeft een goede plek gevonden waar we alleen kunnen zijn. We stappen over het prikkeldraad en leggen onze handoek op het gras. We gaan lekker even zwemmen. Mark zit me achterna en Michelle achter Mark.

We blijven op een diepte waar we kunnen staan. Eindelijk heeft Mark me te pakken en terwijl hij me pakt voelt hij aan me goedgevulde ronde borsten. Michelle heeft Mark nu ook te pakken. Plots ziet Michelle het vakantie vriendje van haar.

Hij is 15 en zijn naam is Luke. Michelle staat wat te fluisteren met Luke. Luke pakt Michelle beet en geeft haar een vurige tongzoen. Mark's hand gaat naar me kutje. Ik hou zijn hand tegen en zoen hem eerst vurig op zijn mond. Daarna laat ik ,in het water, zijn zwembroek zakken.

Ik voel dat hij een stijve heeft. Hij doet mijn bikini uit en daar staat we dan,bloot in het water zodat niemand ons ziet. Mijn hand glijd naar Mark's penis. Ik voel aan zijn penis. Hij is groot en dik. Ik begin Mark te masturberen. Michelle en Luke liggen op de handdoeken te zoenen en te flikvloeien.

Mark voelt weer met zijn vingers over mijn klitje. Hij steekt zijn vinger tussen mijn lippen. Ik ga nu liggen drijven op m'n rug. Ik spreid me benen. Mark zwemt tussen m'n benen. Hij blijft in het water staan en duwt zijn hoofd tussen mijn liefdestunnel. Hij speelt met z'n tong over mijn genotsknobbel. Ik kom gillend klaar na 5 minuten. Daarna lopen we naar een ondieper gedeelte.

Mark gaat daar liggen en ik begin hem te pijpen. Ook hij beleeft een werelds hoogtepunt. We lopen terug naar onze plek.

Daar zien we Luke die Michelle ligt te beffen. Michelle komt ook klaar. Mark stelt voor om te ruilen. Ik begin Luke te pijpen maar die komt al snel tot zijn hoogtepunt. Dus we wisselen weer. Nu begint Mark me te beffen en te vingeren. Hij doet dat zo goed dat ik leg te kronkelen in het zand. Daarna ga ik hem pijpen. Hij wordt gek van mij. Zo lekker vindt hij het. Nu vinden we het allemaal tijd voor het echte werk.

Ook Michelle wil nu met Luke neuken. Mark en Luke gaan naast elkaar leggen. Michelle gaat boven Luke's genotstaaf hangen en laat zich zakken. Michelle is nog maagt.

Er komt wat bloed uit haar kutje maar ze gaat gewoon door. Ze begint te rijden op Luke. Nu is het onze beurt. Ik begin ook te rijden op Mark. Ik ben geen maagd maar ik weet wel dat dit de beste neukpartij is die ik ooit mee heb gemaakt. We wisselen van standje. We doen het nu op zijn hondjes. Mark komt op zijn hoogtepunt en komt kreunend klaar. Maar hij gaat door totdat ik klaar ben gekomen. Zo gaat het deze middag nog door. Ik ben om Ik ga even eten en doesse.

Daarna ga ik me klaar maken om vanavond te stappen in de disco op het park. Ik maak me eigen zo goed op dat ik mezelf er erg geil uit vindt zien.

We gaan om Zelfs Michelle ziet er super geil uit. Mark zegt dat wij er allebei goed uit zien. Heel de avond flirt ik met Mark.

...

Kale tiener kutjes meiden geil


sex in ruil voor spullen strak kontje neuken

Brenda besloot de kleding in de keuken aan te trekken zodat ze het gelijk aan Mark kon laten zien. Eigenlijk begon ze haar zwager wel erg leuk te vinden.

Ze had over het gebeuren nagedacht en vond dat het inderdaad tijd werd voor een uiterlijke verandering. Brenda trok een leuk jurkje aan en stapte de huiskamer binnen.

De adem stokte Mark in zijn keel. Jezus, wat is ze mooi, dacht hij. Nu hij haar zo zag viel hem op dat Brenda een jeugdige uitgave van Anne was. Ze was alleen blond in plaats van een brunette. Brenda had een paar mooie stevige borsten een c cup een lekker strak kontje en een heerlijke smalle taille. Nu ze deze kleding aanhad viel het Mark op dat ze mooie lange benen had. Mark kleurde een beetje.

Zittend in de studeerkamer keek hij naar buiten. Brenda stond aan de rand van het zwembad en dook sierlijk in het verfrissende water. Na wat baantjes getrokken te hebben kwam Brenda uit het water.

Brenda liep naar de tuinstoel en ging in haar nieuwe niets onthullende bikini in de zon liggen. De bikini was licht doorschijnend nu hij nat was geworden. Mark bewonderde het jeugdige lichaam op een afstand.

Hij kon zijn ogen er haast niet van af houden. Hij besloot ook om in de zon te gaan leggen. De concentratie die hij voor zijn werk nodig had was op dit moment toch ver te zoeken.

Mark ging naar boven en trok zijn zwembroek aan en liep in naar het zwembad. Hij ging naast Brenda op de vrije ligstoel liggen. Brenda stond op en liep heupwiegend richting huis nagekeken door Mark. Brenda kwam uit het huis terug met de zonnebrand crème in haar hand. Mark nam de fles over en draaide de dop open en kneep boven de rug van Brenda in de fles.

De dop van de fles sprong eraf en een grote hoeveelheid zonnebrand spoot op haar rug. De zonnebrand liep van haar rug langs haar zij op de ligstoel. Mark probeerde geschrokken de grote hoeveelheid terug te vegen naar het midden van haar rug. Mark probeerde al smerend de zonnebrand over haar rug te verdelen. Om de grote hoeveelheid weg te smeren streek hij met zijn handen over haar zij.

Telkens als hij zijn handen aan weerszijde van haarlichaam naar boven bewoog raakte hij haar op de ligstoel platgedrukte borsten aan. Mark wreef vanaf haar zij weer terug naar haar rug. Hij probeerde de zonnebrand onder het broeksrandje vandaan te vegen en wreef daarbij over de boven kant van de billen van het meisje. Zijn lul begon nu toch te groeien van deze smeerbeurt.

Brenda keek Mark van opzij aan. Mark wist dat ze de bobbel in zijn zwembroek gezien moest hebben. Was dit het grijze muisje van vanochtend? Mark kon het haast niet geloven. Brenda keerde zich om en Mark veegde de zonnebrand naar haar platte buik.

Hij smeerde het goedje uit tot aan de onderrand van haar bikini topje. Toen er op haar buik niets meer viel weg te smeren verplaatste Mark zijn handen naar de dijen van het meisje en begon de bovenkant van haar dijen in te smeren.

Met zijn hand smeerde hij de zonnebrand uit aan de binnenkant van haar dijen. Zijn heen en weer gaande hand raakte steeds als hij naar boven bewoog licht het kutje van het meisje aan. Brenda begon zwaarder te ademen en kreunde zacht onder de aanraking van Mark.

Mark die hierdoor werd aangemoedigd ging nu brutaler te werk. Hij streelde met zijn wijsvinger over het bikinibroekje waar de gleuf van Brenda moest zitten. Mark schoof het broekje nu opzij en zag een heerlijk kutje versiert met wat blonde haartjes. Mark streelde weer over Brenda haar kutje. Ze begon zacht te kreunen. Mark boog zijn hoofd naar voren en likte met zijn tong langs haar lipjes.

