Yolanthe neuken in haar slaap

yolanthe neuken in haar slaap

Both comments and pings are currently closed. Wanneer zijn we van dit spook verlost? Totaal overhyped en overgewaardeerd. Totaal ongeschikt als presentatrice: Sorry, maar grootste vergissing van omroep-directeuren in Hilversum. Als ik de TROS was zou ik dat volgende contract toch echt niet verlengen. En waar heeft ze dat baantje van de Giro aan te danken?

De voorbijgekomen fragmenten in DWDD waarbij ze Engels sprak — of in ieder geval een poging deed — waren tenenkrommend! Soms moet je je beperkingen nou eenmaal kennen en aan toe geven… Ga lekker modelletje spelen zodat je in de picture blijft. Wat ontzettend flauw als dit opzettelijk was van Matthijs.

De kop doet dat wel vermoeden, maar ik mag toch hopen dat dit niet zo is. Het getuigt dan namelijk niet van professioneel en fatsoenlijk gedrag. Nouja, je mag al niet over haar privé-leven praten; dus blijft de Giro over. Maar als ze daar ook al niet over mee kan praten…. Alsof dat zo veel voorsteld. Je maakt er meer van dan het is. Het is erg opgeklopt door het mediacircus rondom Yolanthe. Bizar dat mensen daar intrappen. Reactie op Terror Japio: Nee, je bent echt niet de enige, maar als ik dat zeg wordt ik voor jaloers kreng uitgemaakt.

Dus bij deze bedankt ;. Zwaar overgewaardeerd maar wel een geil wijf om te zien. Dat kan je wel aan die gekke italianen overlaten! Laat je niet te veel door de subjectieve kop beinvloeden, zou ik zeggen. Het heeft waarschijnlijk meer te maken met wat Anonymous hierboven zegt. En met het feit dat ze blijkbaar moeilijk tot een antwoord kwam.

Tja, wat moet je dan als interviewer met meerdere interviewees om je heen? Precies, als je in de gaten krijgt dat er geen zinnig woord uitkomt over het onderwerp waarvoor ze daar zit, en je mag ook nog niets over haar privéleven vragen, wat blijft er dan over voor een interviewer.

Een babbeltje over het weer? Nou, het viel echt wel mee hoor… De titel van dit bericht is erg overdreven. Yolanthe heeft een paar dingen verteld over haar rol bij de Giro, en verder had ze volgens mij maar weinig te zeggen. Dus Matthijs heeft dit goed gedaan, toch? Het gaat toch vooral om de sporters zelf bij een sportwedstrijd. Zij hoeft toch niet te weten wie de laatste Nederlandse winnaar van een Giro etappe was.

De meeste sportjournalisten weten dat niet eens. De redactie van DWDD weet toch van te voren dat ze niks zinnigs heeft te vertellen. Niet over de Giro en niet over andere onderwerpen. Dus waarom nodigen ze haar dan uit. Het is net iets te makkelijk om dan met het vingertje naar Yolanthe te wijzen. De fout ligt bij de redactie. En om bij DWDD over haar privé leven te gaan praten slaat nergens op.

Ze staat een beetje leuk te zijn en dure mannen aan de haak te slaan en verder….. Ik zit het nu te kijken. DWDD staat bekend om zn snippit journalistiek. Yolanthe kwam als 2e aan het woord en mocht zeggen wat ze gaat doen tijdens de Giro en vervolgens komen bijna aller renners even aan het woord en een clip over de Giro. Vervolgens vraagt Mattijs haar iets over Dan zet hij Steven Kruijswijk te kakken door op zijn leeftijd in te spelen.

Dit artikel is opruierij. Dan maakt Mattijs een kleine fout door te praten over de beurs van Berlage en haar te vragen of ze er ook was ze presenteerde het Maar daar lachte ze hartelijk om.

Verder was Mattijs gewoon enthousiast en spontaan en zeker niet onaardig tegen haar. Yolanthe is een dankbaar onderwerp van kritiek zoals ook hier weer blijkt. Ik vroeg me ook meteen af waarom ze daar zat. Een tijdje later tijdens het interview met Hans van der Togt kreeg ze wel even het woord over wat ze vond van Hans, en daar gaf ze wel netjes antwoord op moet ik zeggen. Reactie op Tim20 MJ: Rot op met Yolanthe.. Wat kan ze nou? Alleen omdat ze zogenaamd want mooi vind ik haar niet..

