Suikertante aangeboden vrouwen met een grote kut

suikertante aangeboden vrouwen met een grote kut

..

Slet gezocht sex prive

D Vanmorgen bij de VK geweest. Ben weer goed gekeurd!! Volgende afspraak moet ik bloed prikken voor die antistoffen: Ik was vantevoren niet zo fanatiek, maar wilde wel voor het jaar gaan ivm mijn eigen allergieen. Het blijft een hele persoolijke keus en ik vind dat iedereen daar zijn eigen weloverwogen besluit in moet maken en dat niemand daar over mag gaan zeuren kinderkamer: Vanmiddag komt er een vriendin langs met dochter, die 2 maanden jonger is dan B.

Mijn eczeem is redelijk onrustig, goede reden om het huishouden een beetje links te laten liggen qua schoonmaken Vanmorgen weer bij mijn zussie geweest wel zielig omdat de baby zo groot is moest het aan een infuus omdat ze haar bloedsuiker niet o orde kon houden sneu hoor maar goed Vanmorgen geprikt voor zwangerschapssuiker dus hoop wel dat het ok is.

We hebben nog niets besteld en ik begin nuw el af en toe een beetje zenwachtig te worden haha maar goed komt wel goed ik ga mijn schoonzusje vragen of ze een hoes voor het was kussen wil maken en een hoes voor de kruik ik wilde een leuk blauw ruitje doen leek me wel leuk namelijk en toch lievig. Hoi, ik kom hier maar eens binnenvallen: Ik ben 8 februari uitgerekend, ben 30 jaar en 1 februari ben ik jarig. Ik ben benieuwd of ik dan al voor de tweede keer moeder ben! Ik heb namelijk al een dochter die morgen twee jaar wordt.

Ik heb al eerder meegeschreven, maar ben destijds afgehaakt omdat bij het samenvoegen er wel heel veel meiden bij elkaar kwamen ik vond eerder het februari-deeltopic al erg vol , maar ik lees alweer een tijdje mee, en het is wat beter te volgen nu ; Als jullie het niet erg vinden, sluit ik me dus weer aan. Susanna, wij zijn nooit 2 topics geweest hoor.. Wij lenen de wieg van mijn zwager en schoonzus, heb eigenlijk geen idee wat voor bekleding die wieg heeft! Was je 20 weken goed?

Weet je al of je een zoon of een dochter krijgt? Hieronder het lijstje, zet jezelf er gerust bij! Volgens mij vergis je je want dit topic is nooit uit elkaar geweest en we zijn van het begin samen geweest. Wieg euhm wij nemen geen wieg. Wij willen de kleine meteen hup in eigen bedje of jeh wij manlief wilt dat dan ;.

Nee wij waren 1 van de weinige topics ; Wat een saamhorigheid hier he: Viel me een beetje tegen moet ik zeggen. Het was een open dag dus niet de "officiële" rondleiding met een heleboel kraampjes en dus ook een kijkje op de verloskamers. Die kraampjes waren erg leuk en veel ook informatief. De rondleiding zelf was maar kort, er was wel ruimte om vragen te stellen, maar ook hiervoor niet al te veel tijd.

Wat mij heel erg bevreemde: Dan schaf je toch meteen een nieuwe aan? En dan ook meteen meer dan 1? Of zijn er nu maar zo weinig vrouwen die gebruik willen maken van een baarkruk???

Wat ik wel jammer vond maar begrijpelijk is dat per 2 verloskamers er 1 badkamer is. Je kunt dus niet ongelimiteerd de weeën in bad of onder de douche opvangen als de verloskamer naast je ook bezet is. Je moet 'm dan delen en dus om en om. Maar ach, dat overleef ik dan ook wel. Idd ook een paar dingen gezien die bij "nood" nodig zijn. Vond ik wel fijn, want ik had dus ook werkelijk geen idee bij bijvoorbeeld een vacuüm-ding.

Nu ben ik daar al niet zo'n fan van, maar eerlijke voorlichting mag je toch wel krijgen lijkt mij zo? Die vrouw gaf aan dat bij de ruggeprik er maar enkele haakjes en oogjes ja letterlijke woorden aan vast zaten.

Ik had geen zin om de discussie daar helemaal op te laaien, en was blij dat je gewoon pijnbestrijding mag weigeren. Maar ik vind het wel belachelijk dat ze het zo gewoon af doen alsof het de grootste onzin is om daar kritisch naar te kijken. Ik sta er zelf helemaal voor open en wil het dan ook zeker voor 6 maanden en langer gaan proberen. Maar ik vind wel dat het wel heel erg gepusht wordt om mensen over de streep te halen om ook vooral wél BV te gaan geven.

Mag men ook ajb zelf beslissen waar ze zich prettig bij voelen??? Alsof je je kindje tekort doet als je geen BV zou gaan geven. Daar ben ik het dus absoluut niet mee eens! Pff, soms is Nederland zo betuttelend Ik vind mezelf ook af en toe niet te genieten!

Heb ook echt dit weekend met mezelf afgesproken om niet overal over te "zeuren". Echt, ik kon de afgelopen tijd niets hebben en moest dit dan ook zo persé meteen er uit flappen.

Nu bedenk ik me wel eerst of het nu werkelijk zo erg is dat de schaar niet in de juiste la ligt En sinds ik dit besloten heb voor mezelf, is de sfeer in huis ook weer wat leuker: Daan, heftig hoor, zo'n hummeltje te zien liggen en dan zelf idd zo'n zelfde hummeltje in je dragen.

Kun je goed van je werk afschakelen? Wieg, hier ook geen wieg. We hebben vooralsnog besloten om de kleine meteen op het eigen kamertje te leggen, maar ik weet niet of ik dat in februari nog steeds zo hard roep hoor. Voor nu ben ik van mening dat dat het beste is voor de kleine en voor onszelf, maar die mening is niet zo heel sterk.

Na zoveel pagina's vol, moet je toch een volgend deel opstarten? Of is mijn hersenkronkel nu zo blond??? En in dat eerste deel schreef toen nog "iedereen" mee, in deel 2 was wat duidelijker wie door bleef schrijven en wie niet. We zijn in ieder geval nooit gesplitst geweest, dat niet nee. Ik geloof dat ik voor vandaag wel weer genoeg geschreven heb.

Ga nu lekker in bad dobberen met een tijdschrift erbij. Hier ook geen wieg. Lekker in eigen bed op de eigen kamer. Gesloopt van afgelopen weekend en vandaag. Zo dus snel hondjes uitlaten, douchen en zeer op tijd naar bed. Als het kamertje helemaal opgeruimd is zal ik een foto online zetten. Moet textiel nu aan het wassen nog inruimen. Er wordt zo aan je getrokken voor BV. Ik vind het super als vrouwen borstvoeding willen geven, en als ze het dan ook nog lang volhouden, vind ik erg knap!

Maar dat betekent niet dat ze mij moeten pushen om ook BV te geven. Ieder zijn eigen keuze, vind ik. Er wordt altijd uitgegaan van BV geven en thuisbevallen En vooral voor dat eerste ben ik al vaak aangesproken. Fijn dat er nog mensen zoals jij jullie zijn die iedereen zijn eigen keuzes laat maken!

Bij ons was het ook meer kraampjes kijken en luisteren dan een echte rondleiding hoor. Maar toch wel fijn om gezien te hebben. Wij hebben wel een paar douches, maar geen bad bij de VK kamers. En die baarkruk hadden we er ook maar 1 van geloof ik.

Ik dacht eerst dat ik dat graag zou willen, maar uiteindelijk lag ik prima op mijn bedje en had geen behoefte om te gaan zitten of lopen. Zo zie je maar dat het altijd weer anders is Hier een paar foto's van onze meubels Ik was net lekker begonnen met schoonmaken wou het leuk gaan aankleden tot ik ruzie met me vriend kreeg heb er gelijk geen zin meer in.

Hij wil nog met de meubels gaan schuiven maar ik vindt het zo het mooiste staan je gaat toch geen hogekast tegen het mooie behang zetten. Wat kunnen mannen toch eigenwijs zijn. Staat echt heel mooi, het is een lief en rustig kamertje!!

Die van mij is een stuk drukker!! Succes met die vervelende vent van je! Ik neem waarschijnlijk wel een wiegje.. We gaan verhuizen binnen nu en een jaar.

En het is de bedoeling dat Danley zn kamertje naar zn broertje gaat en Danley krijgt een peuterkamer. Dus in die tussentijd krijgt de baby een wiegje bij ons op de kamer tot we verhuist zijn: Mochten we nou met 2 maanden al verhuist zijn dan niet natuurlijk: BV; Er word idd veel gepushed. Ik ben zelf van mening dat je het natuurlijk altijd kunt proberen.

Maar als je er zelf zo zwaar onder gaat lijden is het natuurlijk beter om op FV over te stappen. Het heeft mij destijds behoorlijk wat kracht en moeite gekost en heb ook vaak op het punt gestaan er mee te stoppen. Na een half jaar vond ik het mooi geweest: Zeker een mooi kamertje! Ik kan ook niet wachten om straks de kamer van mn jongens in te richten!

Ook met mijn warrige hoofd mijn wekken een uur te vroeg gezet. Ben echt verschrikkelijk moe. Hallo allemaal Wat een shit weer he bernadet mooie kamer hoor. Ik lees wel met jullie mee hoor, maar post heel weinig. Zit voornamelijk via de iPhone En voor de rest uiteraard niks onthouden Niet tijdens het werk, want dan ben ik bezig, maar vooral daarna. Ben ik nergens meer toe in staat.

En ik werk maar 4 uurtjes op een dag! Soms denk ik echt: Nou ja ik weet waarvoor het is Heb ik met mijn vermoeidheid ook. Hey meiden, Bernadet, erg lief kamertje, leuk hoor!!

Miepie, leuk stofje, ben benieuwd hoe alles wordt! Juup, doe rustig aan, vervelend hoor!! Hier net terug van de vk, ik had vanmorgen bij het plassen en afvegen ineens allemaal bloed en slijm.. Gesprek met de bedrijfsarts verliep erg prettig.

Over 6 weken weer een afspraak. Mocht het voor die tijd niet meer gaan, ziekmelden en verzoeken tot het vervroegen van de afspraak.

Gelukkig was alles goed met je uk en heb je weer even kunnen kijken. Hoop dat ik me goed genoeg blijf voelen, want wil zo graag met deze kinderen tot aan mijn verlof willen blijven werken heb eindelijk een makkelijke klas!

Maar ja, wat niet gaat, gaat niet he, dus heel verstandig van jullie! Jeetje geloof dat je geschrokken was. Gelukkig doet je kleine uk het goed! Heb daar vertrouwen in! Idd lastig met werken: Ik weet hoe jullie je voelen. Mijn vorige zwangerschap had ik een stuk meer rugklachten en heb toen ook in de ziektewet gezeten.

Knuffel voor jullie en denk aan jullie zelf.! Verder ben ik het een beetje kwijt. Wil wel graag foto's showen van ons mupe haar kamer.

Die is eindelijk klaar. Nu kunnen we aan de babykamer beginnen He schorpioentje leuk kamertje joh echt wel! Tjongen jullie hebben hem al helemaal af hihi ik ga zo een stofje uitzoeken met mijn mams bij een stoffen markt dus ben benieuwd wil niet te soft een beetje stoer ook en dan moeten we echt binnenort de kinderwagen en kinderkamer aan gaan schaffen onze eigen kamer is al klaar gelukkig in het nieuwe huis dus we gaan die spullen al over verhuizen en dan de babykamer afmaken en dan kunnen daar ook dingen in gezet worden enzo.