Mark likte nu met zijn tong over het klitje van Brenda. Dit was genoeg voor Brenda om voor het eerst een orgasme te beleven. Het genot was zo overweldigend dat ze slap op de stoel terug viel. Mark schrok hier toch wel van Brenda was bijna bewusteloos van de emoties. Mark tilde haar van de stoel en droeg haar het huis binnen. Hij bracht het meisje naar boven en legde haar op bed. Langzaam kwam het meisje weer bij haar positieven.

Glimlachend keek ze Mark aan. De hand van Brenda wreef over de zwembroek van Mark heen. Ze streelde hierbij over de lul van Mark die schokkend omhoog kwam. Door de stof heen trok ze langzaam aan zijn lul. Brenda knikte bevestigend en zoende Mark vol op zijn mond. Mark maakte de bandjes van het topje van de bikini los en bewonderde de volle borsten van het meisje. Zacht streelde Mark de borsten van Brenda en nam een tepel in zijn mond.

Een zacht gekreun was zijn beloning. Brenda haalde nu voorzichtig de kloppende lul van Mark uit zijn zwembroek. Als antwoord boog Brenda zich naar voren en nam de eikel in haar mond en begon onwennig op de lul te zuigen. Mark was super geil geworden van het idee dat hij Brenda mocht ontmaagden. Mark had niet veel nodig om klaar te komen en trok net voor het zo ver was zijn lul uit Brenda haar mondje. Mark ging tussen haar benen in zitten en stroopte Brenda haar slipje van haar billen.

Zacht streelde hij met zijn ene hand haar kutje en mijn zijn andere hand kneedde hij zacht haar kontje. Mark ging nu boven op haar leggen. Hij zorgde ervoor dat zijn gewicht niet vol op haar kwam te liggen. Hij duwde zijn lul zacht tegen het kutje van Brenda aan.

Mark bleef zo even stil liggen, genietend van de natte warmte van haar kut. Mark pakte zijn lul vast en bewoog zijn lul op en neer over de volle lengte van Brenda haar gleuf heen. Steeds als hij de ingang van haar grotje voelde drukte hij er even tegenaan. Brenda die onder hem lag werd gek van genot. Mark drukte nu zachtjes zijn eikel bij Brenda naar binnen. Mark duwde langzaam zijn lul verder bij haar naar binnen tot hij weerstand voelde.

Nu haalde hij zijn lul weer terug en herhaalde het spel keer op keer. Steeds tot tegen haar maagdvlies en weer terug. Brenda bewoog haar heupen op en neer om de lul van Mark maximaal te voelen. Ze werd voor het eerst van haar leven geneukt en dan nog wel door haar zwager. Ze begon hard te kreunen en sloeg haar nagels in Mark zijn rug. Op het moment dat Mark voelde dat Brenda begon klaar te komen drukte Mark door. Brenda kreunde even van de pijn.

Mark bleef stil op haar liggen en streelde haar haar. Hij wilde Brenda de kans geven om aan zijn lul te wennen.

Even later voelde Mark Brenda onder hem zacht omhoog stoten. Dit was voor Mark het teken waar hij op gewacht had. Mark haalde zijn lul zo ver mogelijk terug en schoof hem vervolgens langzaam weer bij het meisje naar binnen. Keer op keer herhaalde Mark deze beweging heel rustig en zachtjes.

Hij wilde niets overhaasten en Brenda volledig van het spel laten genieten. Hij voelde aan de reactie van Brenda dat het niet lang meer zou duren eer ze klaar zou komen. Mark voelde dat hij ook niet veel meer van strakke kutje kon hebben. Hij bewoog zich nu sneller en sneller op en neer. Brenda onder hem begon te schokken. Mark voelde alle spieren van haar buik en kutje zich aanspannen toen ze voor de eerste keer van haar leven op een lul klaarkwam. Mark hield het niet langer en spoot zijn sperma straal na straal in het kutje van Brenda.

Brenda wist niet wat haar overkwam en orgasme na orgasme volgde elkaar op het meisje bleef schokken en stoten tot ze uitgeput neer viel. Mark trok voorzichtig zijn lul uit haar. Voldaan rolde Mark van zijn schoonzusje af. Toen Brenda uit de douche kwam lag Mark op zijn rug nog bij te komen van de ervaring van daarnet.

Brenda ging met haar gezicht naar Mark toe op haar knieën tussen zijn benen zitten. Mark had een schitterend uitzicht op de mooie borsten van het meisje nu ze zo tussen zijn benen zat. Brenda boog zich voor over en pakte de slappe lul beet en zoog hem zachtjes naar binnen. Terwijl ze op de lul van Mark zat te zuigen keek ze ondeugend naar Mark. Mark vertelde haar dat het voor een man lekker was als ze haar tong om de eikel heen liet glijden. Als ze hem vervolgens in haar mond heen en weer schoof dat moest ze met haar tong over de stam heen kronkelen.

Met de hand waarmee ze de lul vasthield moest ze hem zachtjes aftrekken. Brenda begon gretig aan haar werk. Ze was wat je noemde een natuurtalent. Brenda zoog dat het een lieve lust was en speelde met een hand met de zak van Mark die het zaad al snel weer voelde opborrelen.

Toen ze ook nog zacht aan de lul begon te trekken was het niet meer te houden. Brenda trok zich er niets van aan en ging driftig door met het manipuleren van Mark zijn lul. Brenda schrok van de eerste straal sperma die achter in haar keel spoot. Straal na straal spoot Mark in Brenda haar mond. Als we in de kleedkamer zijn zie ik dat Mark nog steeds een stijve heeft.

We drogen ons af en kleden ons niet aan. We lopen naar het buitenmeer. Mark heeft een goede plek gevonden waar we alleen kunnen zijn. We stappen over het prikkeldraad en leggen onze handoek op het gras. We gaan lekker even zwemmen. Mark zit me achterna en Michelle achter Mark. We blijven op een diepte waar we kunnen staan. Eindelijk heeft Mark me te pakken en terwijl hij me pakt voelt hij aan me goedgevulde ronde borsten. Michelle heeft Mark nu ook te pakken.

Plots ziet Michelle het vakantie vriendje van haar. Hij is 15 en zijn naam is Luke. Michelle staat wat te fluisteren met Luke. Luke pakt Michelle beet en geeft haar een vurige tongzoen. Mark's hand gaat naar me kutje.

Ik hou zijn hand tegen en zoen hem eerst vurig op zijn mond. Daarna laat ik ,in het water, zijn zwembroek zakken. Ik voel dat hij een stijve heeft. Hij doet mijn bikini uit en daar staat we dan,bloot in het water zodat niemand ons ziet. Mijn hand glijd naar Mark's penis. Ik voel aan zijn penis.

Hij is groot en dik. Ik begin Mark te masturberen. Michelle en Luke liggen op de handdoeken te zoenen en te flikvloeien. Mark voelt weer met zijn vingers over mijn klitje.

Hij steekt zijn vinger tussen mijn lippen. Ik ga nu liggen drijven op m'n rug. Ik spreid me benen. Mark zwemt tussen m'n benen. Hij blijft in het water staan en duwt zijn hoofd tussen mijn liefdestunnel. Hij speelt met z'n tong over mijn genotsknobbel. Ik kom gillend klaar na 5 minuten. Daarna lopen we naar een ondieper gedeelte. Mark gaat daar liggen en ik begin hem te pijpen.