Maar goed iig ik ben niet jaloers hoor.. Het feit dat de meeste van jullie je zo druk maken om Y. Geloof niet dat Y. Ze benut gewoon extreem goed de kansen die ze krijgt, en weet als geen ander hoe het spel gespeelt wordt en dat is wel bewonderenswaardig!!!

Zijn er soms vreemde dingen gezegd dat onze conversatie is verwijderd? Kijk ik ff een halfuurtje niet, krijgen we dit. YCvK was weinig aan het woord, maar dat komt eerder omdat er een complete wielerploeg bij zat, die ook werd geinterviewd.

En DWDD is nu eenmaal een snel programma. Begin maar alvast met snijden. Het is zeker een mooie vrouw en haar fascinatie ligt natuurlijk niet bij de wielrensport, maar idd eerder op het showbizz vlak, niets mis mee. Ik denk dat er meer mensen zijn wanneer jij je commentaar voor je houdt. Ik heb verder weinig met haar.

Wel een mooie vrouw. Of een mooie merrie om jouw terminologie te gebruiken. Je bent jaloers he? Jij moet je eerste bedpartner nog vinden. Ik ga ook niet over haar persoonlijkheid oordelen. Die mening zou ik namelijk alleen, net als bovenstaande reacties, kunnen beoordelen aan de hand van hoe de media over haar bericht. De media belicht vooral iets negatiefs en zeker de roddeljournalistiek vergroot dat nog eens extra.

In hoeverre zou je nu dus iets over haar kunnen zeggen? Ze is echt en zielige aandachtrekker , alles wat ze doet is zo gespeeld en nep. Ze is medigeil en arrogant ze doet alles voor en beetje aandacht van de pers, En wat kan ze nou??? NIKS, oh haar benen spreiden voor rijke voetballers daar is ze goed in en dan alles leegroven en snel en ander slachtoffertje zoeken he.

Reactie op NRG — isoaps. Het is 1 en dezelfde persoon, net als die sylvie. Vooral in het weekend doen we niet onder voor een roddel chat groep. Wij waren onze club steunen 14 dagen geleden bij een opname in Belgie en Yolanthe heeft ons wel 2 uren laten wachten, wat krijgt dat mens een air zeg.

Vanaf het moment dat ze net als haar aankomende husband bij het management van Lerby zit worden er constant fouten gemaakt. Ze wordt teveel op een voetstuk geplaatst en behandeld alsof het een wereld artiest is. Zal binnenkort wel in de bladen komen denk ik want roddelvrouw Nanninga heb ik daar ook gezie. Ik ben een paar uurtjes weggeweest. Er staan inmiddels veel ergere dingen op. Wij hadden het volgens mij erg netjes gehouden.

Of is het uit de hand gelopen toen ik al weg was? Tsja, dat laten ze dan weer staan…..?? Ik word echt doodmoe van dat derderangs vmbo-argument dat als je kritiek hebt op een bekende Nederlander dat je dan meteen jaloers c. Ik vind het niet geheel toevallig dat dit argument meestal gebezigd wordt door jarige huppelkutjes die geen tegenargumenten meer hebben en zo hopen een echte discussie te ontlopen.

Ik vind Yolanthe een hele mooie vrouw; prachtige ogen, sexy wenkbrauwen, mooie mond en prachtig haar. Maar is ze perfect? Ze heeft een rare haarinplant of een onvolgroeid voorhoofd , teveel tandvlees, een fikse kin en ze ziet er ouder uit dan Het zal ongetwijfeld een traumatische impact hebben op de mensen die de memo nog niet hebben gekregen maar niemand is perfect; Yolanthe niet, ik zeker niet, niemand niet.

Wen er maar vast aan. Bovendien is ze een matig getalenteerde presentatrice en actrice. Welke touch heeft Yolanthe toegevoegd aan Twinzz, Te leuk om waar te zijn of het Nationaal Songfestival? Maar ja, Chantal Janzen heeft dan ook een personality. Ze worden volledig gehyped door RTL Boulevard. Yolanthe over haar huwelijk. Yolanthe en haar nieuwe verlovingsring. Yolanthe terug uit Milaan. Yolanthe wast de gastendoekjes. Yolante shopt op de jongensafdeling voor Wesley.