Juup wat vervelend dat je overal pijn hebt he jakkie maa rje moet goed om je zelf denken hoor want je moet nog een tijdje namelijk Mrij gelukkig was het niets he daar schrik je toch wel van kan ik me voorstellen groetjes miepie. Mrij nee de kleine moet van meneer meteen op zijn eigen kamer slapen. Maar als ik je zeg dat hij ook zei geen HOND komt in mijn bed te liggen 2 dagen erna was het germ hoor dr janken in de bench haal haar maar: D en nu ligt zowel Rossi als Mugen in bed dus ik zeur er niet over haha ik weet toch dat ik gelijk ga krijgen whahahaha.

Vaddie mijn broertje was sinds 22 september spoorloos. Sinds gisteren is hij terug op zijn groep dus ik heb weer alle rust! Verder wil ik er niet op ingaan ofzo! Vandaag weer een groei echo ik ben zo benieuwd aangezien de laatste x was met 19 weken en 2 dagen dat we een uitgebreide echo hadden: D 4D echo ga ik straks voor bellen.

Tussen welke weken word dat aangeraden? D Vaddie hoe was jou afspraak? Ik kom net van de gyn af! Moet mijn urine in gaan leveren hier bij de HA. Daarom ook ipv 4 weken over 3 weken weer een afspraak! Helaas heb ik dus echt bekkenpijn, iedereen heeft bekkeninstabiliteit, maar niet iedereen heeft bekkenpijn.

Helaas word dit steeds erger. Dus heb nog wat te gaan! Ik ben inmiddels met de afgelopen keer een kilo aangekomen.

Zit netjes binnen de curve waar die tussen in moet zitten! Dat was ook netjes! Hopelijk alles goed met hem. Afspraak met bedrijfsarts verliep erg prettig. Had echt het idee dat die man luisterde naar wat ik te vertellen had. Over 6 weken weer terug. Mocht het eerder niet meer gaan, verder ziekmelden en afspraak vervroegen. Veel plezier met de groeiecho. Hier echt enorm suf. Het lukt me niet om goed wakker te worden. Ben nu echt de tol aan het betalen van het drukke weekend.

Kan niet wachten tot het half 3 is. Dan ben ik weer thuis en kan ik weer even slapen. Fijn dat je broertje terug is.. Had me maandag ziekgemeld maar moet van mezelf morgen weer werken, omdat we anders op werk in de problemen komen.

Als iemand boe zegt ga ik al bijna huilen! Urine was gelukkig ook goed, dus ik ga weer lekker genieten van ons druktemakertje!!: Hoe heeft ze er vanacht geslapen? Daan, veel plezier in het tuincentrum, vogeltjes in de tuin zijn altijd gezellig he; Faithe, wat fijn dat je broertje weer terug is!! Denk maar weer goed om jezelf. En heel veel plezier met de echo, ik vond het gisteren zo apart dat het ineens in delen in beeld werd gebracht.. Maantje, ohh ik ken het helemaal, ik werk dan al niet meer.

Juup, Mrij en Faithe, allen een dikke knuffel! Miepie, leuk stofje idd. Is het in het echt ook zo donker, of komt dat door de kwaliteit foto? Vind het een stoer, maar toch ook een lief stofje.

Schorpioentje, kamertje is leuk geworden. Ben benieuwd naar de volgende! Omdat dan er genoeg " vet" op de baby zit, maar de baby nog niet te groot is om in beeld te komen??? Ik weet het ook even niet. Ik heb ook ooit gehoord dat een voorliggende placenta minder mooi beeld zou geven, maar weet niet of dat een fabeltje is.

Misschien iets om na te vragen als je gaat bellen als dat bij jou van toepassing is. Hier nog steeds twijfel om 'm wel of niet te gaan doen. Blaasontsteking, heb ik gelukkig nog nooit gehad, maar nu moet ik wel vaker niet om de haverklap naar de wc.

Dan hoef ik maar een paar druppels Heb nergens pijn en voel me verder ook goed, op vermoeidheid na. Ik ga het vanavond even navragen bij de VK. Krikra, balen van de bekkenpijn! Is er geen mogelijkheid om de pijn iets te verlichten? Vaddie, goed nieuws bij de bedrijfsarts dus. Zal wel een last van je afgevallen zijn nu.

Hier ging het lekker vanochtend. Had een lunchafspraak staan met een vriendin, belt ze me wakker dat ze toch niet kan. Vervolgens toch maar opgestaan want ik moest naar de VK voor controle. Uiteindelijk nog moeten haasten, kom ik bij de auto gaat 'ie niet van het slot. Ik wist het meteen: Geen probleem, we hebben ze zo'n oplaadstation: Ach, dan manlief even lief aankijken of die 'm wil overstarten met de kabels.

Manlief in de stress omdat hij naar een afspraak moest. VK maar gebeld, die konden er gelukkig om lachen en ik kan vanavond nog terecht. Dat gaat per aflopen. Ik dus een beetje in de stress. Ging het zich om per wanneer een mutatie van flex naar vaste uren gedaan was.

Ik toch maar de dappere schoenen aangetrokken en gevraagd hoe het zat met verlenging. Maar mevrouw, het is per meteen ook omgezet naar onbepaalde tijd!!!!!!!!!! Hoef ik me in ieder geval daar geen zorgen meer over te maken!!!! En vrij uniek nu in deze tijd met al die bezuiningen in de zorg. Zo komt er dus toch een goed einde aan een vervelende ochtend. Hopelijk krijg je je auto ook vandaag nog aan de praat dan is de dag weer helemaal goed.

Wel in overleg natuurlijk maar er zit echt niks anders op. Niet nadenken over de consequenties op je werk. Jij moet aan jezelf en de beeb denken. En denk dat je man ook niet blij wordt als jij iedere avond huilen van vermoeidheid thuis komt uit je werk. Je zal moeten accepteren dat je flink wat minder energie hebt. Hoi allemaal tjone wat schrijven jullie veel zeg hihi ik weet niet meer wie het vroeg maar het is donkerblauw en dan met een ruitje we hebben net de stof voor de wieg uitgekozen wit braderie met een biesje van donkerblauw ruit dus ben heel benieuwd.

Aswas, dank je wel meid!! Ohh wat een ochtend, wat ontzettend balen van de auto, gelukkig kun je alsnog vanavond naar de vk! En wat goed van je contract, gefeliciteerd!!!!!!!!!

Miepie, klinkt leuk allemaal!! Misschien een hele domme vraag, maar hoe moet je de kinderwagen opmaken? Wij hebben er een dekbedje bij, maar dat mag toch niet? Doe je dan een wieglakentje en een fleecedeken? En wat komt er om het matrasje?: Nog niet eens over nagedacht zelfs. Denk idd een lakentje en dekentje.

Bij Tieme had ik maar dat was in de zomer een lakentje inderdaad. Ik heb, nu nog steeds, een dekentje eroverheen. En toen het nog kouder werd deed ik er een fleece deken bij. Het dikkere dekentje heb ik gewoon bij de prenatal gekocht, maar zag ze ook bij de Hema Op internet kun je ook vinden hoe je het bedje het beste op kan maken en ik meen me te herinneren dat het ook in dat prenatal boek staat.

Hoe is het nu? Wat is de oorzaak? Ze had het voor me uitgeschreven en ik heb het zo nog kunnen onderbouwen. Vertel het aan de vk, dat je het echt niet trekt en steeds moet huilen enzo. Dat je het liefst minder zou werken, maar je dat moeilijk vindt Ik heb morgen een afspraak met de arbo-arts.

Wel op het werk zelf. Maargoed als het niet goed uitpakteld ik me gewoon volledig ziek. Dan ga ik maar langs de dokter ofzo Juup, dank je wel voor de uitleg!! Maar ik bedoel eigenlijk de kinderwagenbak, of werkt dit hetzelfde als met een ledikantje? Goedzo, goed aan jezelf denken!! Ben benieuwd hoe het gesprek morgen gaat! Ze hebben de oorzaak niet gevonden, urine was goed, dus geen blaasontsteking.. Heb na die tijd gelukkig ook niks meer gezien of gevoeld! Vind die zwart wit meubeltjes ook erg leuk: Lijkt me dat je nu veel meer gespannen naar het toilet gaat iedere keer De kinderwagenbak werkt inderdaad hetzelfde als het bedje ; Ik heb de bak ook overdag ook vaak gebruikt om de baby in te laten slapen!

Hij voelde zich daar ook veilig en als hij niet kon slapen kon ik de kinderwagen heen en weer halen en daar werd hij rustig van en viel in slaap Omdat mijn placenta weer voor ligt heb ik de afspraak iets vroeger dan gewoonlijk bij mijn dochter ook. Ben ik toen ook nog geweest, omdat ze best goed door de placenta heen kon Gewoon ziekmelden en het bedrijf draait ook zonder jou ; Ik herken je gevoel dat had ik ook maar op een gegeven moment echt voor mijn eigen gekozen.

Iets over een kinderwagen opmaken:? Is daar ook een manier voor dan: Misschien is het een beetje dubbel om dan nog een aparte echo te laten maken. Nou hier verder very goed nieuws: D In de maand november hoef ik maar 6 nachten te werken verdeeld over de hele maand: EN als klap op de vuurpijl ik hoef niet meer naar de gyn: De placenta ligt perfect nu!!! Schildklier enz laten testen via vk maar mocht er iets afwijkend zijn aan mijn bloed waardes hup onherroepelijk terug naar de gyn maja daar gaan we niet van uit: Alles komt langzaam weer op zijn pootjes terecht zo.

Melu, zit jij ook op babybytes? Volgens mij zag ik je daar staan D Hmm heb de foto's nog eens bekeken. Lijken idd zwart wit meubeltjes op de foto's. Maar het is antraciet grijs dus; Lijkt op de foto wat donkerder! Maar dankjewel hoor voor de complimenten: De kamer wat nu klaar is, is van mijn dochter! Zij slaapt er sinds gisteren in. Nu kunnen we beginnen aan de babykamer. Die is nog niet klaar hoor; Die moet nog behangen worden.

En dan kan deze worden aangekleed: Dankjullie wel voor jullie complimenten. Ben stiekem zelf ook erg trots: Vind het zooo leuk geworden! Daarom hebben we ook de afspraak op 5 november staan. Ben dan 37 en halve week We kunnen alleen op zaterdag vandaar deze dag.

Ik had bij mijn dochter ook de placenta aan de voorkant en super mooie echo gehad met 28 weken! Ik vind het zeker de moeite waard: Dus ook bij deze uk gaan wij er weer voor! Over de kinderwagen op maken. Ik was bij N ook in de zomer. De kraamhulp had bij mij het matrasje opgemaakt met 2 hydrofiele luiers en daaronder geloof ik nog een zon molton onderlegger. En als dekentjeook een hydrofiele luier over het fleecedeken heen geslagen.

Dat je zeg maar een brede rand aan de bovenkant ziet van de hydrofiel luier en de rest van het fleecedeken. Eigenlijk hetzelfde als in het ledikantje. Alleen dan met kleine lakens; Maar je kan over het matrasje ook zon hoes van het vershoonkussen heendoen. Sorry reageer niet eens op jou super goede nieuws! Wat enorm fijn dat je gewoon naar de vk mag en alles er zo goed uit ziet!! Ook lekker dat je maar 6 nachten over een hele maand moet werken, heerlijk!!!