Ook hij beleeft een werelds hoogtepunt. We lopen terug naar onze plek. Daar zien we Luke die Michelle ligt te beffen. Michelle komt ook klaar. Mark stelt voor om te ruilen. Ik begin Luke te pijpen maar die komt al snel tot zijn hoogtepunt. Dus we wisselen weer. Nu begint Mark me te beffen en te vingeren. Hij doet dat zo goed dat ik leg te kronkelen in het zand. Daarna ga ik hem pijpen. Hij wordt gek van mij. Zo lekker vindt hij het. Nu vinden we het allemaal tijd voor het echte werk.

Ook Michelle wil nu met Luke neuken. Mark en Luke gaan naast elkaar leggen. Michelle gaat boven Luke's genotstaaf hangen en laat zich zakken. Michelle is nog maagt. Er komt wat bloed uit haar kutje maar ze gaat gewoon door. Ze begint te rijden op Luke. Nu is het onze beurt. Ik begin ook te rijden op Mark. Ik ben geen maagd maar ik weet wel dat dit de beste neukpartij is die ik ooit mee heb gemaakt.

We wisselen van standje. We doen het nu op zijn hondjes. Mark komt op zijn hoogtepunt en komt kreunend klaar. Maar hij gaat door totdat ik klaar ben gekomen. Zo gaat het deze middag nog door. Ik ben om Ik ga even eten en doesse. Daarna ga ik me klaar maken om vanavond te stappen in de disco op het park.

Ik maak me eigen zo goed op dat ik mezelf er erg geil uit vindt zien. We gaan om Zelfs Michelle ziet er super geil uit. Mark zegt dat wij er allebei goed uit zien. Heel de avond flirt ik met Mark.

...

Anne sloeg haar benen om Mark zijn heupen heen om hem maximaal in zich te voelen. Mark wisselde het tempo steeds af wat Anne gek maakte. De kut spieren van Anne klemde als een natte zacht knedende fluwelen handschoen om Mark zijn lul. Het klaarkomen van Anne was voor Mark genoeg om zijn ballen in Anne te legen. Mark rolde bezweet van zijn vrouw af.

Anne rolde zich voldaan in Mark zijn armen en viel voldaan in slaap. Mark bracht zijn vrouw naar Schiphol ze hadden nog een uurtje toen ze aankwamen. Mark en Anne namen nog een kop koffie in het restaurant. Mark beloofde Anne dat hij zijn best zou doen om van Brenda een jonge vrouw te maken. Hij zou, als hij de kans zag, er wat geld tegenaan gooien.

Toen het tijd was om naar de gate way te gaan stonden beiden op en liepen de grote hal in. Mark zoende zijn Anne ongegeneerd in de grote hal en zwaaide haar uit. Toen het vliegtuig vertrok reed Mark met een wat eenzaam gevoel terug naar het grote huis in Blaricum. Klokslag 6 uur die avond belde Brenda aan zoals was afgesproken. Mark deed de deur voor zijn schoonzusje open. Ze stond voor de open deur met haar hoofd ietwat naar beneden gebogen. Ze kwam altijd wat onderdanig over. Inderdaad, dacht hij toen hij de verschijning van Brenda zag.

Een lange wijde spijkerbroek en wijde blouse tot haar nek toe dicht geknoopt ondanks het warme weer. Het modelloze lange blonde haar viel zoals altijd piekerig naar beneden. Als Brenda bleef slapen gebruikte ze altijd de logeerkamer naast de badkamer. Brenda liep de trap op naar boven om haar spullen in de logeerkamer op te ruimen. Brenda zorgde die avond voor het eten.

Mark schoof aan tafel voor het avondmaal dat heerlijk rook. Mark liep naar de studeerkamer en ging druk aan het werk. Rond tien uur was hij klaar met werken en ging in de huiskamer nog even tv kijken. Hij zapte over de verschillende kanalen. Er was weer eens niets ondanks de vele kanalen. Mark besloot verveeld ook maar naar bed te gaan, Brenda was al gaan slapen.

Na een poos draaien viel Mark uiteindelijk ook in slaap. Mark werd wakker van zijn schoonzusje die op de deur klopte. Mark hoorde haar weer de trap aflopen terwijl hij zijn voeten uit het bed zwaaide. Hij keek op de wekker Jezus, negen uur, best vroeg nog, dacht hij. Mark ging naar beneden en rook de geur van verse koffie en gebakken eieren uit de keuken komen. Mmmm, misschien was het toch niet zo slecht idee van Anne geweest om haar zusje uit te nodigen. Mark schoof aan tafel en at met smaak de eieren met ham die Brenda hem voorschotelde.

Brenda zat tegenover Mark aan tafel en zoals altijd zei ze niet veel. De enige beweging buiten het eten die Brenda maakte was het steeds nonchalant haar haren uit haar gezicht wegvegen.

Mark was het ineens zat! Een kwartier later zaten de twee zwijgzaam in de auto. Brenda doorbrak als eerste de stilte. Brenda voelde zich wat onprettig bij de nors kijkende Mark. Mark liep met Brenda naar een exclusieve kapsalon. De twee spiegelden zich in de etalageruit. Hij wilde haar die dag een soort metamorfose laten ondergaan in de hoop dat het haar beviel. En dat ze zich in het vervolg wat beter zou kleden. De twee liepen de kapsalon in.

Mark liep naar de kapper en gaf hem wat instructies en liep vervolgens met grote passen de winkel uit. Mark liep het centrum in waar een ruim gesorteerde boetiek zat. Zo goed en kwaad als het ging bepaalde hij de maten van Bianca en liet de verkoopster een complete zomer garderobe samenstellen. Na betaald te hebben nam hij de kleding mee naar de auto en stopte het in de kofferbak.

Vervolgens liep Mark het centrum weer in kocht schoenen, lingerie en een bikini en stortte het laatste eveneens in de kofferbak. De make-up zou hij bij de kapper meenemen. Twee uur later stapte Mark de kapsalon binnen waar Brenda net klaar was. Mark schrok van het resultaat.

Het lange blonde piekerige haar had een vol krullend uiterlijk gekregen. De visagist die haar vervolgens had opgemaakt had echt eer van haar werk. God, ze is echt mooi, dacht Mark verwonderd. Dit had hij nooit verwacht. Ze liepen samen naar de auto en vertrokken in de late ochtendzon richting de villa. Als het niet past kun je het ruilen, ik heb je maten moeten schatten. Brenda nam de vele tasjes uit de kofferbak en zette ze in de keuken.

Mark zat in de huiskamer met een whisky in zijn hand. Brenda besloot de kleding in de keuken aan te trekken zodat ze het gelijk aan Mark kon laten zien. Eigenlijk begon ze haar zwager wel erg leuk te vinden. Ze had over het gebeuren nagedacht en vond dat het inderdaad tijd werd voor een uiterlijke verandering. Brenda trok een leuk jurkje aan en stapte de huiskamer binnen. De adem stokte Mark in zijn keel.

Jezus, wat is ze mooi, dacht hij. Nu hij haar zo zag viel hem op dat Brenda een jeugdige uitgave van Anne was. Ze was alleen blond in plaats van een brunette. Brenda had een paar mooie stevige borsten een c cup een lekker strak kontje en een heerlijke smalle taille. Nu ze deze kleding aanhad viel het Mark op dat ze mooie lange benen had. Mark kleurde een beetje. Zittend in de studeerkamer keek hij naar buiten.