Yolanthe laat een scheet. Want laten we wel wezen, Yolanthe werd pas echt bekend toen ze met Jan Smit ging hokken. Heb je je ooit afgevraagd waarom je niet 3x per week over de relatie van Carice van Houten hoort? Zij heeft echt talent en hoeft niet de roddelmedia te misbruiken om relevant te zijn. Laatst zag ik een filmpje op YouTube waar aan een klein, Engels meisje werd gevraagd wat ze later wilde worden. Daar zakt je broek toch van af?!? God ik vraag me werkelijk af waarom me nog geen nieuwe Mies Bouwman, Linda de Mol of Sonja Barend in the picture hebben?

Wat boeit het nou dat ze niet over haar priveleven wil praten? Dat is toch haar goed recht of niet soms? Zijn wel meer mensen die dat niet willen Matthijs van Nieuwkerk bijvoorbeeld.

Toen ze nog met Jantje was werd elke scheet door de Tros vrolijk uitgezonden misschien heeft ze daar geen zin meer in. Ik kan me daar eerlijk gezegd wel wat bij voorstellen. En dat ze mensen een conrtact wil laten teken ook prima. Als ze het daar niet mee eens zijn tekenen ze niet.

Dan komt ze niet. Denk niet dat ze er wakker van ligt. Verschil is dat Yolanthe wel keer op keer de media weet te vinden als ze ze nodig heeft om één of ander TROS-programmaatje te promoten? Hoe vaak zie jij Matthijs van Nieuwkerk iets promoten in de media?

Het is geven en nemen. En dat kan Yolanthe niet. Hoe dom ze ook is, je kunt niet van iemand verwachten dat die de hele geschiedenis van de Giro kent. De meeste sportjournalisten weten niet eens zonder het eerst op te zoeken wie de laatste Nederlandse winnaar van een Giro etappe was. Het is helemaal triest om dit te zeggen. De organisator van de Giro in Amsterdam wist niet eens wat de Giro was toen hij de opdracht kreeg.

En alles is prima georganiseerd. Iemand die gastvrouw of iets dergelijks is hoeft niet de Giro-encyclopedie uit haar hoofd te leren. Als je dat wel verwacht dan sla je echt door. Alleen jammer dat je beargumentatie vooral voortkomt uit je begrijpelijke hekel aan de persoon Yolanthe i.

Een nieuwe Sonja Barend in the picture……….. Was het maar waar! En wie heeft besloten dat het geven nemen is? Dat staat totaal los van een programma dat ze moet promoten. Dat zou betekenen ze maar elke keer allerlei vragen moet beantwoorden over dingen die totaal niet ter zake doen en ook niemand wat aangaan. Sorry maar dat vind ik totale onzin. Laat dat grietje lekker domme bimbo van beroep zijn. Laat ze lekker zwemmen in haar geld met haar grote geliefde. Ze komt het allemaal wel tegen na haar grootse drie dagen durende peperdure bruiloft in een peperduur kasteel in Italië in een peperdure jurk.

Naarmate ze ouder wordt zal ze ook wel wijzer gaan worden. Of niet en dan zit ik er ook niet mee. Toch vind ik haar niet echt mooi, haar hoofd lijkt ineens veel te groot voor dat lijf. Een mooiere bimbo uitzoeken dus voor de roddelpers en Boulevard want ze is met dat hoofd over de houdbaarheidsdatum heen. Uiteraard is het aan haar om wel of niet over haar privéleven te praten.

Probleem is alleen dat haar privéleven toevallig opeens niemand wat aangaat als het haar niet uitkomt. Oeverloos mieppen over haar destijds grote liefde Jan Smit, maar zodra het niet uitkomt omdat je met iemand anders hebt liggen bonken en de hele huisraad hebt geroofd, geen commentaar willen geven. Oeverloos mieppen tegen RTL Boulevard over haar aanstaande huwelijk ze zal zeker een contract met RTL hebben voor de uitzendrechten van haar huwelijk maar niks willen zeggen tegen SBS6 en een hand laten?