Zie je al heel de vorm van het gezicht enzo Onze kraamhulp heeft nooit in de wagen gekeken. Ben pas naar buiten met dr geweest nadat ze weg was. Ik was zelf ook nog erg zwak In de zomer had ik inderdaad ook een waskussenhoes eromheen gedaan gewoon over de opgemaakte wagen, dus over het dekentje enzo.

Als het dan 's avonds wat kouder werd en ik moest nog teruglopen, dan kon ik die hoes eraf halen en dan had ik een opgemaakt wagentje en kon ze onder de dekens liggen. Vond vooral die badstof lekker voor dr om op te liggen met die hitte JA dat zit zij: Faithe, jeeee wat een goed nieuws meid!!: M'n buik gaat echt op een neer soms, zo leuk!!: Ik zag al een aantal leuke kamertjes voorbij komen!! Of nou ja, voornameljk LIEF!

D Hier ook Lief! Ik hikte er erg tegenaan om de vervangend teamleider te bellen, dus had besloten om een mail te sturen.. Ik had vanavond gelijk een mail terug gekregen dat ik voorlopig halve dagen mag werken en dat ik morgen even moet bellen om te bespreken hoe we die dagen voor mij zo fijn mogelijk in kunnen delen, zodat ik zo stressvrij mogelijk kan werken!

D Echt er valt zo'n last van mijn schouders! Hier inderdaad ook echt trapjes! Wat fijn dat de placenta nu goed ligt, je moest ivm de placenta toch ook voorzichtig doen met tillen enzo? En fijn dat de schildklier enz ook goed zijn nu, dat je bij de vk verder op controle mag hopelijk hoef je niet meer terug naar gyn.

De baby gaat in principe de 1e maanden naast ons slapen, B. Nu hebben we voor de baby wel 60x Jee, ik dacht dat jullie wat makkelijker te volgen waren, maar ik loop alweer 5 pagina's achter: Nee klopt, we waren een druk topic en wílden dat gaan splitsen, maar dat was zo rond die tijd dat dat juist niet meer mocht. Maar goed, 20 weken-echo was hier prima, ik heb een envelop meegekregen en ingeleverd bij m'n moeder, ik weet dus niet of we een jongen of meisje krijgen: Vanaf 18 weken krijg ik regelmatig schopjes, vanaf een week of 20 elke dag wel een paar keer.

Echt leuk, want mijn dochter liet zelfs na 28 weken nog maar heel af en toe van zich voelen. Ik wordt met dit kind dus echt verwend. Faith, fijn dat je placenta nu goed licht, wel een opluchting lijkt me. Hm, ik moet eens terug gaan kijken naar de foto's van de kamertjes, vind dat altijd erg leuk om te zien!

Misschien moet ik er deze reis maar eens een molton onder leggen, als ze flink gaan spugen of zo, of de luier drenst door Een tip voor als je met koud weer naar buiten wil: Die van ons heeft dan een flink luchtgat, maar je voelde echt dat de temperatuur in de kinderwagen lekkerder was dan daarbuiten. Gisterenavond weer helemaal ingestort. Eerst een half uur ruzie lopen maken. Toen begonnen met huilen en daar zeker 1,5 uur mee bezig geweest. Daarna nog liggen praten. Toen ik dus vanmorgen wakker werd me ziek gemeld op mijn werk.

Na het uitlaten van de hondjes weer terug naar bed gegaan en geslapen tot 11 uur. Nu even bed uit en misschien zo even kijken of ik nog wat kan doen. Zal niet veel zijn want heb nog steeds een hele harde pijnlijke buik. Nu afgesproken met Lief dat we voor de zondagen niks meer plannen. En dat wanneer ik hem vraag dingen te doen hij probeert niet meer te mopperen zodat ik die dingen alsnog gewoon zelf doe.

Ik ga proberen om van mijn schuldgevoel af te komen. Vaddie doe rustig aan meid! Het zijn de mannen niet meer van vroeger he: Vaddie, goed aan jezelf denken meid!! En wat betreft de mannen, ik heb zoooooooooooo'n lieverd!! Ik ben zo'n heks de laatste tijd oke, niet alleen door hormonen, maar ook door omstandigheden: Susanne, fijn dat alles goed was met de 20 weken echo, wist je het bij je eerste kindje ook niet?

En heb je nu een gevoel? Ik vind het ook altijd zo eng om iets aan te geven op mijn werk. Daan, wil sowieso graag dat het week 28 is, dan is de kans op overleven met vroeggeboorte toch een heel stuk groter. Of ik heb misschien meer behoefte aan hulp dan bij de vorige zwangerschap ik heb natuurlijk nu al een kleine rondlopen, dus nooit rust. Dus kan ook aan mij liggen hoor ; Maar vind het soms wel vervelend..

Mijn vent vergeet af en toe gewoon dat ik zwanger bent.. Tenminste dat lijkt zo hahaha! Ik kom even schelden hoor.. Een handleiding die niet duidelijk is, schroefjes voor 1 stomme commode!! Echt ik ben er helemaal opgefokt van!!!! Ik hoop dat niemand hier de interbaby denver kamer van babydump heeft en anders wens ik je veel succes!! Die kamer hebben we niet! Heb je er geen handleiding bij?

En dan nog de hormonsters erbij die het nog net iets erger maken Sterkte Mijn mannetje is nog zorgzamer als eerst! Kon al bijna niet, maar is echt! Gisteren de hele dag buikpijn gehad, heeft hij gisteren avond mijn buik gemasseerd! Lekker in bed gestopt op tijd, en komen vragen hoe het ging. Vanochtend vraagt hij terwijl ik mijn ogen net 2 seconden open heb, en hoe gaat het met je buik!

Hij doet hier ontzettend veel in huis! We hebben een caviastal, waarvan hij nu alle hokken schoonhoud voor mij! Door mijn bekkenpijn en afgelopen dagen buikpijn lukt het me gewoon niet om iets in het huis houden te doen, het meeste doet hij nu. En mijn schoonouders komen nu om de week om hier de grotere dingen aan te pakken! En schoon vader heeft daar de muren gewit En morgen komen ze weer, en dan gaan ze de wc een goede schoonmaak beurt geven, en de huiskamer gewoon poetsen.

En schoonvader komt de voortuin helemaal winterklaar maken! Heb vaak op ze te zeuren, en vind ze soms irritant, maar moet wel zeggen dat ik dit erg fijn vind dat ze dit doen!! Hou je maar vast met de box: Mocht ze in elkaar zakken weet ik wel waarom! Denk aan je bloeddruk. Oh, vaddie, dit wil ik echt niet horen: Gelukkig hebben we alle tijd om alles in elkaar te zetten en anders kijk ik schoonvader wel ff lief aan, die vind dat ook leuk, maar ik vrees dat ik er nog het beste in ben, maar ja, voor mijn rug vast niet goed om die dingen in elkaar te flansen.

Hoe dat nou kan, midden in de nacht, terwijl je daarvoor geslapen hebt. Gisteravond wel zwangerschapszwemmen gedaan, dan ben je wel redelijk intensief bezig onder water, of het daar nou van komt. Khoop dat ukkepuk vandaag lekker actief gaat doen, dan zal me dat wel geruststellen, ben er nu een beetje op aan het wachten.

Dames er is hoop! Mijn man heeft onze babykamer alleen in elkaar gezet in een paar uurtjes oké met een hoop gescheld en getier.. Ik zou niet weten hoe een harde buik moet voelen, nog niet gehad volgens mij..

Wij hebben een tweedehands, met handleiding die al in elkaar staat. Maar ik wens jou en Maantje succes. Gisteren winterdekbed op bed gedaan dus afgelopen nacht natuurlijk wakker geworden omdat ik het zo warm had. Net hondjes uitgelaten koud! Moeder en oma zijn onderweg dus straks weer poetsen. Is inderdaad heel fijn dat er iemand komt helpen. Ben ook blij te horen dat mijn man niet de enigste is die het regelmatig lijkt te vergeten dat ik zwanger ben.

Hahhaa, ja ik benadruk het soms wel even extra ; Hij is heel lief hoor, maar soms wil ik dat ie nog wat liever is ; hahhaah erg he.. Maantje, vind sowieso altijd veel schroefjes e. Wij hebben hem toen in elkaar laten zetten thuis was zo'n actie. Anders had ik waarschijnlijk net als jij gelopen. Ik heb mijn schoonouders al maanden niet gezien of gehoord. Hoeft van mij ook niet meer zo nodig hoor hoor ook weinig als ik niet zwanger ben, dus hoeft nu ook niet opeens.

Mijn moeder ruimt altijd op als ze oppast hier. D Alleen boven moet ik toch zelf doen en aan sommige dingen nog beginnen. Hallo allemaal Pff gelukkig maar dacht echt dat mijn kerel de enige was namelijk want ik baal er al zo van dat hij er zo weinig rekening mee houdt maar goed hij is ook elke avond druk ana het klussen dus dat is natuurlijk ook zo en dat is allemaal voor de baby maar had het leuk gevonden als hij wat meer aandacht had maar ik heb zo iets van mijn tijd komt nog wel als ik straks die kleine op de wereld heb gezet haha ik heb wel erg veel last van mijn spiertje in mijn bil erg verelend Oei oei dus geen interbaby Denver nemen hopelijk is het nu wel gelukt Ik heb me een beetje georienteerd en wel leuke gezien moet ikz eggen dus valt niets tegen.

Maar eerst moet er nog vloerbedekking in enzo en dan kan het pas worden neergezet. Als ik jullie verhalen zo lees Onze babykamer is trouwens door de winkel dacht babyplanet in elkaar gezet. Daar moest je wel voor bijbetalen, maar m'n schoonouders betaalden gelukkig. Hier nog een kerel die het volgens mij makkelijk heeft ik vier m'n hormonen namelijk niet bot op hem en dan met die stomme dingen komt: Ja, of je nou een booschappentas tilt of een peuter van 12 kilo:?

En op haar verjaardag: Ja joh, lekker bukken en druk doen, had geloof ik net gezegd dat ik een zere buik had van al dat bukken. Maar verder is ie wel lief: De nieuwe kamer van Jynt is leeggehaald en ik wordt in het weekend 's middags samen met m'n dochter naar bed gestuurd om even bij de tanken, en daar maak ik ook dankbaar gebruik van hoewel, vervolgens neemt meneer uitgebreid te tijd om tv te kijken of te internetten Heeft iemand zich aangemeld voor de kruidvat-doos?

Ik nog niet, heb weleens gehoord dat er niet veel leuks in zit, maar dat je wel veel last krijgt van reclame. Ben ook nog snot verkouden sinds 2 dagen al 2 nachten er niet van kunnen slapen. Ook al de hele dag een harde buik gelukkig wilde een collegatje de koopavond voor me werken want dat ging ik echt niet trekken. Hier zat de babykamer redelijk snel in elkaar en me vriend is echt niet zo´n klusser zatten ook mega veel schroefjes bij. Babykamer hebben wij van marktplaats afgehaald, en hoefden we gelukkig niks voor te schroeven.

Als ik het zo hoor is dat best een gedoe bij sommigen van jullie. Succes voor degenen die nog moeten. Weer lekker veel geschreven trouwens Houd het allemaal niet zo bij. Ik vergeet de helft van de tijd wie wat heeft geschreven. Even een vraag aan jullie: Nu heb ik al gelezen dat een dekbed de eerste twee jaar niet mag ivm verstikkingsgevaar.

Deken met of zonder overtrek zijn de meningen blijkbaar over verdeeld. Hoe laten jullie straks jullie kleintje slapen? Heeft 'ie genoeg aan een slaapzak met lange mouwen?