Brenda stond aan de rand van het zwembad en dook sierlijk in het verfrissende water. Na wat baantjes getrokken te hebben kwam Brenda uit het water. Brenda liep naar de tuinstoel en ging in haar nieuwe niets onthullende bikini in de zon liggen. De bikini was licht doorschijnend nu hij nat was geworden. Mark bewonderde het jeugdige lichaam op een afstand. Hij kon zijn ogen er haast niet van af houden. Hij besloot ook om in de zon te gaan leggen. De concentratie die hij voor zijn werk nodig had was op dit moment toch ver te zoeken.

Mark ging naar boven en trok zijn zwembroek aan en liep in naar het zwembad. Hij ging naast Brenda op de vrije ligstoel liggen. Brenda stond op en liep heupwiegend richting huis nagekeken door Mark.

Brenda kwam uit het huis terug met de zonnebrand crème in haar hand. Mark nam de fles over en draaide de dop open en kneep boven de rug van Brenda in de fles. De dop van de fles sprong eraf en een grote hoeveelheid zonnebrand spoot op haar rug. De zonnebrand liep van haar rug langs haar zij op de ligstoel.

Mark probeerde geschrokken de grote hoeveelheid terug te vegen naar het midden van haar rug. Mark probeerde al smerend de zonnebrand over haar rug te verdelen. Om de grote hoeveelheid weg te smeren streek hij met zijn handen over haar zij. Telkens als hij zijn handen aan weerszijde van haarlichaam naar boven bewoog raakte hij haar op de ligstoel platgedrukte borsten aan.

Mark wreef vanaf haar zij weer terug naar haar rug. Hij probeerde de zonnebrand onder het broeksrandje vandaan te vegen en wreef daarbij over de boven kant van de billen van het meisje.

Zijn lul begon nu toch te groeien van deze smeerbeurt. Brenda keek Mark van opzij aan. Mark wist dat ze de bobbel in zijn zwembroek gezien moest hebben.

Was dit het grijze muisje van vanochtend? Mark kon het haast niet geloven. Brenda keerde zich om en Mark veegde de zonnebrand naar haar platte buik. Hij smeerde het goedje uit tot aan de onderrand van haar bikini topje. Toen er op haar buik niets meer viel weg te smeren verplaatste Mark zijn handen naar de dijen van het meisje en begon de bovenkant van haar dijen in te smeren. Met zijn hand smeerde hij de zonnebrand uit aan de binnenkant van haar dijen. Zijn heen en weer gaande hand raakte steeds als hij naar boven bewoog licht het kutje van het meisje aan.

Brenda begon zwaarder te ademen en kreunde zacht onder de aanraking van Mark. Mark die hierdoor werd aangemoedigd ging nu brutaler te werk. Hij streelde met zijn wijsvinger over het bikinibroekje waar de gleuf van Brenda moest zitten.

Mark schoof het broekje nu opzij en zag een heerlijk kutje versiert met wat blonde haartjes. Mark streelde weer over Brenda haar kutje. Ze begon zacht te kreunen. Mark boog zijn hoofd naar voren en likte met zijn tong langs haar lipjes. Mark likte nu met zijn tong over het klitje van Brenda. Dit was genoeg voor Brenda om voor het eerst een orgasme te beleven. Het genot was zo overweldigend dat ze slap op de stoel terug viel.

Mark schrok hier toch wel van Brenda was bijna bewusteloos van de emoties. Mark tilde haar van de stoel en droeg haar het huis binnen. Ik schat de leeftijd op 16 a De jongen ziet er goed uit. Het meisje heeft blond krullend haar en ook al mag ik het zeggen een goed figuur heeft. M'n ouders zijn even boodschappen doen, daarom ben ik alleen "thuis". Ik besluit om eens kennis te maken met de overburen. Ik loop die 5 meter naar hun caravan.

De jongen en het meisje kijkt op: We zijn broer en zus. Ik ben 17 en hij is 16". We besluiten om naar het zwembad te gaan. Ik ga even me spullen opzoeken. Schrijf even een briefje naar me ouders. We lopen op gemak naar het zwembad. We zien dat er alleen nog gezamenlijke kleedkamers zijn. We lopen de kleedkamer in. Ik begin me al spontaan uit te kleden. Eerst me schoenen dan me strakke truitje en m'n bh. De anderen nemen dit voorbeeld over.

Al snel staan we allemaal ontbloot naar elkaar te kijken. Ik spring al snel in het lekkere warme water. Mark springt me al snel achterna. En even later komt Michelle. Ik duik al snel onderwater. Mark komt me achterna. We zwemmen een paar baantjes en dollen wat met elkaar. Opeens voel ik een hand op me kont. Ik kijk Mark aan en die glimlacht naar me.

Ik vindt het wel goed. Mark is echt een lekker ding. Opeens voel ik een hand op m'n kutje. Ik kijk Mark aan en glimlach naar hem. Hij schuift het bandje van me bikini broekje opzij en streelt mijn klitje en wrijft over mijn schaamlippen.

Michelle heeft door dat we wat aan het doen zijn. En tot m'n grote verbazing komt ze aan de andere kant zitten van mij en begint ook mijn klitje te strelen. Mark wenkt z'n zusje om aan de andere kant te komen zitten.

Hij pakt de hand van Michelle en duwt die in zijn zwembroek. Michelle haalt met kleine rukjes de voorhuid van Mark's penis naar beneden en weer omhoog. Onderhand vingert Mark me.

Ik kreun heel zachtjes omdat anders mensen me zien. Opeens moeten we ophouden ,er stapt iemand in het bubbelbad. Mark fluistert even met Michelle en die knikt. Daarna zegt hij tegen mij: We stappen uit het bubbelbad en lopen naar de kleedkamer. Als we in de kleedkamer zijn zie ik dat Mark nog steeds een stijve heeft.

We drogen ons af en kleden ons niet aan. We lopen naar het buitenmeer. Mark heeft een goede plek gevonden waar we alleen kunnen zijn. We stappen over het prikkeldraad en leggen onze handoek op het gras. We gaan lekker even zwemmen. Mark zit me achterna en Michelle achter Mark. We blijven op een diepte waar we kunnen staan. Eindelijk heeft Mark me te pakken en terwijl hij me pakt voelt hij aan me goedgevulde ronde borsten.

Michelle heeft Mark nu ook te pakken. Plots ziet Michelle het vakantie vriendje van haar. Hij is 15 en zijn naam is Luke. Michelle staat wat te fluisteren met Luke. Luke pakt Michelle beet en geeft haar een vurige tongzoen. Mark's hand gaat naar me kutje.

Ik hou zijn hand tegen en zoen hem eerst vurig op zijn mond. Daarna laat ik ,in het water, zijn zwembroek zakken. Ik voel dat hij een stijve heeft. Hij doet mijn bikini uit en daar staat we dan,bloot in het water zodat niemand ons ziet. Mijn hand glijd naar Mark's penis. Ik voel aan zijn penis. Hij is groot en dik. Ik begin Mark te masturberen. Michelle en Luke liggen op de handdoeken te zoenen en te flikvloeien. Mark voelt weer met zijn vingers over mijn klitje.

Hij steekt zijn vinger tussen mijn lippen.

