Turkse sletje kutje voelen

turkse sletje kutje voelen

..

Sex nijmegen squirting

Laat je drol maar zakken in zijn keel! Geile stellen smeren Duitse swingers onder met stront en starten hierna een orgie! Els wordt van pijpen bloedgeil. De smaak van het voorvocht laat haar hoofd op hol slaan en wil alleen nog maar klaarkomen! Meiden worden door deze raper overmeesterd en daarna gedwongen tot extreme sex. Ayse de jongste is klein en mollig, het gaat redelijk goed met het gezin, ze zijn wel traditioneel ingesteld, de vrouwen dragen verplicht een hoofddoekje.

Vader is werkzaam in ploegendienst, dat verdiend wel lekker! Elife die al een aantal maanden in de supermarkt werkt zit vaak achter de kassa en soms vult ze vakken als er even niemand vrij is. Elife mag van thuis niet roken, op een dag kon ze het niet laten ze liet een pakje sigaretten in haar werk jas vallen en in de pauze stond ze buiten achter te roken.

In het magazijn was echter doordat er nogal vaak gestolen werd een beveiliging camera aangebracht, niemand was daar van op de hoogte, zo hoopte manager Germain een 36 jarige Surinamer de diefstallen snel op te lossen, vanuit het hoofdkantoor hadden ze er bij hem op aan gedrongen dat hij nou eindelijk is maatregelen ging nemen.

Germain bekeek nadat de winkel was afgesloten elke dag de beelden in de hoop is iemand op een heterdaadje te kunnen betrappen, met een kopje koffie in de hand bekeek hij rustig de beelden. Elife kwam in beeld, hij vond haar een goede werkneemster, had hij er maar meer zoals haar, plotseling zette hij zijn kopje op tafel, hij stopte de beelden, spoelde een eindje terug en keek opnieuw of hij dat nu echt goed had gezien!

Ja, hij zag dat Elife een pakje sigaretten wegmoffelde in haar werk kleding, nu was hij echt even teleur gesteld, dat het juist Elife was die hij als eerste betrapte, hoe vaak had ze al wat gejat?

De teleurstelling draaide om in boosheid, de boosheid werd enorm kwaad, wat dacht die Turkse trut wel, dat hij zijn baan op het spel zou zetten omdat zij niet met de vingers van de spullen kon afblijven! De volgende dag kwam Elife niets vermoedend zo als elke dag op tijd op haar werk, ze groette iedereen, de chef zei, ‘’jij vandaag kassa 6! Germain had haar zien binnen komen, hij belde de chef, ‘’stuur Elife naar mijn kantoor zo gauw mogelijk!

Met grote verschrikte ogen keek ze Germain aan, ‘’hoelang doe je dit al? Germain zat ondertussen met een monsterlijke dikke harde neger pik achter zijn bureau! Elife haar wereld stortte in, had ze is EEN keer wat gestolen, werd ze gelijk betrapt. Germain genoot van zijn macht, die hij nu had over haar. Hoorde Elife dat goed, moest ze hem pijpen? Germain legde zijn mobieltje weer neer en keek Elife aan, ‘’nou kom op sletje maak mijn broek los en doe je best!

Ze viste zijn lul uit de onderbroek, ‘’dit.. Ze zakte door haar knieën pakte voorzichtig enorme zwarte paal in haar hand en likte aan de glimmende eikel, ze nam de kop in haar mond en zoog er aan, ze kreeg nu de zilte smaak van een pik in haar mond en de penetrante geur drong haar neus gaten in.

Elife nam zijn pik weer in de mond, ze zoog er zachtjes aan, verdorie snapte die Turkse haar positie nou niet? Ze liet ,m enkele centimeters verder in haar mond glijden, het beviel Germain niet, ze deed niet haar best wat ze als dievegge wel zou moeten.

Germain begon nu te stoten en zijn lul verdween langzaam maar zeker steeds dieper in Elife’s kontje. Elife gilde het uit van de pijn, Germain haalde zijn gerief en pompte hard en diep in haar kont, wat is dit lekker strak, laat die dievegge maar gillen. Hij begon te kreunen, Elife hoorde hem kreunen, bij haar voelde het aan alsof haar kontje uit elkaar scheurde, zo ver zat die dikke pik in haar te stampen.

Elife voelde dat hij in haar kontje klaar kwam! Hijgend hing hij over haar heen, zijn besmeurde pik gleed uit haar kont gaatje, hij veegde zijn lul schoon aan haar rok. Haar kontgaatje was nu een grote opening, huilend trok ze haar slipje weer omhoog, ze kon haar eigen stront ruiken die hij aan haar rok gesmeerd had.