En in het geval van wel een deken, welk materiaal? Ik zie door de bomen even het bos niet meer De verwarming staat bij ons wel op 12 graden, maar dat verwarmt dus boven niet echt heel erg maar mocht het noodzakelijk zijn, dan stoken we wat meer. Maar soms laat ik alles ook gewoon staan hoor en dan doet hij het ook wel.

Ik mag soms ook uitslapen als hij nachtdienst heeft gehad , maar dan is het beneden zo'n bende, dat ik soms liever zelf opsta want dan ruim ik al heel wat op. Hij zit idd achter de pc, telefoon of tv O ja, en let op dochter Hij doet zijn best hoor, maar met die zwangerschapshormonen word ik er niet altijd vrolijk van ; bernadet, balen van die deuren zeg! Onze lattenbodem was kapot was nieuw! Ze heeft ruim een week met latten en steigerhout onder dr bed gelegen omdat die lat anders doorbrak , gelukkig waren ze toen wel redelijk snel met een nieuwe lattenbodem..

De dekentjes die je bij de prenatal of andere babyzaken kan kopen kunnen volgens mij allemaal ik weet nog dat ik daar ook over twijfelde.

We hebben nu een dekbed voor onze dochter gekocht peuterdekbed. Die krijgt ze in haar peuterbed dan is ze bijna 2. In het begin vond ik het eng Daarna ging ze gewoon in haar slaapzak staan Trok aan alle kanten aan dr nekje natuurlijk.

Dus echt alleen gedaan op de camping met koude nachten. Ik trok dr liever een flanellen pyjama ofzo aan Het is een beetje wat je zelf fijn vind denk ik Zorg wel voor 2 kruiken wij hadden 1 kruik en het was niet koud, maar van de kraamzorg moesten we er 2 kopen.

De tweede is nooit gebruikt! Maar in de winter en zonder cv zijn die kruiken niet overbodig: Hier net lekker naar de markt geweest. Nu wel weer een beetje gefrusteerd omdat ik al weer zo moe ben. Vanmiddag dus maar even slapen want we willen morgen naar de dierentuin met de hondjes. Ga er vanuit dat ik tegen die tijd wel hoor, van de kraamhulp ofzo, hoe ik dat het beste kan doen. Misschien ook tijdens de intake vragen wat hun voorkeur heeft. Even snel over het bedje opmaken.

Tot 2 jaar mag idd geen dekbed. Slaapzak mag je al vanaf de geboorte gebruiken, maar is vaak niet nodig en wat onhandig bij zon piepkleintje. N slaapt hier nog steeds in een slaapzak. Slaapt ze heerlijk in, en dan ook nog onder een lakentje met dekentje. Als je terug zoekt naar de foto's van de nieuwe kamer van N, dan zie je daar hoe het is opgemaakt.

Zo heeft de kraamhulp het hier toen ook gedaan, maar het lag er vantevoren ook al zo op Lakentje en dekentje komt hier ook allemaal van de prenetal, maar dat zal vast van de andere winkels ook prima zijn: Meiden wat een rust hier!!!

Nog maar een weekje en dan is het alweer november, het kom steeds dichterbij!!!: Ja he Mrij, vind het overal op het forum erg rustig. Iedereen van het lekkere weer aan het genieten??

Zo het behang zit er tegen op de babykamer. Helemaal happy met de behangkeuze: Er ligt nog overal troep op de kamer, maar daar kijk ik dan even doorheen. Ja he, dat zal het wel zijn!! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat, leuk hoor zo'n stoer kamertje voor jullie jochie! Hier weer thuis van een zonnig en gezellig dagje dierentuin. Beide hondjes zijn helemaal uitgeteld. Ik ook dus nu even uitblazenop de bank. Heb het nog best lang volgehouden. Rond 2 uur begon ik echt erg moe te worden dus toen weer even gezeten en nog een uurtje gelopen.

Pff, nog dames die een fotobehang willen gaan plakken tegen de muur??? Grr, wat een pokkewerk. Het resultaat begint wel heel mooi te worden, maar we moeten nog twee van de acht stukken plakken en zijn al vanaf Nu maar even gestopt en we laten het tot morgen liggen. Behang blijkt net scheef uitgeprint te zijn, waardoor sommige overlappingen gewoonweg niet kloppen. Gelukkig hebben we een superkwaliteit papier, want nu kunnen we steeds tot 3x toe het behang los trekken en opnieuw plakken, maar ik ga wel een klacht schrijven naar betreffende bedrijf waar we het gekocht hebben.

Nu dus maar even op de bank gecrasht en mijn frustraties even van me af schrijven. Ach, als het er eenmaal opzit en mooi afgesneden is, dan hoor je mij niet meer klagen ; bedje opmaken, thanks voor de tips!

Met name die kruiken zullen we dus toch hard nodig gaan hebben. Heb het voordeel dat schoonbroer en -zus uit de kleine kinderen zijn en graag vanalles kwijt willen.

We hebben al een heleboel gekregen, en moeten nog eens met ons uitzetlijstje naar ze toe om te kijken wat ze nog meer willen missen. Die is nu een paar weken zwanger en hebben het niet al te breed. Komt dat ook alweer goed terecht. Aftellen, het gaat snel nu vind ik. Ik hoef nog maar 11 weken te werken!!!! Heb nu al zo'n zin om alle kleertjes uit te zoeken enzo. Of wacht je net als ik tot het klaar is?

Sylvestertje, vanaf welke leeftijd gingen jullie kamperen met jullie dochter? Wij hebben met 4 maanden begin juni een weekendje weg opstaan en eigenlijk wil ik dan de kleine nog niet bij de oppas achterlaten. Ben dus nu erg aan het dubben wat we moeten doen, zeker omdat alleen tent een optie is. Het gaat zich om een festival waar manlief workshopleider zal zijn, dus ik kan ook eventueel thuis blijven, al wil ik het niet graag missen Maar ik hoor graag ervaringen over kamperen met een kleintje!

Susanne, ik heb zo'n pasje aangevraagd voor de kruidvatdoos, maar verder nog geen gegevens doorgegeven. Is het zo'n "vervelende" dan? Want als je daarna idd veel reclame gaat krijgen, zie ik er liever vanaf.

Hier verder snotterig en een kop vol watten, dus waarschijnlijk ziek aan het worden. Maar hopen dat het overwaait. Verder eigenlijk weinig te melden. De kleine schopt in ieder geval steeds harder. Uitleg over onze cookies. Dit is een hash van je huidige session id. Deze wordt gebruikt om te voorkomen dat anderen zich door middel van browsermanipulatie kunnen voordoen als jou. In dit cookie staat je userid opgeslagen.

Deze werkt alleen in combinatie met het sessid cookie dat hierboven al vermeld staat. Hier wordt de schermbreedte van je device opgeslagen. Op basis hiervan kunnen bepaalde elementen wel of niet worden ingeladen of van een passende weergave worden voorzien. Dit cookie wordt door cloudserverdienst Cloudflare gebruikt om de juiste bezoekers naar onze server door te sturen. Zonder dit id zou je geen pagina te zien krijgen.

Deze cookies worden gebruikt door Google Analytics en zij geven ons inzicht in onze overigens anonieme bezoekersstatistieken. Google Analytics wordt door FOK!

Deze cijfers worden gebruikt om de site verder te optimaliseren. Bij video's die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's te meten. Bij de afbeeldingen die op de site geplaatst worden door onze bezoekers kunnen cookies geplaatst worden door de gebruiker zelf, danwel door de gebruikte hostingprovider. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt om het bereik van de afbeeldingen te meten.

Deze advertentienetwerken verkopen ook advertentieruimte aan andere partijen. Welke partij gebruikt wordt kan per advertentie verschillen. De adverteerders plaatsen cookies om onder meer het bereik te meten. Deze cookies worden niet door FOK!
suikertante aangeboden vrouwen met een grote kut

..

Toen ik gisteren op dit blog de uitdaging aanging een grappige tekst te verzinnen bij een door u op te sturen foto, stelde zij brutaal voor dan maar iets te gaan doen met haar eigenste foto. Het doel van de uitdaging is dus mislukt. Ik kan het namelijk niet over mijn hart krijgen allerlei onzin te gaan uitkramen over deze vrouw die binnenkort een even stoutmoedig als gevaarlijk plan ten uitvoer wil brengen. Veldwerk dus en in het kader van haar studies. Het enige wat ik van bovenstaande zin begrijp is dat "UvA" staat voor "Universiteit van Amsterdam" Nu is Sierra Leone een land waar u mij nooit naar toe zou krijgen, al kreeg ik geld toe.

Ik ben niet gek. Ik kijk wel uit. Hoe haalt iemand het in zijn bevallige hoofd om aan zo'n avontuur te beginnen? Volgens mij loert in die contreien om elke hoek de dood in zijn meest gruwelijke gedaante. Het geld voor deze expeditie moet zijzelf bij elkaar zien te krijgen. Zij heeft geen suikertante en doet dus beroep op sponsors. Het is niet de bedoeling hier aan sponsoring te doen, maar misschien kunnen we haar uitwuiven.

En haar gedenken in onze gebeden. En - zo dit mogelijk zou zijn - haar volgen op haar blog gesteld dat ze daar in dat godvergeten gat al ooit gehoord hebben van computers. Vrouwe Vault, het ga u goed en denk eraan: Mamacarla op Na het lezen van dit stukje dacht ik dat u er stiekum toch in geslaagd was een mooi verhaal te verzinnen bij de foto.

Maar toen ik naar vrouwe Vault's log klikte, bleek het tot mijn stomme verbazing waar te zijn. Zoiets verzin je toch niet? Maar vrouwe Vault, laten we eerlijk zijn, ik wens u vanaf deze plek heel veel succes en wellicht ook nog veel plezier met uw wereldreis.

Zezunja op Yup, Gin is een dappere dodo. Daar kunnen wij nog een hoop van leren. Daar hebben wij de UvA niet voor nodig. Apart, ga ik even wat blogs bekijken op punt. Ik was vanmorgen op hetzelfde idee gekomen en heb er ook maar aandacht aan besteed. Mamacarla, volgens mij heb je niet zo goed gelezen, het is geen plezierreisje! Het lukte exact twee keer achter elkaar! U had trouwens best wat onzin uit mogen kramen.

Misschien is dat ook goed ter oefening, dat ik wat steviger in mijn schoenen te staan kom. Urbain Alpain op Waarde Heer Hippoliet, wat een prachtig, edoch tweeslachtiginitiatief! U creëert ruimte ter ondersteuning van een nobel doel maar weet ondertussen wel handiguw weblog op te smukken met de mooiste portretten uit de geschiedenis van het blogwezen. U blijft toch immer die tweeslachtige guit! Vrouwe Gin, ik heb even door uw site gestruind en behalve een behoorlijke inkijk op het leven van uw vagina kreeg ik ook inzicht in uw plannen voor uw studieproject.

Kindsoldaten in Sierra Leone Ik wens u alle succes. Op 9 januari werd in Sierra Leone het verminkte lichaam teruggevonden van Gin Hageman, studente culturele antropologie Amsterdam. Sedert 6 januari was de studente verdwenen toen ze een trip maakte van Momaligi naar Freetown. Naar de geruchten en enkele getuigen werd ze ontvoerd door linkse rebellen aangevoerd door een nieuwe aankomende 'Warlord'. Volgens de eerste berichten werd de studente verkracht en volledig verminkt achtergelaten in een gracht nabij Regent.