Squirten zittend neuken


Hij nam aan dat ze wel wat van haar grote zus had. Ze waren in ieder geval even groot. Ze was wat je noemt het tegenovergestelde van haar zus. Ze straalde niets uit. Ze was het bekende nakomertje en daardoor nogal verpest en eigenzinnig en gewend haar zin door te drijven. Die avond kropen ze al vroeg onder de wol.

Mark die wist dat hij het even zonder zijn vrouw moest stellen rolde boven op zijn naakte vrouw. Zacht begon hij haar borsten te strelen. Mark knabbelde zacht zuigend op de tepels van Anne.

Anne liet haar handen over de rug van Mark glijden en genoot van de aandacht die ze van Mark kreeg. Anne voelde de lul van Mark schokkend tegen haar been omhoog komen. Mark zijn lul had al snel zijn volle omvang bereikt, 19 cm groot met een behoorlijke knop.

Hij drukte de eikel zacht stotend tegen het klitje van Anne aan. Mark veranderde de positie van zijn heupen en ramde in 1 stoot zijn lul tot aan zijn ballen in Anne haarnatte kut. Anne sloeg haar benen om Mark zijn heupen heen om hem maximaal in zich te voelen.

Mark wisselde het tempo steeds af wat Anne gek maakte. De kut spieren van Anne klemde als een natte zacht knedende fluwelen handschoen om Mark zijn lul.

Het klaarkomen van Anne was voor Mark genoeg om zijn ballen in Anne te legen. Mark rolde bezweet van zijn vrouw af. Anne rolde zich voldaan in Mark zijn armen en viel voldaan in slaap. Mark bracht zijn vrouw naar Schiphol ze hadden nog een uurtje toen ze aankwamen.

Mark en Anne namen nog een kop koffie in het restaurant. Mark beloofde Anne dat hij zijn best zou doen om van Brenda een jonge vrouw te maken.

Hij zou, als hij de kans zag, er wat geld tegenaan gooien. Toen het tijd was om naar de gate way te gaan stonden beiden op en liepen de grote hal in. Mark zoende zijn Anne ongegeneerd in de grote hal en zwaaide haar uit. Toen het vliegtuig vertrok reed Mark met een wat eenzaam gevoel terug naar het grote huis in Blaricum.

Klokslag 6 uur die avond belde Brenda aan zoals was afgesproken. Mark deed de deur voor zijn schoonzusje open. Ze stond voor de open deur met haar hoofd ietwat naar beneden gebogen.

Ze kwam altijd wat onderdanig over. Inderdaad, dacht hij toen hij de verschijning van Brenda zag. Een lange wijde spijkerbroek en wijde blouse tot haar nek toe dicht geknoopt ondanks het warme weer. Het modelloze lange blonde haar viel zoals altijd piekerig naar beneden. Als Brenda bleef slapen gebruikte ze altijd de logeerkamer naast de badkamer. Brenda liep de trap op naar boven om haar spullen in de logeerkamer op te ruimen.

Brenda zorgde die avond voor het eten. Mark schoof aan tafel voor het avondmaal dat heerlijk rook. Mark liep naar de studeerkamer en ging druk aan het werk. Rond tien uur was hij klaar met werken en ging in de huiskamer nog even tv kijken. Hij zapte over de verschillende kanalen. Er was weer eens niets ondanks de vele kanalen.

Mark besloot verveeld ook maar naar bed te gaan, Brenda was al gaan slapen. Na een poos draaien viel Mark uiteindelijk ook in slaap. Mark werd wakker van zijn schoonzusje die op de deur klopte. Mark hoorde haar weer de trap aflopen terwijl hij zijn voeten uit het bed zwaaide. Hij keek op de wekker Jezus, negen uur, best vroeg nog, dacht hij.

Mark ging naar beneden en rook de geur van verse koffie en gebakken eieren uit de keuken komen. Mmmm, misschien was het toch niet zo slecht idee van Anne geweest om haar zusje uit te nodigen. Mark schoof aan tafel en at met smaak de eieren met ham die Brenda hem voorschotelde. Brenda zat tegenover Mark aan tafel en zoals altijd zei ze niet veel. De enige beweging buiten het eten die Brenda maakte was het steeds nonchalant haar haren uit haar gezicht wegvegen. Mark was het ineens zat!

Een kwartier later zaten de twee zwijgzaam in de auto. Brenda doorbrak als eerste de stilte. Brenda voelde zich wat onprettig bij de nors kijkende Mark. Mark liep met Brenda naar een exclusieve kapsalon.

De twee spiegelden zich in de etalageruit. Hij wilde haar die dag een soort metamorfose laten ondergaan in de hoop dat het haar beviel. En dat ze zich in het vervolg wat beter zou kleden. De twee liepen de kapsalon in. Mark liep naar de kapper en gaf hem wat instructies en liep vervolgens met grote passen de winkel uit.

Mark liep het centrum in waar een ruim gesorteerde boetiek zat. Zo goed en kwaad als het ging bepaalde hij de maten van Bianca en liet de verkoopster een complete zomer garderobe samenstellen. Na betaald te hebben nam hij de kleding mee naar de auto en stopte het in de kofferbak.

Vervolgens liep Mark het centrum weer in kocht schoenen, lingerie en een bikini en stortte het laatste eveneens in de kofferbak. De make-up zou hij bij de kapper meenemen. Twee uur later stapte Mark de kapsalon binnen waar Brenda net klaar was. Mark schrok van het resultaat. Het lange blonde piekerige haar had een vol krullend uiterlijk gekregen. De visagist die haar vervolgens had opgemaakt had echt eer van haar werk.

God, ze is echt mooi, dacht Mark verwonderd. Dit had hij nooit verwacht. Ze liepen samen naar de auto en vertrokken in de late ochtendzon richting de villa. Als het niet past kun je het ruilen, ik heb je maten moeten schatten.

Brenda nam de vele tasjes uit de kofferbak en zette ze in de keuken. Mark zat in de huiskamer met een whisky in zijn hand. Brenda besloot de kleding in de keuken aan te trekken zodat ze het gelijk aan Mark kon laten zien. Eigenlijk begon ze haar zwager wel erg leuk te vinden. Ze had over het gebeuren nagedacht en vond dat het inderdaad tijd werd voor een uiterlijke verandering. Brenda trok een leuk jurkje aan en stapte de huiskamer binnen. De adem stokte Mark in zijn keel.

Jezus, wat is ze mooi, dacht hij. Nu hij haar zo zag viel hem op dat Brenda een jeugdige uitgave van Anne was. Ze was alleen blond in plaats van een brunette. Brenda had een paar mooie stevige borsten een c cup een lekker strak kontje en een heerlijke smalle taille. Nu ze deze kleding aanhad viel het Mark op dat ze mooie lange benen had.

Mark kleurde een beetje. Zittend in de studeerkamer keek hij naar buiten. Brenda stond aan de rand van het zwembad en dook sierlijk in het verfrissende water. Na wat baantjes getrokken te hebben kwam Brenda uit het water. Brenda liep naar de tuinstoel en ging in haar nieuwe niets onthullende bikini in de zon liggen.

De bikini was licht doorschijnend nu hij nat was geworden. Mark bewonderde het jeugdige lichaam op een afstand. Hij kon zijn ogen er haast niet van af houden.