De eerste klanten stonden alweer bij haar kassa, met een verwrongen gezicht werkte ze door tot vier uur, stond toen op en verliet moeilijk lopend de winkel.

Elife bleef de volgende dag gewoon thuis, en de dag er na ook, ze wilde niet meer, ze wilde zich niet door die walgelijke man in haar kontje laten neuken wanneer het hem uit kwam! Germain de manager miste haar nu al twee dagen, ze had ook niet gebeld of zo, dacht dat Turkse sletje nu echt dat ze er zo mee weg kwam. De derde dag liep Germain naar het huis waar ze woonde, het was hooguit vijf minuten lopen van de winkel, hij belde aan. Fatih haar vader was in zijn eentje een tijdje naar Turkije voor familie zaken, moeder Gulsum deed de deur open, ze wist dat het de baas van Elife was.

Hij gooide de deur weer dicht nadat hij naar binnen was gestapt, ‘’denk je nou echt er zo mee weg te komen? Germain ging helemaal door het lint, hij wilde nu haar kut en niets anders, ‘’slipje uit, NU!!

Elife schrok, wilde hij haar hier op haar eigen kamertje in haar kontje neuken, hij hief zijn hand op en gaf haar een klap in het gezicht. Elife koos eieren voor haar geld, ze wilde niet dat haar moeder naar boven zou komen, ze trok haar slipje uit, de pijn in haar kont was net een beetje weg getrokken, ze trok wit weg bij het idee dat die monsterlijke lul er weer in moest.

Ze boog zich voorover op haar kastje, Germain trok haar rok omhoog, hij zette zijn harde lul op haar spleetje. Zijn eikel schoot naar binnen, ‘’auuuaaauuwwwww…huhu aauwwww! Haar moeder begon ook te gillen toen ze de man met zijn broek en slip op de enkels aantrof die bezig was haar dochter te neuken.

Elife’s jongere zusje Ayse stond met grote verbaasde ogen te kijken naar het tafereel, ‘’jij naar beneden, jij naar beneden!

O, en als ik zeg: Jolanda dacht even na en zei: Ze nam tussendoor een paar slokken cola, en voelde zich er geil door worden. Zou ze nu genoeg op hebben dat ze geil geworden is , vroeg Erkan in het Turks aan Habon? Denk het wel, maar dat merk ik zo wel. He Jolanda , zei Habon ,ik weet niet hoe het komt, maar ik ben zo geil, ik zou wel met iemand willen neuken, en jij? Ja, zei Jolanda, mijn kut gloeit gewoon! Kom, zei Habon ,ik moet zo weer optreden, ga je mee naar achter Jolanda?

Ja dat is goed, zei ze, anders zou ik zo een vent aan schieten en me laten neuken! Dat was wat Habon wilde horen en gaf Erkan een teken dat het wel goed zat.

Toen Habon en Jolanda maar net naar achter waren gegaan volgde Erkan hen en in het kamertje vroeg hij weer aan Jolanda: Ayrica Fahisesen , Senin icin hasretin? Ja , ja , zei Jolanda zonder na te denken en Erkan kwam dicht bij haar staan. Zo, zei Habon, blijven jullie maar even hier, ik ga maar één nummer zingen en dan kom ik weer bij jullie. Habon was maar net het kamertje uit, toen Erkan Jolanda ineens stevig beet pakte, en haar op een tafel drukte.

Nu bleek dat hij ineens wel goed Nederlands kon, want hij zei tegen haar: Zo, je bent dus ook een hoer, en je verlangd naar mij! Voor Jolanda iets kon zeggen of doen, had Erkan haar korte jurkje al tot op haar middel opgetrokken, en rukte haar string gewoon van haar lijf.

Terwijl hij haar stevig vast bleef houden, maakte hij met één hand zijn broek los, liet deze op zijn hielen zakken en duwde zijn pik ruw in haar glad geschoren kut. Eerst wilde Jolanda nog wel wat tegenspartelen, onder het roepen van: O, kreunde Jolanda, O ja, het is toch wel lekker, O wat neuk jij lekker wild, Ja duw die geile pik van je maar lekker diep in mijn kut, O, wat is dit genieten, O Erkan neuk me maar, neuk me , en laat me je hete geil in me voelen!