Spelende kinderen vonden de stoffelijke resten en verwittigden de plaatselijke politie. De studente was 29 jaar en verrichte een onderzoek naar kindsoldaten. De Nederlandse ambassade dringt aan op een 'doorgedreven' onderzoek. Uhm, ik zie de meewaarde van dit laatste verzinsel niet echt. Of mis ik iets? U hebt bovenstaand logje niet goed begrepen en daardoor komt uw reactie pijnlijk over.

Het betreft hier immers géén grap. Vrouwe Vault gaat écht naar Sierra Leone. U voelt nu wel aan dat uw tussenkomst vreselijk brutaal moet klinken in de oren van mensen die Vrouwe Vault beter kennen en haar voor haar avontuur het allerbeste willen toewensen.

Anderzijds moeten we het 'incident' ook nietbuiten proporties opblazen. Mijn blog staat vol van de grappen en de grollen en Heer Irimi dacht waarschijnlijk een leuke bijdrage te leveren in de gedaante van een verzonnen persbericht. Dit alles in het kader van de hier heersende ambiance. Moest het logje over de plannen van Vrouwe Vault verzonnen zijn geweest, dan was de reactie van Heer Irimi inderdaad ook leuk geweest Nu was zijn reactie alleen maar pijnlijk, maar ook begrijpelijk Weet bovendien, Beste Vrienden, dat Heer Irimi overigens een uiterst betrouwbaar en eerbaar persoon is.

Ik ken hem persoonlijk en sta onvoorwaardelijk borg voor hem. Heer Irimi is een 'gentleman' in hart en nieren en ik hoop dat wij hem hier nog vaak mogen verwelkomen. Ik stel voor dat wij het incident hier sluiten, tenzij Heer Irimi hier nog zijn verontschuldigingen wil aan toevoegen.

Geachte confraters, laat me even toe mijn fictief nieuwsbericht toe te lichten. Vooreerst wil ik mij verontschuldigen voor mijn vermetele valstrik. Het doel van het berichtje was even een schokbeweging tot stand te brengen en dit is gedeeltelijk gelukt.

Gedeeltelijk omdat uiteindelijk maar drie mensen gereageerd hebben. Wel ik voelde de nood aan om wat tegengewicht te brengen bij de overwegend positieve comentaren over het 'reisje' van The Vault.

In deze virtuele wereld waar positivisme regeert, zeker op weblogs, want anders ben je een pessimist, doemdenker, negativist, enz. Meer nog, deze virtuele wereld beïnvloedt ons denken en bijgevolg ons doen, meer dan iedereen wel beseft. Immers, het is gemakkelijk vanuit je luie zetel of je versleten computer bureaustoel lekker te reageren op al wat er op je scherm komt. Het is dan ook gemakkelijk andere mensen te stimuleren en te steunen in hun doen en denken. Ja en neen, extra stimulans kan verhelderend werken, kan zelfs bergen doen verzetten.

Als het lukt natuurlijk! Als het niet lukt staat het slachtoffer het onderwerp er alleen voor. En dan zal er niemand kunnen helpen vanuit diezelfde luie zetel. Ter informatie voor mijn trouwe vriend Drs J. Happolati, die mij onversaagd verdedigde en zelfs probeerde mijn 'onschuld' te verzekeren 'dat ik het allemaal niet zo goed begrepen heb'. Wel ondanks de ontroerende trouw van mijn vriend; ik heb het wel degelijk goed begrepen.

The Vault is ongetwijfeld intelligent, moedig en vastberaden. Daarvoor verdient zij onze bewondering. Tegelijkertijd echter vind ik haar onverstandig en egoïstisch. Ik weet, dit zijn harde woorden, maar iemand moet het zeggen.

Een jonge vrouw die alleen naar een land als Sierra Leone gaat is meer dan een groot risico. Het fictieve nieuwsbericht is niet een wens zoals één van de confraters denkt, maar is in tegendeel iets dat ik vrees en zeker niet wil lezen in de toekomst. Blaasontsteking, heb ik gelukkig nog nooit gehad, maar nu moet ik wel vaker niet om de haverklap naar de wc. Dan hoef ik maar een paar druppels Heb nergens pijn en voel me verder ook goed, op vermoeidheid na.

Ik ga het vanavond even navragen bij de VK. Krikra, balen van de bekkenpijn! Is er geen mogelijkheid om de pijn iets te verlichten? Vaddie, goed nieuws bij de bedrijfsarts dus.

Zal wel een last van je afgevallen zijn nu. Hier ging het lekker vanochtend. Had een lunchafspraak staan met een vriendin, belt ze me wakker dat ze toch niet kan. Vervolgens toch maar opgestaan want ik moest naar de VK voor controle. Uiteindelijk nog moeten haasten, kom ik bij de auto gaat 'ie niet van het slot. Ik wist het meteen: Geen probleem, we hebben ze zo'n oplaadstation: Ach, dan manlief even lief aankijken of die 'm wil overstarten met de kabels.

Manlief in de stress omdat hij naar een afspraak moest. VK maar gebeld, die konden er gelukkig om lachen en ik kan vanavond nog terecht. Dat gaat per aflopen.

Ik dus een beetje in de stress. Ging het zich om per wanneer een mutatie van flex naar vaste uren gedaan was. Ik toch maar de dappere schoenen aangetrokken en gevraagd hoe het zat met verlenging. Maar mevrouw, het is per meteen ook omgezet naar onbepaalde tijd!!!!!!!!!! Hoef ik me in ieder geval daar geen zorgen meer over te maken!!!! En vrij uniek nu in deze tijd met al die bezuiningen in de zorg.

Zo komt er dus toch een goed einde aan een vervelende ochtend. Hopelijk krijg je je auto ook vandaag nog aan de praat dan is de dag weer helemaal goed. Wel in overleg natuurlijk maar er zit echt niks anders op. Niet nadenken over de consequenties op je werk.

Jij moet aan jezelf en de beeb denken. En denk dat je man ook niet blij wordt als jij iedere avond huilen van vermoeidheid thuis komt uit je werk. Je zal moeten accepteren dat je flink wat minder energie hebt. Hoi allemaal tjone wat schrijven jullie veel zeg hihi ik weet niet meer wie het vroeg maar het is donkerblauw en dan met een ruitje we hebben net de stof voor de wieg uitgekozen wit braderie met een biesje van donkerblauw ruit dus ben heel benieuwd.

Aswas, dank je wel meid!! Ohh wat een ochtend, wat ontzettend balen van de auto, gelukkig kun je alsnog vanavond naar de vk! En wat goed van je contract, gefeliciteerd!!!!!!!!! Miepie, klinkt leuk allemaal!! Misschien een hele domme vraag, maar hoe moet je de kinderwagen opmaken? Wij hebben er een dekbedje bij, maar dat mag toch niet? Doe je dan een wieglakentje en een fleecedeken? En wat komt er om het matrasje?: Nog niet eens over nagedacht zelfs. Denk idd een lakentje en dekentje.

Bij Tieme had ik maar dat was in de zomer een lakentje inderdaad. Ik heb, nu nog steeds, een dekentje eroverheen. En toen het nog kouder werd deed ik er een fleece deken bij. Het dikkere dekentje heb ik gewoon bij de prenatal gekocht, maar zag ze ook bij de Hema Op internet kun je ook vinden hoe je het bedje het beste op kan maken en ik meen me te herinneren dat het ook in dat prenatal boek staat.

Hoe is het nu? Wat is de oorzaak? Ze had het voor me uitgeschreven en ik heb het zo nog kunnen onderbouwen. Vertel het aan de vk, dat je het echt niet trekt en steeds moet huilen enzo.

Dat je het liefst minder zou werken, maar je dat moeilijk vindt Ik heb morgen een afspraak met de arbo-arts. Wel op het werk zelf. Maargoed als het niet goed uitpakteld ik me gewoon volledig ziek.

Dan ga ik maar langs de dokter ofzo Juup, dank je wel voor de uitleg!! Maar ik bedoel eigenlijk de kinderwagenbak, of werkt dit hetzelfde als met een ledikantje? Goedzo, goed aan jezelf denken!! Ben benieuwd hoe het gesprek morgen gaat!

Ze hebben de oorzaak niet gevonden, urine was goed, dus geen blaasontsteking.. Heb na die tijd gelukkig ook niks meer gezien of gevoeld! Vind die zwart wit meubeltjes ook erg leuk: Lijkt me dat je nu veel meer gespannen naar het toilet gaat iedere keer De kinderwagenbak werkt inderdaad hetzelfde als het bedje ; Ik heb de bak ook overdag ook vaak gebruikt om de baby in te laten slapen!

Hij voelde zich daar ook veilig en als hij niet kon slapen kon ik de kinderwagen heen en weer halen en daar werd hij rustig van en viel in slaap Omdat mijn placenta weer voor ligt heb ik de afspraak iets vroeger dan gewoonlijk bij mijn dochter ook.

Ben ik toen ook nog geweest, omdat ze best goed door de placenta heen kon Gewoon ziekmelden en het bedrijf draait ook zonder jou ; Ik herken je gevoel dat had ik ook maar op een gegeven moment echt voor mijn eigen gekozen. Iets over een kinderwagen opmaken:? Is daar ook een manier voor dan: Misschien is het een beetje dubbel om dan nog een aparte echo te laten maken.

Nou hier verder very goed nieuws: D In de maand november hoef ik maar 6 nachten te werken verdeeld over de hele maand: EN als klap op de vuurpijl ik hoef niet meer naar de gyn: De placenta ligt perfect nu!!! Schildklier enz laten testen via vk maar mocht er iets afwijkend zijn aan mijn bloed waardes hup onherroepelijk terug naar de gyn maja daar gaan we niet van uit: Alles komt langzaam weer op zijn pootjes terecht zo. Melu, zit jij ook op babybytes? Volgens mij zag ik je daar staan D Hmm heb de foto's nog eens bekeken.

Lijken idd zwart wit meubeltjes op de foto's. Maar het is antraciet grijs dus; Lijkt op de foto wat donkerder! Maar dankjewel hoor voor de complimenten: De kamer wat nu klaar is, is van mijn dochter! Zij slaapt er sinds gisteren in. Nu kunnen we beginnen aan de babykamer. Die is nog niet klaar hoor; Die moet nog behangen worden. En dan kan deze worden aangekleed: Dankjullie wel voor jullie complimenten.

Ben stiekem zelf ook erg trots: Vind het zooo leuk geworden! Daarom hebben we ook de afspraak op 5 november staan. Ben dan 37 en halve week We kunnen alleen op zaterdag vandaar deze dag. Ik had bij mijn dochter ook de placenta aan de voorkant en super mooie echo gehad met 28 weken! Ik vind het zeker de moeite waard: Dus ook bij deze uk gaan wij er weer voor!

Over de kinderwagen op maken. Ik was bij N ook in de zomer. De kraamhulp had bij mij het matrasje opgemaakt met 2 hydrofiele luiers en daaronder geloof ik nog een zon molton onderlegger. En als dekentjeook een hydrofiele luier over het fleecedeken heen geslagen. Dat je zeg maar een brede rand aan de bovenkant ziet van de hydrofiel luier en de rest van het fleecedeken.

Eigenlijk hetzelfde als in het ledikantje. Alleen dan met kleine lakens; Maar je kan over het matrasje ook zon hoes van het vershoonkussen heendoen. Sorry reageer niet eens op jou super goede nieuws! Wat enorm fijn dat je gewoon naar de vk mag en alles er zo goed uit ziet!!