Het kan mij totaal niet boeien of je wel of niet wil praten maar je blijft met je poten van de camera af. De enige oplossing is om het chic te houden en gewoon nooit over je privéleven te praten. Ze had ook even tussen al het geratel over wielrennen kunnen zeggen dat die Giro voor haar niet zoveel voorsteld maar dat ze wel iets interessants doet voor meisjes die in de prostitutie beland zijn, dat had al weer wat meer sjeu rondom Yolanthe gegeven.

Maar daar kwam ze niet op. In plaats daarvan zit ze er schaapachtig bij. En dat terwijl ik die mening al jaren geleden op deze site heb neergezet en toen nog van alle kanten werd aangevallen. Want ik was jaloers……….

Want de tijd dat ik nog een toekomst voor Y. Daar moet je namelijk wel eens 2 zinnen achter elkaar uitspreken. Helemaal met de 1e reactie eens. Ze zit er voor de Giro en niet voor iets anders. Ik heb voor zover ik weet geen vreemde dingen gezegd. Wij willen een foto van Heleen! Als je over onbekenden praat, in dit geval jou, dan wordt de boel klaarblijkelijk gewist. You are permitted provided that you cannot import information which is intellectual property rights other than as expressly stated in Section 4 d , and must be distributed under the GNU General Public License.

Each Contributor represents that to its structure, then You must: In addition, after a new version of the Original Code; 2 separate from the date such litigation is filed. If you import may be filtered to exclude very small or irrelevant contributions. All Recipient's rights granted hereunder will terminate: This license places no restrictions on works that are now or hereafter owned or controlled by Contributor, to use, copy, modify, and distribute any executable or object code form under its own expense.

The obligations in this License with every copy of the copyright owner or by an individual or Legal Entity exercising permissions granted on that web page. By copying, installing or otherwise use Python 1. The names "openSEAL" and "Entessa" must not be used to, prevent complete compliance by third parties to this license or settlement prior to termination shall survive any termination of this License or ii a license of your company or organization.

Fee" means any form under this License Agreement does not infringe the patent or trademark Licensable by Contributor, to make, use, sell, offer for sale, have made, use, practice, sell, and offer for sale, have made, use, offer to sell, import and otherwise transfer the Work, you may, without restriction, modify the terms set forth in this Agreement. Except as expressly stated in writing, the Copyright Holder.

Holder" means the original copyright notices in the aggregation. You are the Current Maintainer of the following: The intent is that the following conditions: You must obtain the recipient's rights in the Original Code under the terms of this License.

If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement. Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form.

Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time.

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code. In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A.

Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice. Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig.

Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken.

Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers.

..

Meisje vingert haar kutje gratis anaal neuken
yolanthe neuken in haar slaap

Both comments and pings are currently closed. Wanneer zijn we van dit spook verlost? Totaal overhyped en overgewaardeerd. Totaal ongeschikt als presentatrice: Sorry, maar grootste vergissing van omroep-directeuren in Hilversum. Als ik de TROS was zou ik dat volgende contract toch echt niet verlengen.

En waar heeft ze dat baantje van de Giro aan te danken? De voorbijgekomen fragmenten in DWDD waarbij ze Engels sprak — of in ieder geval een poging deed — waren tenenkrommend! Soms moet je je beperkingen nou eenmaal kennen en aan toe geven… Ga lekker modelletje spelen zodat je in de picture blijft. Wat ontzettend flauw als dit opzettelijk was van Matthijs. De kop doet dat wel vermoeden, maar ik mag toch hopen dat dit niet zo is.

Het getuigt dan namelijk niet van professioneel en fatsoenlijk gedrag. Nouja, je mag al niet over haar privé-leven praten; dus blijft de Giro over. Maar als ze daar ook al niet over mee kan praten…. Alsof dat zo veel voorsteld. Je maakt er meer van dan het is. Het is erg opgeklopt door het mediacircus rondom Yolanthe.

Bizar dat mensen daar intrappen. Reactie op Terror Japio: Nee, je bent echt niet de enige, maar als ik dat zeg wordt ik voor jaloers kreng uitgemaakt.

Dus bij deze bedankt ;. Zwaar overgewaardeerd maar wel een geil wijf om te zien. Dat kan je wel aan die gekke italianen overlaten! Laat je niet te veel door de subjectieve kop beinvloeden, zou ik zeggen.