Erkan wist nu zeker dat zij geen poging meer zou doen om weg te komen, en terwijl hij haar wild door bleef neuken, trok hij haar jurkje en BH ook maar uit, zodat zij geheel naakt op de tafel lag, en hij haar grote tieten elke keer flink zag schudden, bij elke wilde stoot die hij haar gaf. Weldra spoot hij zijn hete stralen diep in haar kut en trok zich uit haar terug. Jolanda sloeg haar benen stevig om hem heen, en kreunde: Nee Erkan ,niet ophouden, ik wil meer kom ga door, neuk me nog langer, O duw die heerlijke pik weer in me!

Eh, ik zou wel willen hoor, zei Erkan, maar kijk eens, mijn pik is al aan het slap worden hoor! Jolanda liet haar benen, die zij nog steeds stevig om hem geklemd had los, en bedacht zich geen ogenblik, liet zich op haar knieën zakken en begon Erkan te pijpen ,tot zijn pik weer hard genoeg was, ging zelf weer op de tafel liggen, en zei: Kom Erkan, duw je grote pik maar weer in mijn geile kut en neuk me weer zo lekker wild verder.

Erkan deed niet erg zijn best ervoor, want nu hij haar eenmaal geneukt had, hoefde het van hem niet zo nodig meer. Net op het moment dat Jolanda haast aan Erkan lag te smeken om meer, kwam Habon het kamertje in lopen, met in haar kielzog Mohammed, de baas, van de zaak. Zo Erkan, zei hij, moest je me weer voor zijn, je weet dat ik ook al liep te wachten tot ik haar neuken kon! O, van mij mag je verder gaan hoor, zei Erkan, ik heb die vuile stink hoer al een keer geneukt, maar ze krijgt er maar geen genoeg van!

Is dat zo Jolanda vroeg hij, wil je door mij ook nog wel een keer geneukt worden? O ja hoor, zei ze, jullie komen veel te snel klaar vind ik, want als ik geneukt word, wil ik ook wel klaar komen hoor! Mohammed liet geen gras over dit aanbod groeien, en ook hij begon haar wild te neuken.

Habon stond gewoon naast haar toe te kijken , en vroeg aan Jolanda: En hoe vind je het nou, je wilde toch niet met oudere mannen neuken? Geweldig, kreunde ze, ik heb nooit geweten dat oudere mannen zo lekker konden neuken, O ga door Mo, neuk me, neuk me zo lang je kan, ik kan er geen genoeg van krijgen! Mohammed neukte haar nog even hard door, en ook hij spoot zijn hete geil diep in haar kut.

Hé, ben jij nu ook al klaar gekomen, klaagde Jolanda, ik zou nog wel meer willen hoor! Zo, zei Habon verbaast, Zou je nu echt vaker met oudere mannen willen neuken? O ja kreunde Jolanda weer, als ze zo neuken als hun, zou ik het elk weekend wel willen doen, maar dan net zolang, tot ik ook klaar kom! Toen ze even later weer gewoon in de bar zaten, vroeg Habon nogmaals aan Jolanda of ze het meende en toen Jolanda dit bevestigde, zei Habon: Je verstaat niet wat ik zing als ik op het podium staat hé, maar ik zing over de liefde en de seks en ik heb nu een idee, als jij elke keer met mij mee gaat als ik moet optreden, kunnen we er samen een heel bijzondere show van maken, maar dat bespreken we wel als we weer thuis zijn!

Jolanda, je hebt helemaal geen verstand van liefde, het is absurd wat ze doen met jou, neem de volgende keer je broer mee om habon te neuken. Reactie van boedhoe op 2 april om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Geplaatst op vrijdag 1 april door Aatje Dit verhaal is een vervolg op: Hoe dit verder gaat, vertel ik de volgende keer wel weer.

Hetero Sexverhaal gaat over: Kletsen over dit verhaal? Erotisch Sociaal Netwerk De volgende personen praten er graag over!
turkse sletje kutje voelen

..


Gangbang enschede lekker afzuigen


Je bent zelf een hoer, laat je neuken slet en ze duwde m’n moeder op bed. Laat je maar eens door Taran neuken moslimhoer, Uit die kleren, laat eens zien wat voor lekkers jij altijd verbergt en ze scheurde de rok van m’n moeder kapot, rukte haar blouse uit, en ontdeed haar ruw van haar kleren.

Mijn moeder begon te jammeren, schande mag niet, ik nette moslima enz.. Taran, help eens mee, trek die teef haar slip van haar kont, mijn pik stond op oorlogsterkte, ik zou mijn moeder eindelijk naakt zien en ook nog eens neuken, eindelijk mijn pik in die geile Turkse kut. En waarom heb jij dan een komkommer in je slaapkamer liggen, toch niet omdat je honger hebt maar omdat je geil bent vroeg mijn zus.?? Die duw je iedere dag in je wijdopenstaande moederkut. Ik duwde de dijen van m’n moeder uit elkaar en keek recht in haar gladde kut.