Ook lekker dat je maar 6 nachten over een hele maand moet werken, heerlijk!!! Zie je al heel de vorm van het gezicht enzo Onze kraamhulp heeft nooit in de wagen gekeken. Ben pas naar buiten met dr geweest nadat ze weg was. Ik was zelf ook nog erg zwak In de zomer had ik inderdaad ook een waskussenhoes eromheen gedaan gewoon over de opgemaakte wagen, dus over het dekentje enzo.

Als het dan 's avonds wat kouder werd en ik moest nog teruglopen, dan kon ik die hoes eraf halen en dan had ik een opgemaakt wagentje en kon ze onder de dekens liggen. Vond vooral die badstof lekker voor dr om op te liggen met die hitte JA dat zit zij: Faithe, jeeee wat een goed nieuws meid!!: M'n buik gaat echt op een neer soms, zo leuk!!: Ik zag al een aantal leuke kamertjes voorbij komen!!

Of nou ja, voornameljk LIEF! D Hier ook Lief! Ik hikte er erg tegenaan om de vervangend teamleider te bellen, dus had besloten om een mail te sturen.. Ik had vanavond gelijk een mail terug gekregen dat ik voorlopig halve dagen mag werken en dat ik morgen even moet bellen om te bespreken hoe we die dagen voor mij zo fijn mogelijk in kunnen delen, zodat ik zo stressvrij mogelijk kan werken!

D Echt er valt zo'n last van mijn schouders! Hier inderdaad ook echt trapjes! Wat fijn dat de placenta nu goed ligt, je moest ivm de placenta toch ook voorzichtig doen met tillen enzo?

En fijn dat de schildklier enz ook goed zijn nu, dat je bij de vk verder op controle mag hopelijk hoef je niet meer terug naar gyn. De baby gaat in principe de 1e maanden naast ons slapen, B. Nu hebben we voor de baby wel 60x Jee, ik dacht dat jullie wat makkelijker te volgen waren, maar ik loop alweer 5 pagina's achter: Nee klopt, we waren een druk topic en wílden dat gaan splitsen, maar dat was zo rond die tijd dat dat juist niet meer mocht.

Maar goed, 20 weken-echo was hier prima, ik heb een envelop meegekregen en ingeleverd bij m'n moeder, ik weet dus niet of we een jongen of meisje krijgen: Vanaf 18 weken krijg ik regelmatig schopjes, vanaf een week of 20 elke dag wel een paar keer. Echt leuk, want mijn dochter liet zelfs na 28 weken nog maar heel af en toe van zich voelen.

Ik wordt met dit kind dus echt verwend. Faith, fijn dat je placenta nu goed licht, wel een opluchting lijkt me. Hm, ik moet eens terug gaan kijken naar de foto's van de kamertjes, vind dat altijd erg leuk om te zien!

Misschien moet ik er deze reis maar eens een molton onder leggen, als ze flink gaan spugen of zo, of de luier drenst door Een tip voor als je met koud weer naar buiten wil: Die van ons heeft dan een flink luchtgat, maar je voelde echt dat de temperatuur in de kinderwagen lekkerder was dan daarbuiten.

Gisterenavond weer helemaal ingestort. Eerst een half uur ruzie lopen maken. Toen begonnen met huilen en daar zeker 1,5 uur mee bezig geweest. Daarna nog liggen praten. Toen ik dus vanmorgen wakker werd me ziek gemeld op mijn werk. Na het uitlaten van de hondjes weer terug naar bed gegaan en geslapen tot 11 uur. Nu even bed uit en misschien zo even kijken of ik nog wat kan doen.

Zal niet veel zijn want heb nog steeds een hele harde pijnlijke buik. Nu afgesproken met Lief dat we voor de zondagen niks meer plannen. En dat wanneer ik hem vraag dingen te doen hij probeert niet meer te mopperen zodat ik die dingen alsnog gewoon zelf doe. Ik ga proberen om van mijn schuldgevoel af te komen. Vaddie doe rustig aan meid! Het zijn de mannen niet meer van vroeger he: Vaddie, goed aan jezelf denken meid!! En wat betreft de mannen, ik heb zoooooooooooo'n lieverd!!

Ik ben zo'n heks de laatste tijd oke, niet alleen door hormonen, maar ook door omstandigheden: Susanne, fijn dat alles goed was met de 20 weken echo, wist je het bij je eerste kindje ook niet? En heb je nu een gevoel? Ik vind het ook altijd zo eng om iets aan te geven op mijn werk. Daan, wil sowieso graag dat het week 28 is, dan is de kans op overleven met vroeggeboorte toch een heel stuk groter. Of ik heb misschien meer behoefte aan hulp dan bij de vorige zwangerschap ik heb natuurlijk nu al een kleine rondlopen, dus nooit rust.

Dus kan ook aan mij liggen hoor ; Maar vind het soms wel vervelend.. Mijn vent vergeet af en toe gewoon dat ik zwanger bent.. Tenminste dat lijkt zo hahaha! Ik kom even schelden hoor.. Een handleiding die niet duidelijk is, schroefjes voor 1 stomme commode!! Echt ik ben er helemaal opgefokt van!!!! Ik hoop dat niemand hier de interbaby denver kamer van babydump heeft en anders wens ik je veel succes!! Die kamer hebben we niet!

Heb je er geen handleiding bij? En dan nog de hormonsters erbij die het nog net iets erger maken Sterkte Mijn mannetje is nog zorgzamer als eerst! Kon al bijna niet, maar is echt! Gisteren de hele dag buikpijn gehad, heeft hij gisteren avond mijn buik gemasseerd! Lekker in bed gestopt op tijd, en komen vragen hoe het ging. Vanochtend vraagt hij terwijl ik mijn ogen net 2 seconden open heb, en hoe gaat het met je buik!

Hij doet hier ontzettend veel in huis! We hebben een caviastal, waarvan hij nu alle hokken schoonhoud voor mij! Door mijn bekkenpijn en afgelopen dagen buikpijn lukt het me gewoon niet om iets in het huis houden te doen, het meeste doet hij nu. En mijn schoonouders komen nu om de week om hier de grotere dingen aan te pakken! En schoon vader heeft daar de muren gewit En morgen komen ze weer, en dan gaan ze de wc een goede schoonmaak beurt geven, en de huiskamer gewoon poetsen.

En schoonvader komt de voortuin helemaal winterklaar maken! Heb vaak op ze te zeuren, en vind ze soms irritant, maar moet wel zeggen dat ik dit erg fijn vind dat ze dit doen!! Hou je maar vast met de box: Mocht ze in elkaar zakken weet ik wel waarom! Denk aan je bloeddruk. Oh, vaddie, dit wil ik echt niet horen: Gelukkig hebben we alle tijd om alles in elkaar te zetten en anders kijk ik schoonvader wel ff lief aan, die vind dat ook leuk, maar ik vrees dat ik er nog het beste in ben, maar ja, voor mijn rug vast niet goed om die dingen in elkaar te flansen.

Hoe dat nou kan, midden in de nacht, terwijl je daarvoor geslapen hebt. Gisteravond wel zwangerschapszwemmen gedaan, dan ben je wel redelijk intensief bezig onder water, of het daar nou van komt. Khoop dat ukkepuk vandaag lekker actief gaat doen, dan zal me dat wel geruststellen, ben er nu een beetje op aan het wachten.

Dames er is hoop! Mijn man heeft onze babykamer alleen in elkaar gezet in een paar uurtjes oké met een hoop gescheld en getier.. Ik zou niet weten hoe een harde buik moet voelen, nog niet gehad volgens mij.. Wij hebben een tweedehands, met handleiding die al in elkaar staat.

Maar ik wens jou en Maantje succes. Gisteren winterdekbed op bed gedaan dus afgelopen nacht natuurlijk wakker geworden omdat ik het zo warm had. Net hondjes uitgelaten koud! Moeder en oma zijn onderweg dus straks weer poetsen. Is inderdaad heel fijn dat er iemand komt helpen. Ben ook blij te horen dat mijn man niet de enigste is die het regelmatig lijkt te vergeten dat ik zwanger ben.

Hahhaa, ja ik benadruk het soms wel even extra ; Hij is heel lief hoor, maar soms wil ik dat ie nog wat liever is ; hahhaah erg he.. Maantje, vind sowieso altijd veel schroefjes e. Wij hebben hem toen in elkaar laten zetten thuis was zo'n actie. Anders had ik waarschijnlijk net als jij gelopen. Ik heb mijn schoonouders al maanden niet gezien of gehoord. Hoeft van mij ook niet meer zo nodig hoor hoor ook weinig als ik niet zwanger ben, dus hoeft nu ook niet opeens.

Mijn moeder ruimt altijd op als ze oppast hier. D Alleen boven moet ik toch zelf doen en aan sommige dingen nog beginnen. Hallo allemaal Pff gelukkig maar dacht echt dat mijn kerel de enige was namelijk want ik baal er al zo van dat hij er zo weinig rekening mee houdt maar goed hij is ook elke avond druk ana het klussen dus dat is natuurlijk ook zo en dat is allemaal voor de baby maar had het leuk gevonden als hij wat meer aandacht had maar ik heb zo iets van mijn tijd komt nog wel als ik straks die kleine op de wereld heb gezet haha ik heb wel erg veel last van mijn spiertje in mijn bil erg verelend Oei oei dus geen interbaby Denver nemen hopelijk is het nu wel gelukt Ik heb me een beetje georienteerd en wel leuke gezien moet ikz eggen dus valt niets tegen.

Maar eerst moet er nog vloerbedekking in enzo en dan kan het pas worden neergezet. Als ik jullie verhalen zo lees Onze babykamer is trouwens door de winkel dacht babyplanet in elkaar gezet. Daar moest je wel voor bijbetalen, maar m'n schoonouders betaalden gelukkig. Hier nog een kerel die het volgens mij makkelijk heeft ik vier m'n hormonen namelijk niet bot op hem en dan met die stomme dingen komt: Ja, of je nou een booschappentas tilt of een peuter van 12 kilo:?

En op haar verjaardag: Ja joh, lekker bukken en druk doen, had geloof ik net gezegd dat ik een zere buik had van al dat bukken. Maar verder is ie wel lief: De nieuwe kamer van Jynt is leeggehaald en ik wordt in het weekend 's middags samen met m'n dochter naar bed gestuurd om even bij de tanken, en daar maak ik ook dankbaar gebruik van hoewel, vervolgens neemt meneer uitgebreid te tijd om tv te kijken of te internetten Heeft iemand zich aangemeld voor de kruidvat-doos?

Ik nog niet, heb weleens gehoord dat er niet veel leuks in zit, maar dat je wel veel last krijgt van reclame.

Ben ook nog snot verkouden sinds 2 dagen al 2 nachten er niet van kunnen slapen. Ook al de hele dag een harde buik gelukkig wilde een collegatje de koopavond voor me werken want dat ging ik echt niet trekken. Hier zat de babykamer redelijk snel in elkaar en me vriend is echt niet zo´n klusser zatten ook mega veel schroefjes bij. Babykamer hebben wij van marktplaats afgehaald, en hoefden we gelukkig niks voor te schroeven.

Als ik het zo hoor is dat best een gedoe bij sommigen van jullie. Succes voor degenen die nog moeten. Weer lekker veel geschreven trouwens Houd het allemaal niet zo bij. Ik vergeet de helft van de tijd wie wat heeft geschreven. Even een vraag aan jullie: Nu heb ik al gelezen dat een dekbed de eerste twee jaar niet mag ivm verstikkingsgevaar. Deken met of zonder overtrek zijn de meningen blijkbaar over verdeeld.