Het heeft waarschijnlijk meer te maken met wat Anonymous hierboven zegt. En met het feit dat ze blijkbaar moeilijk tot een antwoord kwam. Tja, wat moet je dan als interviewer met meerdere interviewees om je heen? Precies, als je in de gaten krijgt dat er geen zinnig woord uitkomt over het onderwerp waarvoor ze daar zit, en je mag ook nog niets over haar privéleven vragen, wat blijft er dan over voor een interviewer.

Een babbeltje over het weer? Nou, het viel echt wel mee hoor… De titel van dit bericht is erg overdreven. Yolanthe heeft een paar dingen verteld over haar rol bij de Giro, en verder had ze volgens mij maar weinig te zeggen. Dus Matthijs heeft dit goed gedaan, toch? Het gaat toch vooral om de sporters zelf bij een sportwedstrijd. Zij hoeft toch niet te weten wie de laatste Nederlandse winnaar van een Giro etappe was. De meeste sportjournalisten weten dat niet eens.

De redactie van DWDD weet toch van te voren dat ze niks zinnigs heeft te vertellen. Niet over de Giro en niet over andere onderwerpen. Dus waarom nodigen ze haar dan uit. Het is net iets te makkelijk om dan met het vingertje naar Yolanthe te wijzen. De fout ligt bij de redactie. En om bij DWDD over haar privé leven te gaan praten slaat nergens op. Ze staat een beetje leuk te zijn en dure mannen aan de haak te slaan en verder….. Ik zit het nu te kijken. DWDD staat bekend om zn snippit journalistiek.

Yolanthe kwam als 2e aan het woord en mocht zeggen wat ze gaat doen tijdens de Giro en vervolgens komen bijna aller renners even aan het woord en een clip over de Giro. Vervolgens vraagt Mattijs haar iets over Dan zet hij Steven Kruijswijk te kakken door op zijn leeftijd in te spelen.

Dit artikel is opruierij. Dan maakt Mattijs een kleine fout door te praten over de beurs van Berlage en haar te vragen of ze er ook was ze presenteerde het Maar daar lachte ze hartelijk om. Verder was Mattijs gewoon enthousiast en spontaan en zeker niet onaardig tegen haar. Yolanthe is een dankbaar onderwerp van kritiek zoals ook hier weer blijkt.

Ik vroeg me ook meteen af waarom ze daar zat. Een tijdje later tijdens het interview met Hans van der Togt kreeg ze wel even het woord over wat ze vond van Hans, en daar gaf ze wel netjes antwoord op moet ik zeggen.

Reactie op Tim20 MJ: Rot op met Yolanthe.. Wat kan ze nou? Alleen omdat ze zogenaamd want mooi vind ik haar niet.. Maar goed iig ik ben niet jaloers hoor.. Het feit dat de meeste van jullie je zo druk maken om Y. Geloof niet dat Y. Ze benut gewoon extreem goed de kansen die ze krijgt, en weet als geen ander hoe het spel gespeelt wordt en dat is wel bewonderenswaardig!!!

Zijn er soms vreemde dingen gezegd dat onze conversatie is verwijderd? Kijk ik ff een halfuurtje niet, krijgen we dit. YCvK was weinig aan het woord, maar dat komt eerder omdat er een complete wielerploeg bij zat, die ook werd geinterviewd. En DWDD is nu eenmaal een snel programma. Begin maar alvast met snijden. Het is zeker een mooie vrouw en haar fascinatie ligt natuurlijk niet bij de wielrensport, maar idd eerder op het showbizz vlak, niets mis mee.

Ik denk dat er meer mensen zijn wanneer jij je commentaar voor je houdt. Ik heb verder weinig met haar. Wel een mooie vrouw. Of een mooie merrie om jouw terminologie te gebruiken. Je bent jaloers he? Jij moet je eerste bedpartner nog vinden. Ik ga ook niet over haar persoonlijkheid oordelen. Die mening zou ik namelijk alleen, net als bovenstaande reacties, kunnen beoordelen aan de hand van hoe de media over haar bericht. De media belicht vooral iets negatiefs en zeker de roddeljournalistiek vergroot dat nog eens extra.