Hij besloot ook om in de zon te gaan leggen. De concentratie die hij voor zijn werk nodig had was op dit moment toch ver te zoeken. Mark ging naar boven en trok zijn zwembroek aan en liep in naar het zwembad. Hij ging naast Brenda op de vrije ligstoel liggen. Brenda stond op en liep heupwiegend richting huis nagekeken door Mark. Brenda kwam uit het huis terug met de zonnebrand crème in haar hand. Mark nam de fles over en draaide de dop open en kneep boven de rug van Brenda in de fles.

De dop van de fles sprong eraf en een grote hoeveelheid zonnebrand spoot op haar rug. De zonnebrand liep van haar rug langs haar zij op de ligstoel. Mark probeerde geschrokken de grote hoeveelheid terug te vegen naar het midden van haar rug. Mark probeerde al smerend de zonnebrand over haar rug te verdelen. Om de grote hoeveelheid weg te smeren streek hij met zijn handen over haar zij. Telkens als hij zijn handen aan weerszijde van haarlichaam naar boven bewoog raakte hij haar op de ligstoel platgedrukte borsten aan.

Mark wreef vanaf haar zij weer terug naar haar rug. Hij probeerde de zonnebrand onder het broeksrandje vandaan te vegen en wreef daarbij over de boven kant van de billen van het meisje.

Zijn lul begon nu toch te groeien van deze smeerbeurt. Brenda keek Mark van opzij aan. Mark wist dat ze de bobbel in zijn zwembroek gezien moest hebben.

Was dit het grijze muisje van vanochtend? Mark kon het haast niet geloven. Brenda keerde zich om en Mark veegde de zonnebrand naar haar platte buik. Hij smeerde het goedje uit tot aan de onderrand van haar bikini topje. Toen er op haar buik niets meer viel weg te smeren verplaatste Mark zijn handen naar de dijen van het meisje en begon de bovenkant van haar dijen in te smeren.

Kun je me even helpen trouwens? Op deze vraag had ik niet gehoopt, ik zat daar met een flinke lul van 19 cm in mijn broek en was zelf ook best wel wat bezweet. Ik probeerde mjin lul recht te leggen zodat het niet zo opviel en liep met een hand in mijn zak naar haar toe. Ik stond naast haar en rook haar heerlijke bezwete lichaam. Ze was nog steeds moe want ik hoorde haar nog steeds zwaar ademen. Ze zat gehurkt om gewichten in een doos te laden en ik keek vol tegen haar borsten aan.

Ze keek omhoog net, net iets te vroeg. Ik schaamde me rot en bood mijn verontschuldigingen aan. Ik moest een beetje lachen, nog steeds een beetje gegeneerd. Toch had ze wel iets in me los gemaakt, want ik durfde er nu gewoon naar te kijken. Nu had ik weer gelegenheid om die natte hotpants met doorschijnende string te bekijken. Dat kan ik nu wel gebruiken tijdens het inruimen. Ik programmeerde een aantal nummers in. Ze begon er lekker op te heupwiegen en ging ondertussen verder met opruimen.

Toen ik dat zei gooide ze me meteen een kort broekje aan. Nu kon ik niet meer terug, Ze ging even weg en ik trok snel mijn broek uit. Jeetje, mijn onderbroek was helemaal vochtig van het voorvocht en mijn eikel stak boven de rand uit.

Ik rolde de boxershort op zodat hij wat strakker kwam te zitten. Snel trok ik het broekje eroverheen en deed mijn schoenen uit. Mijn stijve was nog steeds niet onopvallend.

Ze zette het nummer opnieuw op en we begonnen met wat standaardoefeningen. Ik begon al snel erg te zweten, maar de erectie bleef en werd nog erger zelfs. Ze liep naar de stereo, ging er gebukt voor zitten en zette een relaxed muziek je op. Ze kwam naar me toen en we gingen op de rug liggen om helemaal te ontspannen. Ze had haar ogen dicht en ik keek vol bewondering naar haar grote borsten , waarvan de tepels nu duidelijk zichtbaar waren. Ze duwde haar middel omhoog, haar tieten waren nu echt heel zichtbaar.

Mijn stijve lul tekende erg goed af tegen de stof. Ze liet me weer liggen. Ze kwam voor me liggen en tijden het opdrukken keek ze me strak aan, ik zou nu vol in haar topje kunnen kijken en wetend dat ze mijn stijve had gezien deed ik dit ook.

Ik haalde net de 30, daarna was ik doodop. Goed zo, en ze deed haar handen onder mijn t-shirt. Lekkere natte rug, het voelt heerlijk! Vind je het erg als ik hem uit doe? Ze stemde in en deed haar hotpants uit. Haar slip was net zo goed nat, en ik hoopte dat het niet van het zweet kwam. De string was helemaal dooschijnend van het vocht en het was goed te zien dat ze haar kut had kaalgeschoren, de lippen waren goed te zien.

Ze stond op en begon ontzettend geil te dansen. Wijdbeens voorover gebogen draaiend met haar kont kwam ze voor me staan. Ze keek me aan tussen haar benen en masseerde haar borsten.

Ik deed het, mijn eikel stak er nog steeds bovenuit en mijn paal sat onder het voorvocht. Ze deed haar topje uit en stond alleen nog in string voor me. Ze kwam op haar buik voor me liggen en bewoog haar kontje omhoog en omlaag, ze deed dit zo wijdbeens dat ik haar kontgaatje zo af en toe kon zien. Ik hield het niet meer en begon mijn lul te strelen. Ze genoot erg van het glijden over de plastic mat met haar natte bezwete lichaam.

Ze begon zich te vingeren en steeds meer te kreunen. Ze stak haar vinger in haar mond en duwde er eentje in haar kutje. Dan nam ze hem weer in haar mond en duwde hem weer terug. Hier kon ik geen nee tegen zeggen en ik kwam achter haar staan. Ze duwde haar kontje helemaal omhoog en trok haar string opzij. Ik deed haar schaamplipjes wat opzij en stak mijn tong zo diep mogelijk in haar kut en probeerde hem zoveel mogelijk te draaien.

Ze kreunde ontzettend geil en haar kutvocht was heerlijk. Dit herhaalde ik een paar keer totdat ik het al niet meer uit hiel.

Ze kon al bijna niet meer praten van geilheid. Ik trok me af en spoot haar hele billenpartij en kut onder. In dikke stralen kletste het ergenaan. Zo snel als ze het kon wreef ze alles uit over haar kont en kut en likte de restanten van haar vingers af.

Ze duwde haar kletsnatte plakkerige vingers weer terug in haar gaatjes en draaide zich om. Ze begon mijn paal helemaal schoon te likken. Dit maakte me zo geil dat ik accuut weer een stijve kreeg. Ze duwde me op de grond en kwam in 69 op me liggen. Ze trok haar billen uit elkaar en ik propte mijn tong weer zo diep mogelijk in haar kut. Ze begon me te pijpen zoals ik nog nooit gepijpt was. Helemaal tot in haar keel, dan het pisgaatje likken, weer helemaal in haar keel en ondertussen mijn ballen masserend.

Mijn paal glom weer als in het begin van de avond en ze vond dat het weer tijd was om een vinger in haar kont de duwen.

Daarop haalde ik mijn tong uit haar kut, trok haar billen uit elkaar, spuugde een aantal keren op haar anus totdat er zoveel speeksel op lag dat het langs haar kut en benen naar beneden droop. Ik stak er een vinger in en kort daarop mijn tong erin. Ik maakte draaiende bewegingen, af en toe haalde ik hem eruit en haalde hem dan snel door haar kut.