Hoe laten jullie straks jullie kleintje slapen? Heeft 'ie genoeg aan een slaapzak met lange mouwen? En in het geval van wel een deken, welk materiaal? Ik zie door de bomen even het bos niet meer De verwarming staat bij ons wel op 12 graden, maar dat verwarmt dus boven niet echt heel erg maar mocht het noodzakelijk zijn, dan stoken we wat meer.

Maar soms laat ik alles ook gewoon staan hoor en dan doet hij het ook wel. Ik mag soms ook uitslapen als hij nachtdienst heeft gehad , maar dan is het beneden zo'n bende, dat ik soms liever zelf opsta want dan ruim ik al heel wat op.

Hij zit idd achter de pc, telefoon of tv O ja, en let op dochter Hij doet zijn best hoor, maar met die zwangerschapshormonen word ik er niet altijd vrolijk van ; bernadet, balen van die deuren zeg!

Onze lattenbodem was kapot was nieuw! Ze heeft ruim een week met latten en steigerhout onder dr bed gelegen omdat die lat anders doorbrak , gelukkig waren ze toen wel redelijk snel met een nieuwe lattenbodem..

De dekentjes die je bij de prenatal of andere babyzaken kan kopen kunnen volgens mij allemaal ik weet nog dat ik daar ook over twijfelde. We hebben nu een dekbed voor onze dochter gekocht peuterdekbed. Die krijgt ze in haar peuterbed dan is ze bijna 2.

In het begin vond ik het eng Daarna ging ze gewoon in haar slaapzak staan Trok aan alle kanten aan dr nekje natuurlijk. Dus echt alleen gedaan op de camping met koude nachten. Ik trok dr liever een flanellen pyjama ofzo aan Het is een beetje wat je zelf fijn vind denk ik Zorg wel voor 2 kruiken wij hadden 1 kruik en het was niet koud, maar van de kraamzorg moesten we er 2 kopen.

De tweede is nooit gebruikt! Maar in de winter en zonder cv zijn die kruiken niet overbodig: Hier net lekker naar de markt geweest. Nu wel weer een beetje gefrusteerd omdat ik al weer zo moe ben. Vanmiddag dus maar even slapen want we willen morgen naar de dierentuin met de hondjes. Ga er vanuit dat ik tegen die tijd wel hoor, van de kraamhulp ofzo, hoe ik dat het beste kan doen.

Misschien ook tijdens de intake vragen wat hun voorkeur heeft. Even snel over het bedje opmaken. Tot 2 jaar mag idd geen dekbed. Slaapzak mag je al vanaf de geboorte gebruiken, maar is vaak niet nodig en wat onhandig bij zon piepkleintje. N slaapt hier nog steeds in een slaapzak.

Slaapt ze heerlijk in, en dan ook nog onder een lakentje met dekentje. Als je terug zoekt naar de foto's van de nieuwe kamer van N, dan zie je daar hoe het is opgemaakt. Zo heeft de kraamhulp het hier toen ook gedaan, maar het lag er vantevoren ook al zo op Lakentje en dekentje komt hier ook allemaal van de prenetal, maar dat zal vast van de andere winkels ook prima zijn: Meiden wat een rust hier!!!

Nog maar een weekje en dan is het alweer november, het kom steeds dichterbij!!!: Ja he Mrij, vind het overal op het forum erg rustig. Iedereen van het lekkere weer aan het genieten?? Zo het behang zit er tegen op de babykamer. Helemaal happy met de behangkeuze: Er ligt nog overal troep op de kamer, maar daar kijk ik dan even doorheen. Ja he, dat zal het wel zijn!! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat, leuk hoor zo'n stoer kamertje voor jullie jochie!

Hier weer thuis van een zonnig en gezellig dagje dierentuin. Beide hondjes zijn helemaal uitgeteld. Ik ook dus nu even uitblazenop de bank. Heb het nog best lang volgehouden.

Rond 2 uur begon ik echt erg moe te worden dus toen weer even gezeten en nog een uurtje gelopen. Pff, nog dames die een fotobehang willen gaan plakken tegen de muur??? Grr, wat een pokkewerk. Het resultaat begint wel heel mooi te worden, maar we moeten nog twee van de acht stukken plakken en zijn al vanaf Nu maar even gestopt en we laten het tot morgen liggen.

Behang blijkt net scheef uitgeprint te zijn, waardoor sommige overlappingen gewoonweg niet kloppen. Gelukkig hebben we een superkwaliteit papier, want nu kunnen we steeds tot 3x toe het behang los trekken en opnieuw plakken, maar ik ga wel een klacht schrijven naar betreffende bedrijf waar we het gekocht hebben. Nu dus maar even op de bank gecrasht en mijn frustraties even van me af schrijven.

Ach, als het er eenmaal opzit en mooi afgesneden is, dan hoor je mij niet meer klagen ; bedje opmaken, thanks voor de tips! Met name die kruiken zullen we dus toch hard nodig gaan hebben. Heb het voordeel dat schoonbroer en -zus uit de kleine kinderen zijn en graag vanalles kwijt willen.

We hebben al een heleboel gekregen, en moeten nog eens met ons uitzetlijstje naar ze toe om te kijken wat ze nog meer willen missen. Die is nu een paar weken zwanger en hebben het niet al te breed.

Komt dat ook alweer goed terecht. Aftellen, het gaat snel nu vind ik. Ik hoef nog maar 11 weken te werken!!!! Heb nu al zo'n zin om alle kleertjes uit te zoeken enzo. Of wacht je net als ik tot het klaar is?

Sylvestertje, vanaf welke leeftijd gingen jullie kamperen met jullie dochter? Wij hebben met 4 maanden begin juni een weekendje weg opstaan en eigenlijk wil ik dan de kleine nog niet bij de oppas achterlaten. Ben dus nu erg aan het dubben wat we moeten doen, zeker omdat alleen tent een optie is.

Het gaat zich om een festival waar manlief workshopleider zal zijn, dus ik kan ook eventueel thuis blijven, al wil ik het niet graag missen Maar ik hoor graag ervaringen over kamperen met een kleintje! Susanne, ik heb zo'n pasje aangevraagd voor de kruidvatdoos, maar verder nog geen gegevens doorgegeven.

Is het zo'n "vervelende" dan? Want als je daarna idd veel reclame gaat krijgen, zie ik er liever vanaf. Hier verder snotterig en een kop vol watten, dus waarschijnlijk ziek aan het worden. Maar hopen dat het overwaait. Verder eigenlijk weinig te melden. De kleine schopt in ieder geval steeds harder.

Vind het zo'n gezellig gevoel! Balen dat het zo tegen valt het behangen: Maar als het resultaat dadelijk maar mooi is, dan is het het toch waard geweest: Idd ik wacht met de foto's totdat het klaar is.

Komt het graag showen hier en deel het graag met jullie. Maar nu is het nog kaal met een lonopgemaakt bedje enzo; Ziet er meteen leuker uit als dat opgemaakt is. Ga deze week het kamertje poetsen en bedje opmaken en dan komen er wel foto's: Hopelijk word je niet ziek!!

Fijn dat het zo geslaagd was!! Zo ik ga verhuizen naar de slaapkamer. Zit nog op de bank. We gingen al snel met haar een weekendje naar de camping, maar ja, daar hebben we wel een gaskachel, tv, magnetron, wasmachine en alles. Dus echt kamperen is het niet meer In een tent en dan vooral als het koud is, wordt het wel heel lastig met een kleintje denk ik Of je moet overdag gewoon ergens binnen kunnen zitten en water kunnen koken voor kruiken e.

Ben blij dat wij geen behang hebben en dan vooral fotobehang als ik dat zo hoor. Maar het resultaat is vaak wel supergaaf! Ow, heb alle dozen wel gehad geloof ik, die van het kruidvat nog niet Ben benieuwd naar jullie kamertjes: Hoop dat we nu snel kunnen schilderen: D Ook sytycd gekeken: D altijd leuk dat soort dingen, vind ik.. Dit weekend heerlijk genoten van het weer!

Lekker fietsen met m'n grote kleine meid. Deze week zijn overal kasten, behang, rolgordijnen in de aanbieding dus gaan we nu echt shoppen voor m'n dochter, leuk! Krijg al helemaal zin als ik lees dat jullie hier zo aan het klussen zijn.

Fotobehang is idd een rotklus, maar dat kan zó mooi worden. Manlief zag een doos staan: Maar dan zonder matras, want die had m'n zus nog niet gevonden.

Oh, die moeten we dan wel heel binnenkort maar eens gaan opvragen hoor! Leuk, leuk, manlief is dus al druk bezig met het voorbereiden van een mooi onthaal voor onze nieuwe beeb: Wel kun je nu met die kaart ook aangeven dat je zwanger bent, en dan krijg je iig een pak luiers en een tas die er wel leuk uitziet, dus dat moet ik nog wel even doorgeven.

Hallo allemaal Wij zijn van het weekend naar Babydump geweest toch eens kijken hoe lang de levertijd is van de wagen en kamer, maar het val tmee maar 2 weken wij willen waarschijnlijk de joolz zilver en die wordt niet zo vaak geleverd dus die is goed op voorraad hihi verder heb ik volgens mij gisteren de baby voor het eerst gevoeld.

Ik voelde alsof het een soort hartkloppingen onderin mijn buik waren, kan dat? Moet je hem wel even registreren op de joolz site voor de garantie. Net al boodschappen gedaan, met B. En gelukkig vannacht goed geslapen, gisternacht was drama, eczeem word erger en moeilijke te onderdrukken, dus veel jeuk en ik moest er gisteren vroeg uit, moest werken in ziekenhuis. Hopelijk knapt eczeem weer op, Kheb verder wel allemaal van jullie gelezen: Gisteren genoten van een dagje dierentuin.

Lukte zelfs om op tijd in bed te liggen. Dus nu zelfs een beetje uitgerust. Ben zelfs actief bezig op mijn werk. Zo lekker hoor dat iedereen zo druk bezig is met zijn kamertje. Helemaal leuk ben benieuwd hoe het er bij jullie uit gaat zien. Hier het hele weekend niet zoveel gedaan ben zo beroerd. Heb me alvast voor morgen ziekgemeld dat doe ik echt niet snel maar voel me zo beroerd heb last van me bronchithus en dat gaat helaas nooit vanzelf over en dan is natuurlijk net me huisarts op vakantie.

Ik de vervangende gebeld die vond geloof ik dat ik me een beetje aanstelde omdat ik er pas een halve week last van heb het gaat vast vanzelf over dus ik nou het is nog nooit vanzelf overgegaan dus nu ook vast niet. Moet echt een beetje energie opdoen voor die kleine dit is echt niet gezond. Hopelijk snel weer over met de medicijnen. Hier weer gezeik op mijn werk.

Maar weer vragen aan de gyn of ze iets voor me kunnen doen. Het is iedere week wel wat Ben het helemaal beu. Bernadet, lekker balen dat je dan weer zoveel energie in zo'n vervanger moet steken voor je eindelijk je medicijnen hebt. Doe maar rustig aan! Vaddie, gaat idd weer lekker dan bij jou, ze werken niet bepaald mee zeg. Geloven ze je gyn wat makkelijker? En kan de bedrijfsarts nog iets positiefs betekenen? Hij heeft beloofd om nu een shortlist te maken van mijn lijstjes, maar ja, dat moet ie dan wel eerst dóen natuurlijk pfff, mannen!