Wat wilde ik dat wijf graag neuken, mijn eigen milf neuken. Ik trok haar kont op de rand van het bed en begon haar kut stevig te likken , al gauw werd die Turkse teef haar kut kletsnat.. Neuk mama zoals in de filmpjes die je op je computer hebt zei m’n zus. Terwijl ik mama’s kut likte duwde m’n zus 3 ,4 vingers en even later haar hele hand tot aan haar pols in mama’s geile Turkse hoerenkut en begon haar daarmee te neuken.

Je bent nat hoer, je geil loopt uit je Turkse slettenkut riep ze. Pijp je zoon hoer,maak die neukstaaf hard, geile hoer, dat vind je lekker he, de lul van je zoon in je pijpbek. Taran, duw je lekkere pik in haar mond. Ik hield met tegenzin op met mama’s kut likken, het was zo geil om m’n zus haar hele hand in en uit mama’s kut te zien pompen.. Mama lag te draaien en te kreunen, spande haar dijen aan en kwam gillend klaar terwijl het kutsap langs m’n zus haar hand liep.

M’n zus was ontevreden over het pijpen van mama en trok mijn lul uit haar mond en deed voor hoe het moest. Mijn moeder was een snelle leerling en zoog snel mijn pik af, terwijl m’n zus m’n ballen masseerde.

Het werd me teveel, mijn geile zus die me aftrok en m’n moeder die me pijpte, voordat ik kon waarschuwen spoot ik mama in haar hete pijpbek, die hoer. Geneukt moest ze worden, m’n zus had gelijk, mijn vader moest naar de hoeren of mijn zus neuken terwijl zij een gore geile Turkse hoerenkut had, daar moet een pik in. Mijn pik, die van haar zoon..

Mijn laatste straal sperma spoot ik op mama’s hoofddoek, Resmya liet me m’n pik aan de doek afvegen. En dragen hoer zei ze, naar buiten met spermavlekken van je zoon op je hoofddoek, nette moslima. Je vind het lekker he, het sperma van je zoon in je pijpbek. Resmya leidde m’n pik naar mama’s hete neukhol- naai je moeder Taran, ze vraagt erom, neuk die geile teef suf, spuit mama’s hoerenkut vol.

Ik duwde mijn neukstaaf in 1 keer diep in mama’s geile kut. Resmya ging met haar kut boven mama’s mond zitten en liet zich beffen, ondertussen bleef ze fotograferen en filmen. Ik zag mama eerst aarzelend maar daarna steeds sneller likken aan mijn zus haar kut. Mijn zus begon te rijden op haar mond terwijl ik maar bleef pompen , in en uit mama’s neukhol. Mijn zus had gelijk, mama was niets meer dan een kut met een hoofddoek. Ik hield het niet meer, brullend kwam ik klaar in mama’s hete kut, Vlak daarna kwam m’n zus.

Mama’s gezicht zat onder het geil , mijn sperma liep uit haar Turkse snollenkut. Taran, was het lekker vroeg m’n zus? Je weet dat er nog een gat volgespoten moet worden.? Dat was teveel voor mama, ze begon te huilen en klagen, nee niet daar, mag niet, is haram. Maar m’n zus had geen medelijden, spuugde op mama’s anus, op mijn stijve lul en duwde mijn neukstaaf langzaam in mama’s strakke reet.

 Wat had die kleine toch een lekkere stevige borsten met donkere tepels. Zeyneb was een vlugge leerling en Germain moest al snel oppassen om niet al een lading over die Turkse dochter haar handen te spuiten. Dit was de meid met wie hij al lang wilde neuken. Nee nee, niet doen riep ze, mag niet.  Maar Zeyneb was geil en Germain wilde haar neuken. Maar haar moeder hield vol, niet in kut riep ze, uiteindelijk was het Ali die zei dat ze wel in haar kont geneukt kon worden, dan bleef ze maagd en dat hij omdat hij dokter was het maagdenvlies wel kon herstellen voor als ze zou gaan trouwen.

Hava was het daarmee eens en Germain gleed met behulp van wat glijmiddel in Zeyneb haar maagdelijke reet. Wat was dat strak!! Hij kwam bijna klaar, hield even in en begon toen die Turkse tiener haar reet uit te wonen. Zeyneb gilde van geilheid en kwam keer op keer klaar. Ook zij kwam keer op keer klaar. Ze had een gladde kut, kleine schaamlippen die tussen de grote uitwamen, leuk roze, terwijl de kut van haar moeder donkerder was, grote schaamlippen die de kleine verborgen.