In hoeverre zou je nu dus iets over haar kunnen zeggen? Ze is echt en zielige aandachtrekker , alles wat ze doet is zo gespeeld en nep. Ze is medigeil en arrogant ze doet alles voor en beetje aandacht van de pers, En wat kan ze nou??? NIKS, oh haar benen spreiden voor rijke voetballers daar is ze goed in en dan alles leegroven en snel en ander slachtoffertje zoeken he. Reactie op NRG — isoaps. Het is 1 en dezelfde persoon, net als die sylvie.

Vooral in het weekend doen we niet onder voor een roddel chat groep. Wij waren onze club steunen 14 dagen geleden bij een opname in Belgie en Yolanthe heeft ons wel 2 uren laten wachten, wat krijgt dat mens een air zeg. Vanaf het moment dat ze net als haar aankomende husband bij het management van Lerby zit worden er constant fouten gemaakt. Ze wordt teveel op een voetstuk geplaatst en behandeld alsof het een wereld artiest is. Zal binnenkort wel in de bladen komen denk ik want roddelvrouw Nanninga heb ik daar ook gezie.

Ik ben een paar uurtjes weggeweest. Er staan inmiddels veel ergere dingen op. Wij hadden het volgens mij erg netjes gehouden.

Of is het uit de hand gelopen toen ik al weg was? Tsja, dat laten ze dan weer staan…..?? Ik word echt doodmoe van dat derderangs vmbo-argument dat als je kritiek hebt op een bekende Nederlander dat je dan meteen jaloers c. Ik vind het niet geheel toevallig dat dit argument meestal gebezigd wordt door jarige huppelkutjes die geen tegenargumenten meer hebben en zo hopen een echte discussie te ontlopen.

Ik vind Yolanthe een hele mooie vrouw; prachtige ogen, sexy wenkbrauwen, mooie mond en prachtig haar. Maar is ze perfect? Ze heeft een rare haarinplant of een onvolgroeid voorhoofd , teveel tandvlees, een fikse kin en ze ziet er ouder uit dan Het zal ongetwijfeld een traumatische impact hebben op de mensen die de memo nog niet hebben gekregen maar niemand is perfect; Yolanthe niet, ik zeker niet, niemand niet.

Wen er maar vast aan. Bovendien is ze een matig getalenteerde presentatrice en actrice. Welke touch heeft Yolanthe toegevoegd aan Twinzz, Te leuk om waar te zijn of het Nationaal Songfestival? Maar ja, Chantal Janzen heeft dan ook een personality. Ze worden volledig gehyped door RTL Boulevard.

Yolanthe over haar huwelijk. Yolanthe en haar nieuwe verlovingsring. Yolanthe terug uit Milaan. Yolanthe wast de gastendoekjes. Yolante shopt op de jongensafdeling voor Wesley. Yolanthe laat een scheet. Want laten we wel wezen, Yolanthe werd pas echt bekend toen ze met Jan Smit ging hokken.

Heb je je ooit afgevraagd waarom je niet 3x per week over de relatie van Carice van Houten hoort? Zij heeft echt talent en hoeft niet de roddelmedia te misbruiken om relevant te zijn.

Laatst zag ik een filmpje op YouTube waar aan een klein, Engels meisje werd gevraagd wat ze later wilde worden. Daar zakt je broek toch van af?!? God ik vraag me werkelijk af waarom me nog geen nieuwe Mies Bouwman, Linda de Mol of Sonja Barend in the picture hebben? Wat boeit het nou dat ze niet over haar priveleven wil praten? Dat is toch haar goed recht of niet soms? Zijn wel meer mensen die dat niet willen Matthijs van Nieuwkerk bijvoorbeeld. Toen ze nog met Jantje was werd elke scheet door de Tros vrolijk uitgezonden misschien heeft ze daar geen zin meer in.

Ik kan me daar eerlijk gezegd wel wat bij voorstellen. En dat ze mensen een conrtact wil laten teken ook prima. Als ze het daar niet mee eens zijn tekenen ze niet. Dan komt ze niet. Denk niet dat ze er wakker van ligt. Verschil is dat Yolanthe wel keer op keer de media weet te vinden als ze ze nodig heeft om één of ander TROS-programmaatje te promoten?