Iedereen lekker bezig met het kamertje, leuk hoor!!: Hoop dat de medicijnen helpen! Vaddie, he wat balen zeg! Het zit je niet mee he.. Meiden, ik heb weer 2 meiden die toegang vragen tot onze hyves, de namen kan ik niet linken, dus zet even je forumnaam erbij dan kan ik jullie accepteren.. Vriendlief komt met namen als Mathieu en Reinout, maar dat vind ik echt 3 keer niks, te lang en te gewoon of een associatie met Gelukkig zijn wij al wel uit de naam!!

Hebben ook al een mutsje besteld met de naam, dus kan niet meer veranderen;. Wij zijn ook al uit de naam!! Ons forum is in de zoekfunctie op hyves te vinden, dus misschien zijn het totaal onbekenden.. Misschien kan je de naam van de hyve veranderen ipv voor iedereen die in februari is uitgerekend naar forum clubje zwanger zijn februari uitgerekend ofzo? Ohh Maantje, dan was het wel heel voor de hand liggend, thnx! Daar had ik nog niet over nagedacht..

Hebben ook al een mutsje besteld met de naam, dus kan niet meer veranderen; Leuk! Dat heb ik toen ook met Danley gedaan: Er zit wel 1 voorkeur bij, vinden we allebei een leuke naam, alleen de betekenis is weer bagger. Dus er moet in ieder geval nog een 2e naam bij met mooie betekenis.

Ze hebben super leuke babykamers namelijk alleen de kinderwagens zijn niet zo goedkoop dus daar baal ik eigenlijk wel va. Hier nogs teeds qua gezondheid niet goed, mijn rug doet erg zeer, door die spier die verrekt is dus dat is niet zo fijn.

Hier alles bij de babydump gekocht, vond de Gardo in Velserbroek niet bepaald goed naar voren komen, vage verkopers, kamers waren rommelig in elkaar gezet en en was totaal geen gezellige sfeer, dus was snel uitgekeken.

Maar je bent ook niet verplicht om beide bij 1 winkel je kopen. Je kan ook de babykamer bij gardo kopen en de wagen bij babydump ofzo?!

Gisteren van een collega van mijn man allemaal leuke babykleertjes gekregen. En nog een vuilniszak met gewone kleding. Is afgekeurde kleding van de H. Helemaal blij mee, zitten hele leuke dingen tussen. Afgelopen nacht slecht geslapen.

Duurde lang voordat ik sliep en daarna veel wakker geweest. Nu dus echt totaal futloos. Daan, gelukkig komen jullie al in de richting met het uitzoeken van een naam; Lijkt me zo lastig als je allebei een compleet andere smaak hebt..

Het is wel de bedoeling dat de kleine deze gelijk op krijgt na de geboorte, maarja ik kwam er net achter dat ik al 5 mutjes heb verzameld in de afgelopen weken, dus we kunnen nog eens wisselen; Miepie, bedenk me net dat jij gisteren volgens mij schreef je kindje te voelen?

Heb je het daarna nog weer gevoeld? Maantje, ohh eindelijk op je nieuwe bank, nou het is je gegund hoor meid..! Zijn jullie verder bijna klaar met de verhuizing? Hier de dag alweer enorm beroerd begonnen, dus ik weet wat me weer te wachten staat vandaag Vaddie, wat leuk zeg dat jullie zoveel kleertjes krijgen, dat wordt heeel vaak je ukkie verkleden straks;.

Nou wij zijn nog niet uit de naam hoor me vriend heeft er ook niet zo'n haast mee die zegt het is toch nog geen februari. Mrij Leuk zo'n mutsje met de naam erop en hopelijk knap je snel weer op. Maantje oh heerlijk eindelijk je nieuwebank kan je lekker de rest van de dag blijven zitten: Mm zondag is koopzondag misschien gaan we even loeren ik heb net een paracetamol op want dacht dat dat wel mcoht namelijk want het doet echt enorm pijn pff he niet tof meer hoor dit bernadet mijn man is precies het zelfde die is nu zo druk aan het verbouwen die denkt daar helemaal niet aan maar goed die geboorte kaartjes moeten natuurlijk ook worden geregeld he.

Ik wil ook leuke namen! Blij dat niet iedereen er nog uit is. En ach, ik heb nog zo'n dagen om erover na te denken jeee, da's ook niet veel meer: Miepie, heerlijk toch, die plopjes: Nog een week of drie, dan mag het trappelen losbarsten!

Vind het erg gezellig om dan op je werk af en toe eens zo'n schopje te krijgen, echt totally in love op zo'n moment.

Daantje, leuk dat je geslaagd bent voor de eerste pakjes! Hier heb ik van mijn moeder het eerste pakje gekregen voor mijn dochter vorige keer, maat En schoonmoeder maat 56, dus beiden had ik meegenomen naar het ziekenhuis. Nu heb ik alleen nog maar een broekje gekregen van m'n moeder, en ik hoop zó dat ze allebei een pakje voor deze beeb willen geven, ik vind het bijzonder om als eerste kleertjes iets aan te trekken wat ze van oma hebben gehad en wat ook splinternieuw is.

Maar ja, ik ga daar ook niet om vragen, is ook zowat. Als ik niets krijg, dan ga ik in januari zelf maar eens aan de shop voor het eerste pakje; Mrij, hoe is het vandaag gegaan, kom je nog redelijk fit de dag door? Gardo, daar komt onze kinderwagen vandaan die kwam bij hen als goedkoopste uit de bus , babykamer komt ergens anders vandaan. Helemaal gesloopt dus nu even bankhangen en zo even wat kleine dingen doen. Miepie, ohh die plopjes worden vanzelf schopjes en flinke trappen hoor; Susanne, leuk dat je bij de eerste de pakjes van de moeders hebt gekregen, kan me voorstellen dat je daar nu dan wel weer op hoopt, nouja het broekje is er alvast D Zonnebloempje, nee he: Wat erg meid, heel veel sterkte!

Mrij maakt jou VK zich geen zorgen dat je zoveel spuugd of kom je wel goed aan ik ben pas 1,7kg aangekomen en nu ik zo ziek ben zal ik waarschijnlijk alleen maar afvallen vrees ik. Probeerde de VK te bellen vanavond om te bespreken hoe of wat want me collega's maken zich zorgen ze vinden dat ik er al een paar weken erg slecht uitzie ze denken misschienl ijzer te kort dan is je weerstand ook een stuk minder maarja ik kreeg de hele tijd voicemail dus dat schiet weer erg lekker op.

Bernadet, ik ben in het begin al wel wat aangekomen door het stoppen met roken en ik ben de eeerste maanden helemaal niet misselijk geweest, dat kwam pas na de 12 weken! De laatste weken ben ik wel wat afgevallen, maar ik heb, nog wel wat reserves: Maar pas jij maar wel goed op jezelf!

Je ijzer laten testen is wel een goed idee dan hoor! Zonnebloempje, wat naar zeg! Beestjes verliezen is nooit leuk, maar op zo'n manier is extra rot. Hier ook pas net een half uurtje thuis van het werk en dus ook kapot. Ga niet meer veel doen nu, op tijd naar bed. Behang zit er bijna helemaal tegenaan nu. We hebben gisteravond nog een paar uurtjes er aan gewerkt.

Het resultaat begint wel echt mooi te worden! Nu nog alles op maat afsnijden en dan zal ik foto's maken en posten. Dames een ander dillema! Wij accepteren niet die relatie en zij zegt dan dat ze niet komt. Prima is haar eigen recht maar wij hebben dan zoiets dan kan je ook geen meter zijn.

Nu moet ze erover nadenken op de vraag of ze nog meter wilt zijn. Manlief heeft zoiets daaaaag en opa in spee accepteerd het ook niet. Zij wou samen met die gast dan komen en alles maar wij vinden dat dat niet kan aangezien manlief zijn vader die ouwe man ook niet accepteerd want die 2 schele maar 3 jaar: Ik snap haar verdriet maar we kunnen zoiets toch beter nu zeggen dat hij nooit welkom zal zijn ipv op het moment zelf een hoop stress of zie ik dat verkeerd?

Wij laten zoiets vast leggen door de notaris! Wat een gezeik maja ik weet niet wat ik er verder mee moet. Ik snap dat zij zegt ik kies voor hem maar zij snapt niet dat wij het niet accepteren. Sterkte zal wel extra moeilijk zijn met de hormoontjes, mijn poes was tijdens onze vakantie weggelopen en die hebben we nooit meer gezien.

Nu zijn we verhuisd dus die zijn we ook kwijt! Dat gebeurd zo vaak, dus daarvoor hoef je het niet te doen! Ik zou persoonlijk de vriendin geen meter laten zijn! Een situatie als deze gaat tussen je in staan! Ik heb ook een vriendin 21 die sinds kort een relatie heeft met een man 43! Wij zijn het er ook niet mee eens, ze is zichzelf kwijt, etc.

Een volzaam schaapje die nu alleenmaar achter manlief aanloopt.. Bah die vieze oude mannen moeten eens lekker een vrouw van eigen leeftijd zoeken of lekker naar de hoeren gaan! Dit is mijn eerlijke mening! Faithe, ik sluit me helemaal bij Maantje aan.. Ja maar het feit dat mn schoonzusje gewoon zegt tja ik moet erover nadenken denk ik al van WTF?!

Ze liegt nu ook mega veel over die relatie. Die vent zet op facebook dat ze verloofd zijn met ring en alles!? Dat ze een kind verwachten!? Met een babyshirt erbij met erop papa boefje?! En zij zegt dat is als grap! Nou ik vind zoiets geen grapjes! Ze wonen schijnbaar ook samen!

De gedachte gewoon is ieuwww! Ze wilt een kind van die en wat wij ook zeggen het boeit dr niets! Ze is al weken niet meer bij dr vader geweest: We hadden dr al gevraag voor meter maar daar hebben we nu echt heel veel spijt van.

We hadden gehoop dat het een bevlieging zou zijn maar ze heeft al heel veel babykleding gekocht en babyspullen enz. Dus verbaasd me niets als ze daarover liegt! We hebben ook zoiets van euhm pedo ofzo?? We zouden onze Big Ben dus ook nooit meegeven! En ik vind dat ze onze mening ook hoort te accepteren en respecten.

Wij accepteren haar mening ook en hebben er alle respect voor maar het heeft gewoon wel gevolgen. Als zij gelukkig is en alles prima moet ze allemaal zelf weten. Maar hij is gewoon niet welkom nu niet en nooit niet. En dan zegt zij euhm als je bevallen bent he dan komt hij gewoon mee! Jeh nee wat je eigen broer wilt hem niet in de buurt hebben laat staan dan in het ziekenhuis waar ook haar vader dan is! Nu al zo een zeik voor iets wat nog lang niet gaat gebeuren!

Maar het doet wel echt pijn dat ze zegt dat ze erover moet denken. Manlief heeft nu zoiets laat die maar denken ik ga zelf wel denken voor een andere persoon. Ben klaar met die! Dat heb ik dr maar niet gezegd Nogmaals mijn schoonzusje hoeft niet te leven zoals wij dat willen ofzo en is vrij om te doen en laten wat ze wilt absoluut! Maar gezond is het niet! En blij zijn we ook niet ermee! En tja het heeft gevolgen dat wij zoiets hebben van nee dank je! Ook uit respect voor mijn schoonvader!

Die is wel belangrijke dan die vent! Ze was ook in de veronderstelling dat ze als meter mocht ons iets gebeuren verantwoording zou krijgen over ons kind?! Wij laten die dingen vast leggen bij een notaris en niet ow de meter doet dat wel! Of is dat ook zo raar?
Gratis seks previews sexmassage films


suikertante aangeboden vrouwen met een grote kut