Omdat Zeyneb wat bloed verloren had gingen Germain en zij douchen. Ondertussen was Ali Hava haar kut met 4 vingers aan het openneuken. Haar Turkse vriendin Jolanda had sinds kort een nieuwe Turkse vriendin, ene Habon. Ze was zangeres vertelde ze en stelde Jolanda voor om met haar mee te gaan als zij moest optreden, het zou haar niets kosten, want drinken kon ze op haar rekening.

Jolanda vond dit wel eens leuk en ging met haar mee. Het was een klein café lunchroom in Rotterdam, waar hoofdzakelijk Turkse mannen aanwezig waren, waar zij haar mee naartoe nam en Jolanda hoefde inderdaad nergens voor te betalen, als ze maar even zagen dat haar glas leeg was, kwamen ze al vragen of ze nog wat wilde hebben.

Habon bleef al die tijd wel bij Jolanda zitten en er werd vaak wat in het Turks aan haar gevraagd, waar Jolanda niets van snapte. Er waren die avond nog andere zangers, maar toen op een gegeven moment weer een man wat aan haar vroeg, zei Habon dat het zo haar beurt was en zij even naar achter ging om zich te verkleden.

Jolanda had niet gezien, dat die man, waar Habon net mee had gesproken, al naar achter was gegaan. Het duurde zeker een half uur, voordat Habon weer terug kwam, en op het podium plaats nam. Het viel Jolanda wel op dat zij nu andere kleding aan had gedaan, een vanboven ver uitgesneden jurkje, waar haar tieten haast uit sprongen, en het was zo kort, dat als zij zich enigszins bukte, je haar string kon zien.

Er kwam een man van een jaar of veertig, vijf en veertig, dichtbij Jolanda staan, en zei: Jolanda snapte er niets van en schudde maar van nee met haar hoofd. Arica fahissen zei de man weer en weer schudde Jolanda haar hoofd. Jolanda had alleen de eerste zin onthouden, en toen Habon weer bij haar kwam zitten, vroeg ze aan haar wat dat betekende.

Habon aarzelde even, en zei toen, O het betekend dat hij ernaar verlangde, dat zal wel zijn naar dat nummer dat ik zong. Ze zaten nog wat met elkaar te kletsen, toen de man weer kwam en nu tegen Habon zei , Senin icin hasretim? Zie je, zei ze tegen Jolanda, hij verlangde naar dat nummertje! De rest van de avond bleef da man maar telkens naar Jolanda kijken , gaf haar een paar keer wat te drinken, maar zei niets meer tegen haar.

De week erop, moest Habon weer ergens optreden en vroeg weer of Jolanda mee ging, maar ze moest dan wel ook een kort jurkje aan trekken, net als zij en het zou wel laat worden, want het was helemaal in Enschede. Jolanda vond de tijd niet erg, want er wachtte toch niemand op haar. In Enschede aangekomen, bleek het een Turkse bar te zijn die geheel in rood licht was gehuld.

Toen ze er een tijdje zaten, kwam weer die man, die zij in Rotterdam had gezien, naar hen toe en zei weer: Sinin icin hasretim, tegen Habon en wees op Jolanda. Habon sprak de man in het Turks aan en zei eigenlijk: Ach wacht maar, ik zal er wel voor zorgen! Wat zei hij, vroeg Jolanda? O hij vroeg of jij ook weer naar mijn zang verlangde en ik heb hem gezegd dat jij dat goed vond.

Habon moest deze keer als eerste optreden, en nadat ze twee nummers had gezongen kwam ze weer bij Jolanda zitten. Na verloop van ongeveer een half uur kwam de man weer, en vroeg weer wat aan Habon. Habon knikte, en vroeg aan Jolanda: O hij vroeg of wij wat te drinken wilde hebben en waterpijp met hem wilde roken, ik heb maar gezegd dat het goed is, jij doet toch wel mee?

O ja hoor, , al hou ik er niet van om bij oudere mannen te gaan zitten, als jij het ook doet, doe ik wel mee, maar ik kan niet goed tegen alcohol hoor, en zeker niet als ik er ook iets van een joint bij rook, het klinkt misschien gek, maar daar word ik altijd geil van! Ze gingen naar zijn tafeltje wat in een stil hoekje stond. Op tafel stond een grote waterpijp, die heerlijk geurde, al te roken. Hij gaf hen beiden een hand en stelde zich voor als Erkan. Hij zei nog wat in het Turks, en Habon vertaalde alles voor Jolanda.

Hij vraagd of wel je van Turkse mannen houd.