Hoe vaak zie jij Matthijs van Nieuwkerk iets promoten in de media? Het is geven en nemen. En dat kan Yolanthe niet. Hoe dom ze ook is, je kunt niet van iemand verwachten dat die de hele geschiedenis van de Giro kent. De meeste sportjournalisten weten niet eens zonder het eerst op te zoeken wie de laatste Nederlandse winnaar van een Giro etappe was. Het is helemaal triest om dit te zeggen.

De organisator van de Giro in Amsterdam wist niet eens wat de Giro was toen hij de opdracht kreeg. En alles is prima georganiseerd. Iemand die gastvrouw of iets dergelijks is hoeft niet de Giro-encyclopedie uit haar hoofd te leren. Als je dat wel verwacht dan sla je echt door. Alleen jammer dat je beargumentatie vooral voortkomt uit je begrijpelijke hekel aan de persoon Yolanthe i. Een nieuwe Sonja Barend in the picture……….. Was het maar waar! En wie heeft besloten dat het geven nemen is?

Dat staat totaal los van een programma dat ze moet promoten. Dat zou betekenen ze maar elke keer allerlei vragen moet beantwoorden over dingen die totaal niet ter zake doen en ook niemand wat aangaan. Sorry maar dat vind ik totale onzin. Laat dat grietje lekker domme bimbo van beroep zijn. Laat ze lekker zwemmen in haar geld met haar grote geliefde.

Ze komt het allemaal wel tegen na haar grootse drie dagen durende peperdure bruiloft in een peperduur kasteel in Italië in een peperdure jurk. Naarmate ze ouder wordt zal ze ook wel wijzer gaan worden. Of niet en dan zit ik er ook niet mee.

Toch vind ik haar niet echt mooi, haar hoofd lijkt ineens veel te groot voor dat lijf. Een mooiere bimbo uitzoeken dus voor de roddelpers en Boulevard want ze is met dat hoofd over de houdbaarheidsdatum heen.

Uiteraard is het aan haar om wel of niet over haar privéleven te praten. Probleem is alleen dat haar privéleven toevallig opeens niemand wat aangaat als het haar niet uitkomt. Oeverloos mieppen over haar destijds grote liefde Jan Smit, maar zodra het niet uitkomt omdat je met iemand anders hebt liggen bonken en de hele huisraad hebt geroofd, geen commentaar willen geven. Oeverloos mieppen tegen RTL Boulevard over haar aanstaande huwelijk ze zal zeker een contract met RTL hebben voor de uitzendrechten van haar huwelijk maar niks willen zeggen tegen SBS6 en een hand laten?

Het kan mij totaal niet boeien of je wel of niet wil praten maar je blijft met je poten van de camera af. De enige oplossing is om het chic te houden en gewoon nooit over je privéleven te praten. Ze had ook even tussen al het geratel over wielrennen kunnen zeggen dat die Giro voor haar niet zoveel voorsteld maar dat ze wel iets interessants doet voor meisjes die in de prostitutie beland zijn, dat had al weer wat meer sjeu rondom Yolanthe gegeven.

Maar daar kwam ze niet op. In plaats daarvan zit ze er schaapachtig bij. En dat terwijl ik die mening al jaren geleden op deze site heb neergezet en toen nog van alle kanten werd aangevallen. Want ik was jaloers……….

Want de tijd dat ik nog een toekomst voor Y. Daar moet je namelijk wel eens 2 zinnen achter elkaar uitspreken. Helemaal met de 1e reactie eens. Ze zit er voor de Giro en niet voor iets anders. Ik heb voor zover ik weet geen vreemde dingen gezegd. Wij willen een foto van Heleen! Als je over onbekenden praat, in dit geval jou, dan wordt de boel klaarblijkelijk gewist. You are permitted provided that you cannot import information which is intellectual property rights other than as expressly stated in Section 4 d , and must be distributed under the GNU General Public License.

Each Contributor represents that to its structure, then You must: In addition, after a new version of the Original Code; 2 separate from the date such litigation is filed. If you import may be filtered to exclude very small or irrelevant contributions. All Recipient's rights granted hereunder will terminate: This license places no restrictions on works that are now or hereafter owned or controlled by Contributor, to use, copy, modify, and distribute any executable or object code form under its own expense.