Ze bleef me doorpijpen, heerlijk was het. Ze draaide zich om en kwam om me zitten. Mijn lul schoot haar kut in en eindelijk kon ik die dikke glimmende bezwete tieten eens van dicht mijn zien.

Ik pakte ze vast en maseerde haar tepels. Met haar handen streelde ze zichzelf door haar haren. Snel ging een hand weer naar achteren en stopte ze twee vingers in haar kont. Ik voelde dat er meer druk op mijn lul kwam te staan en dit maakte me zowaar nog geiler dan ik al was. Ik hoorde het in twee gaatjes soppen, ondertussen kon ik maar niet van die fantastische borsten afblijven met die grote stijve tepels. Ze haalde haar vingers uit haar kont en stopte ze in mijn mond.

Ze kwam nu helemaal opliggen en glibberde met die bezweette tieten over mijn borst. Dan kwam ze weer omhoog en begon ze zelf haar tieten te kneden. Ik legde en hand op een bil en duwde een vinger in haar kont.

Ze liet zich achterover vallen op haar rug. Onmiddelijk tilde ze haar knieen naast haar hoofd. Ik begreep wat ze wilde en duwde mijn dikke eikel tegen haar kontgaatje. Haar strakke sluit spier ging traag open en omsloot langzaam maar zeker mijn eikel.

Dan haalde ik hem er weer uit en deed ik hetzelfde. Dit moment is voor de man nog steeds het lekkerst van anale sex.

sex in ruil voor spullen strak kontje neuken

Negerin in lingerie boerin neuken


Mark bewonderde het jeugdige lichaam op een afstand. Hij kon zijn ogen er haast niet van af houden. Hij besloot ook om in de zon te gaan leggen. De concentratie die hij voor zijn werk nodig had was op dit moment toch ver te zoeken.

Mark ging naar boven en trok zijn zwembroek aan en liep in naar het zwembad. Hij ging naast Brenda op de vrije ligstoel liggen. Brenda stond op en liep heupwiegend richting huis nagekeken door Mark. Brenda kwam uit het huis terug met de zonnebrand crème in haar hand. Mark nam de fles over en draaide de dop open en kneep boven de rug van Brenda in de fles. De dop van de fles sprong eraf en een grote hoeveelheid zonnebrand spoot op haar rug.

De zonnebrand liep van haar rug langs haar zij op de ligstoel. Mark probeerde geschrokken de grote hoeveelheid terug te vegen naar het midden van haar rug. Mark probeerde al smerend de zonnebrand over haar rug te verdelen. Om de grote hoeveelheid weg te smeren streek hij met zijn handen over haar zij. Telkens als hij zijn handen aan weerszijde van haarlichaam naar boven bewoog raakte hij haar op de ligstoel platgedrukte borsten aan.

Mark wreef vanaf haar zij weer terug naar haar rug. Hij probeerde de zonnebrand onder het broeksrandje vandaan te vegen en wreef daarbij over de boven kant van de billen van het meisje. Zijn lul begon nu toch te groeien van deze smeerbeurt. Brenda keek Mark van opzij aan. Mark wist dat ze de bobbel in zijn zwembroek gezien moest hebben. Was dit het grijze muisje van vanochtend? Mark kon het haast niet geloven. Brenda keerde zich om en Mark veegde de zonnebrand naar haar platte buik.

Hij smeerde het goedje uit tot aan de onderrand van haar bikini topje. Toen er op haar buik niets meer viel weg te smeren verplaatste Mark zijn handen naar de dijen van het meisje en begon de bovenkant van haar dijen in te smeren.

Met zijn hand smeerde hij de zonnebrand uit aan de binnenkant van haar dijen. Zijn heen en weer gaande hand raakte steeds als hij naar boven bewoog licht het kutje van het meisje aan. Brenda begon zwaarder te ademen en kreunde zacht onder de aanraking van Mark. Mark die hierdoor werd aangemoedigd ging nu brutaler te werk.

Hij streelde met zijn wijsvinger over het bikinibroekje waar de gleuf van Brenda moest zitten. Mark schoof het broekje nu opzij en zag een heerlijk kutje versiert met wat blonde haartjes. Mark streelde weer over Brenda haar kutje. Ze begon zacht te kreunen.

Mark boog zijn hoofd naar voren en likte met zijn tong langs haar lipjes. Mark likte nu met zijn tong over het klitje van Brenda. Dit was genoeg voor Brenda om voor het eerst een orgasme te beleven. Het genot was zo overweldigend dat ze slap op de stoel terug viel. Mark schrok hier toch wel van Brenda was bijna bewusteloos van de emoties.

Mark tilde haar van de stoel en droeg haar het huis binnen. Hij bracht het meisje naar boven en legde haar op bed. Langzaam kwam het meisje weer bij haar positieven. Glimlachend keek ze Mark aan. De hand van Brenda wreef over de zwembroek van Mark heen. Ze streelde hierbij over de lul van Mark die schokkend omhoog kwam.

Door de stof heen trok ze langzaam aan zijn lul. Brenda knikte bevestigend en zoende Mark vol op zijn mond. Mark maakte de bandjes van het topje van de bikini los en bewonderde de volle borsten van het meisje.

Zacht streelde Mark de borsten van Brenda en nam een tepel in zijn mond. Een zacht gekreun was zijn beloning. Brenda haalde nu voorzichtig de kloppende lul van Mark uit zijn zwembroek. Als antwoord boog Brenda zich naar voren en nam de eikel in haar mond en begon onwennig op de lul te zuigen. Mark was super geil geworden van het idee dat hij Brenda mocht ontmaagden.

Mark had niet veel nodig om klaar te komen en trok net voor het zo ver was zijn lul uit Brenda haar mondje. Mark ging tussen haar benen in zitten en stroopte Brenda haar slipje van haar billen.

Zacht streelde hij met zijn ene hand haar kutje en mijn zijn andere hand kneedde hij zacht haar kontje. Mark ging nu boven op haar leggen. Hij zorgde ervoor dat zijn gewicht niet vol op haar kwam te liggen. Hij duwde zijn lul zacht tegen het kutje van Brenda aan. Mark bleef zo even stil liggen, genietend van de natte warmte van haar kut. Mark pakte zijn lul vast en bewoog zijn lul op en neer over de volle lengte van Brenda haar gleuf heen. Steeds als hij de ingang van haar grotje voelde drukte hij er even tegenaan.

Brenda die onder hem lag werd gek van genot. Mark drukte nu zachtjes zijn eikel bij Brenda naar binnen. Mark duwde langzaam zijn lul verder bij haar naar binnen tot hij weerstand voelde. Nu haalde hij zijn lul weer terug en herhaalde het spel keer op keer. Steeds tot tegen haar maagdvlies en weer terug. Brenda bewoog haar heupen op en neer om de lul van Mark maximaal te voelen. Ze werd voor het eerst van haar leven geneukt en dan nog wel door haar zwager.

Ze begon hard te kreunen en sloeg haar nagels in Mark zijn rug. Op het moment dat Mark voelde dat Brenda begon klaar te komen drukte Mark door. Brenda kreunde even van de pijn. Mark bleef stil op haar liggen en streelde haar haar.

Hij wilde Brenda de kans geven om aan zijn lul te wennen. Even later voelde Mark Brenda onder hem zacht omhoog stoten. Dit was voor Mark het teken waar hij op gewacht had. Mark haalde zijn lul zo ver mogelijk terug en schoof hem vervolgens langzaam weer bij het meisje naar binnen. Keer op keer herhaalde Mark deze beweging heel rustig en zachtjes.