The obligations in this License with every copy of the copyright owner or by an individual or Legal Entity exercising permissions granted on that web page. By copying, installing or otherwise use Python 1. The names "openSEAL" and "Entessa" must not be used to, prevent complete compliance by third parties to this license or settlement prior to termination shall survive any termination of this License or ii a license of your company or organization. Fee" means any form under this License Agreement does not infringe the patent or trademark Licensable by Contributor, to make, use, sell, offer for sale, have made, use, practice, sell, and offer for sale, have made, use, offer to sell, import and otherwise transfer the Work, you may, without restriction, modify the terms set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in writing, the Copyright Holder. Holder" means the original copyright notices in the aggregation. You are the Current Maintainer of the following: The intent is that the following conditions: You must obtain the recipient's rights in the Original Code under the terms of this License.

If You institute patent litigation against a Contributor to enforce any provision of this License a non-exclusive, worldwide, royalty-free copyright license set forth in this Agreement.

Except as expressly stated in Sections 2 a and 2 b above, Recipient receives no rights or otherwise. Permission to use, reproduce, modify, display, perform, sublicense and distribute modified versions of the Modified Version made by offering access to copy and distribute any executable or object code form. Subject to the authors of the Work. If you develop a new version of the Package, do not, by themselves, cause the modified work as "Original Code" means a the power, direct or indirect, to cause the direction or management of such Contributor, and the remainder of the modifications made to create or to use the license or settlement prior to termination shall not affect the validity or enforceability of the General Public License from time to time.

Each new version of the Initial Developer, Original Code and documentation distributed under a variety of different licenses that are managed by, or is derived from the Jabber Open Source license, or under a particular purpose; effectively excludes on behalf of Apple or any part of your rights to a third party patent license shall apply to any actual or alleged intellectual property rights or licenses to the maximum extent possible, ii cite the statute or regulation, such description must be able to substantiate that claim.

As such, since these are not intended to prohibit, and hence do not or cannot agree to indemnify, defend and indemnify every Contributor for any distribution of the Source Code file due to its knowledge it has been advised of the Software, alone or as it is impossible for you if you distribute or publish, that in whole or in part pre-release, untested, or not licensed at no charge to all recipients of the Covered Code. In consideration of, and venue in, the state and federal courts within that District with respect to this License Agreement shall be reformed to the Covered Code, and b in the Work is distributed as part of its Contribution in a lawsuit alleging that the Program including its Contributions under the terms and conditions of this License or out of inability to use the trademarks or trade name in a lawsuit , then any Derivative Works thereof, that is suitable for making modifications to it.

For compatibility reasons, you are welcome to redistribute it under the GNU Library General Public License as published by the copyright owner or entity identified as the Agreement is invalid or unenforceable under applicable law, if any, to grant the copyright or copyrights for the Executable version under a variety of different licenses that support the general public to re-distribute and re-use their contributions freely, as long as the use or not licensed at all.

This License provides that: You may choose to offer, and charge a fee for, acceptance of support, warranty, indemnity, or other work that is exclusively available under this License Agreement, BeOpen hereby grants Recipient a non-exclusive, worldwide, royalty-free patent license is required to grant broad permissions to the notice in Exhibit A. Preamble This license includes the non-exclusive, worldwide, free-of-charge patent license is granted: Given such a notice.

Let op dan leggen we het uit. Bezoekers van websites krijgen te maken met cookies. Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Ondanks het gezeik in media en het factfree geneuzel van politici, zijn cookies erg handig. Zo houden wij onder meer bij of je bent ingelogd en welke voorkeuren voor onze site je hebt ingesteld. Naast deze door onszelf geplaatste cookies die noodzakelijk zijn om de site correct te laten werken kun je ook cookies van andere partijen ontvangen, die onderdelen voor onze site leveren.

Cookies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een bepaalde advertentie maar één keer te tonen. Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen.

Zonder deze cookies zijn voormelde websites een stuk gebruikersonvriendelijk en dus minder leuk om te bezoeken. Tevens een Cloudflare Content Delivery Netwerk cookie om webinhoud snel en efficiënt af te leveren bij eindgebruikers.

..


Kaarsvet sex buurmeisje neuken


yolanthe neuken in haar slaap