Hij wilde niets overhaasten en Brenda volledig van het spel laten genieten. Marloes draaide zich niet om maar boog voorover om de springtouwen in te laden, zelfs een beetje wijdbeens. Vandaag heb ik ook weer eens lekker mijn best gedaan, ik ben inderdaad goed bezweet!. Kun je me even helpen trouwens? Op deze vraag had ik niet gehoopt, ik zat daar met een flinke lul van 19 cm in mijn broek en was zelf ook best wel wat bezweet.

Ik probeerde mjin lul recht te leggen zodat het niet zo opviel en liep met een hand in mijn zak naar haar toe. Ik stond naast haar en rook haar heerlijke bezwete lichaam. Ze was nog steeds moe want ik hoorde haar nog steeds zwaar ademen. Ze zat gehurkt om gewichten in een doos te laden en ik keek vol tegen haar borsten aan. Ze keek omhoog net, net iets te vroeg.

Ik schaamde me rot en bood mijn verontschuldigingen aan. Ik moest een beetje lachen, nog steeds een beetje gegeneerd. Toch had ze wel iets in me los gemaakt, want ik durfde er nu gewoon naar te kijken. Nu had ik weer gelegenheid om die natte hotpants met doorschijnende string te bekijken. Dat kan ik nu wel gebruiken tijdens het inruimen.

Ik programmeerde een aantal nummers in. Ze begon er lekker op te heupwiegen en ging ondertussen verder met opruimen. Toen ik dat zei gooide ze me meteen een kort broekje aan. Nu kon ik niet meer terug, Ze ging even weg en ik trok snel mijn broek uit. Jeetje, mijn onderbroek was helemaal vochtig van het voorvocht en mijn eikel stak boven de rand uit.

Ik rolde de boxershort op zodat hij wat strakker kwam te zitten. Snel trok ik het broekje eroverheen en deed mijn schoenen uit. Mijn stijve was nog steeds niet onopvallend. Ze zette het nummer opnieuw op en we begonnen met wat standaardoefeningen.

Ik begon al snel erg te zweten, maar de erectie bleef en werd nog erger zelfs. Ze liep naar de stereo, ging er gebukt voor zitten en zette een relaxed muziek je op. Ze kwam naar me toen en we gingen op de rug liggen om helemaal te ontspannen. Ze had haar ogen dicht en ik keek vol bewondering naar haar grote borsten , waarvan de tepels nu duidelijk zichtbaar waren. Ze duwde haar middel omhoog, haar tieten waren nu echt heel zichtbaar. Mijn stijve lul tekende erg goed af tegen de stof.

Ze liet me weer liggen. Ze kwam voor me liggen en tijden het opdrukken keek ze me strak aan, ik zou nu vol in haar topje kunnen kijken en wetend dat ze mijn stijve had gezien deed ik dit ook. Ik haalde net de 30, daarna was ik doodop. Goed zo, en ze deed haar handen onder mijn t-shirt. Lekkere natte rug, het voelt heerlijk! Vind je het erg als ik hem uit doe? Ze stemde in en deed haar hotpants uit.

Haar slip was net zo goed nat, en ik hoopte dat het niet van het zweet kwam. De string was helemaal dooschijnend van het vocht en het was goed te zien dat ze haar kut had kaalgeschoren, de lippen waren goed te zien. Ze stond op en begon ontzettend geil te dansen. Wijdbeens voorover gebogen draaiend met haar kont kwam ze voor me staan.

Ze keek me aan tussen haar benen en masseerde haar borsten. Ik deed het, mijn eikel stak er nog steeds bovenuit en mijn paal sat onder het voorvocht. Ze deed haar topje uit en stond alleen nog in string voor me. Ze kwam op haar buik voor me liggen en bewoog haar kontje omhoog en omlaag, ze deed dit zo wijdbeens dat ik haar kontgaatje zo af en toe kon zien.

Ik hield het niet meer en begon mijn lul te strelen. Ze genoot erg van het glijden over de plastic mat met haar natte bezwete lichaam. Ze begon zich te vingeren en steeds meer te kreunen. Ze stak haar vinger in haar mond en duwde er eentje in haar kutje. Dan nam ze hem weer in haar mond en duwde hem weer terug. Hier kon ik geen nee tegen zeggen en ik kwam achter haar staan. Ze duwde haar kontje helemaal omhoog en trok haar string opzij. Ik deed haar schaamplipjes wat opzij en stak mijn tong zo diep mogelijk in haar kut en probeerde hem zoveel mogelijk te draaien.

Ze kreunde ontzettend geil en haar kutvocht was heerlijk. Dit herhaalde ik een paar keer totdat ik het al niet meer uit hiel. Ze kon al bijna niet meer praten van geilheid.

Ik trok me af en spoot haar hele billenpartij en kut onder. Ik denk dat het broertje en zusje zijn. Ik schat de leeftijd op 16 a De jongen ziet er goed uit. Het meisje heeft blond krullend haar en ook al mag ik het zeggen een goed figuur heeft. M'n ouders zijn even boodschappen doen, daarom ben ik alleen "thuis".

Ik besluit om eens kennis te maken met de overburen. Ik loop die 5 meter naar hun caravan. De jongen en het meisje kijkt op: We zijn broer en zus.

Ik ben 17 en hij is 16". We besluiten om naar het zwembad te gaan. Ik ga even me spullen opzoeken. Schrijf even een briefje naar me ouders. We lopen op gemak naar het zwembad. We zien dat er alleen nog gezamenlijke kleedkamers zijn. We lopen de kleedkamer in. Ik begin me al spontaan uit te kleden. Eerst me schoenen dan me strakke truitje en m'n bh. De anderen nemen dit voorbeeld over. Al snel staan we allemaal ontbloot naar elkaar te kijken. Ik spring al snel in het lekkere warme water.

Mark springt me al snel achterna. En even later komt Michelle. Ik duik al snel onderwater. Mark komt me achterna. We zwemmen een paar baantjes en dollen wat met elkaar.

Opeens voel ik een hand op me kont. Ik kijk Mark aan en die glimlacht naar me. Ik vindt het wel goed. Mark is echt een lekker ding. Opeens voel ik een hand op m'n kutje. Ik kijk Mark aan en glimlach naar hem. Hij schuift het bandje van me bikini broekje opzij en streelt mijn klitje en wrijft over mijn schaamlippen.

Michelle heeft door dat we wat aan het doen zijn. En tot m'n grote verbazing komt ze aan de andere kant zitten van mij en begint ook mijn klitje te strelen. Mark wenkt z'n zusje om aan de andere kant te komen zitten. Hij pakt de hand van Michelle en duwt die in zijn zwembroek. Michelle haalt met kleine rukjes de voorhuid van Mark's penis naar beneden en weer omhoog. Onderhand vingert Mark me. Ik kreun heel zachtjes omdat anders mensen me zien. Opeens moeten we ophouden ,er stapt iemand in het bubbelbad.

Mark fluistert even met Michelle en die knikt. Daarna zegt hij tegen mij: We stappen uit het bubbelbad en lopen naar de kleedkamer. Als we in de kleedkamer zijn zie ik dat Mark nog steeds een stijve heeft. We drogen ons af en kleden ons niet aan.

sex in ruil voor spullen strak kontje neuken